- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi xozlemmurat
-
canım cicimle, kızım gibi seviyorum diye politik davranarak, size yerleşecekler haberin olsun.Merhabalar...
Nasıl başlasam bilmiyorum.Arkadaşlar ben altı aylık evliyim.haftada on günde bir eşimin ailesini ararım hal hatır sorar kapatırım.eşime sürekli bize niye uzak soğuk davranıyor,hiç davet etmiyor diyorlarmış.eşim bunun sebebini sordu bende aileme karşıda aynı ben böyleyim diyorum ama yeterli gelmiyor.biz ondan ev araba para pul istemiyoruz sadece sevgi istiyoruz varsa bi yanlışımız bilelim diyorlarmış.yaklaşık bir ay önce geldiler iki hafta kaldılar.o zaman da ben davet etmediğim için gelmeyecdklermiş eşim o ailesine de öyle demiş ısrar etmiş öyle gelmişler.
Ocakta oraya gittik kv dem bi komşudan bahsediyor.kışları iki ay filan gelebilirsiniz dedi de bende onlar yeni evli biz rahatsız etmiyoruz dedim dedi bana.bende tabi gelip gideceğiz ama o niye karışıyor dedim.
Eşim onlar sadece sevgi bekliyor diyor.eşimle aramızda sorun yok ama onlar eşime bişeyler dedikçe o da bana biz aileyiz sorun ne deyince tıkanıyorum.konuşacak birşey bulamıyorum,ben herkese böyleyim deyip kalıyorum.ve haliyle ben kendimi suçlu hissediyorum.ona bişey deme tartışmayın bizim yüzümüzden diyorlarmış.ne yapacağım nasıl davranacağım bilemez haldeyim.tek bildiğim çok sık görüşmek istemediğim.daha nişanlıyken geliriz gideriz çocuğuna bakarız gibi şeyler duyduğum için belkide.uzun oldu kusuruma bakmayın lütfen.beni kızları gibi seviyorlarmış falan filan..bu durumda ben kendimi sıkışmış hissediyorum.eşimde bana bişey demesede anlayamıyor beni o benimkileri arıyor sık sık.ben aramasan da ben bişey demem diyorum o ben ararım diyor.arasada benim ailem suyunu çıkarmaz ama.ne yapsam bilmiyorum .aramayan sormayan davet etmeyen bir gelinim ben ve onların istediği sevgi sadece
onlardan kalan her şeyi at.Haklısınız kızlar.zaten benden önce eşimin yanında kalıyorlarmış burda.birde şu var.onlardan kalan eşyaları sorup durdular geldiklerinde.o nerde bu nerde.bende atmıştım bazılarını.götürün dedim götürmediler çünkü ve bana hesap sordular.
benim kv de yorgan yastık birkaç şey bırakmıştı benim evimde, gelince kullanırım dedi.Haklısınız kızlar.zaten benden önce eşimin yanında kalıyorlarmış burda.birde şu var.onlardan kalan eşyaları sorup durdular geldiklerinde.o nerde bu nerde.bende atmıştım bazılarını.götürün dedim götürmediler çünkü ve bana hesap sordular.
bence kv nize bir ara söyleyin5 saatlik yol geldikleri.4 aylık evliyken gelip iki hafta kaldılar ve ben davet etmemişim hiç.ve yanlarında bi akraba daha vardı
Kötü olan onlar. Saf olan da eşin. Doldurup duruyorlar adamı biz onu çok seviyoruz yoksa o bizi sevmiyor mu laflarıyla. Sen kötü gibi görünüyorsun. Şimdiden gelip evinizde o kadar kalmışlar bile daha ne istiyorlar? Eşin sana sorduğunda geçiştir, aynen ben herkese böyleyim demeye devam et. Ve sürekli onları ne kadar sevdiğinden falan bahset bundan bağımsız olarak. Ayy annenin de şu özelliği çok iyi falan gibi şeyler söyle. Komşu kadın büyük ihtimal bir şey dememiştir bile kv kendi düşüncesini söylüyor senin ağzını yokluyor. Eğer boyun eğersen evinden çıkmayacaklar.Merhabalar...
Nasıl başlasam bilmiyorum.Arkadaşlar ben altı aylık evliyim.haftada on günde bir eşimin ailesini ararım hal hatır sorar kapatırım.eşime sürekli bize niye uzak soğuk davranıyor,hiç davet etmiyor diyorlarmış.eşim bunun sebebini sordu bende aileme karşıda aynı ben böyleyim diyorum ama yeterli gelmiyor.biz ondan ev araba para pul istemiyoruz sadece sevgi istiyoruz varsa bi yanlışımız bilelim diyorlarmış.yaklaşık bir ay önce geldiler iki hafta kaldılar.o zaman da ben davet etmediğim için gelmeyecdklermiş eşim o ailesine de öyle demiş ısrar etmiş öyle gelmişler.
Ocakta oraya gittik kv dem bi komşudan bahsediyor.kışları iki ay filan gelebilirsiniz dedi de bende onlar yeni evli biz rahatsız etmiyoruz dedim dedi bana.bende tabi gelip gideceğiz ama o niye karışıyor dedim.
Eşim onlar sadece sevgi bekliyor diyor.eşimle aramızda sorun yok ama onlar eşime bişeyler dedikçe o da bana biz aileyiz sorun ne deyince tıkanıyorum.konuşacak birşey bulamıyorum,ben herkese böyleyim deyip kalıyorum.ve haliyle ben kendimi suçlu hissediyorum.ona bişey deme tartışmayın bizim yüzümüzden diyorlarmış.ne yapacağım nasıl davranacağım bilemez haldeyim.tek bildiğim çok sık görüşmek istemediğim.daha nişanlıyken geliriz gideriz çocuğuna bakarız gibi şeyler duyduğum için belkide.uzun oldu kusuruma bakmayın lütfen.beni kızları gibi seviyorlarmış falan filan..bu durumda ben kendimi sıkışmış hissediyorum.eşimde bana bişey demesede anlayamıyor beni o benimkileri arıyor sık sık.ben aramasan da ben bişey demem diyorum o ben ararım diyor.arasada benim ailem suyunu çıkarmaz ama.ne yapsam bilmiyorum .aramayan sormayan davet etmeyen bir gelinim ben ve onların istediği sevgi sadece
Merhabalar...
Seni bu kadar seviyorlarsa neden sürekli senden şikayetçilermiş acaba?Onlar beni kızları gibi seviyorlarmış da ondan bekliyorlarmış.evet hem deyip hemde tartışmayın sakın birşey deme diyorlar.benim ailem eşim aramıyorsa bana sorar iyi misiniz iyiyiz illa arasın davet etsin demez.
Mesafenin gözünü seveyim.
Ben de mıc mıc ilişkilerden hoşlanmam ve bazı sebeblerden ötürü de yakın degilim kendilerine .
Onlar da bu durumdan şikayetçi degiller zaten.
Hem ogullarına seni şikayet edip hem de bir şey deme sakın demeleri ayrı komik çocuk mu kandırıyorlar ?
Önce şikayet edip, sonra oğluna ama sen bir şey deme,diyerek de oğullarına şu mesajı veriyorlar, "şikayetçiyiz ama yine de ona kızmanı istemeyiz, bu kadar düşünüyoruz eşini ve yuvanı, bak biz çok iyiyiz." Oysa ki adları gibi biliyorlar lafını ettikleri şeyin huzur bozacağını.Ailesi hem eşinize söyleyip hemde birşey deme mi diyor? Peki bu kadar iyilerse neden sizi olduğunuz gibi kabullenemiyorlar maaile?
Herkes mıç mıç olacak diye bir kaide mi var. Kimi mesafeli olur,saygıda kusur etmez bunu kabul etmek çok zor olmamalı.
Yerinizde olsam taviz vermem. Beni böyle kabul etsinler der geçerim. İstedikleri sevgiyse kendileri ona göre davransın,sizi çekiştirip çekiştirip"aman oğlum birşey deme"demek iyi niyetli,sevgi dolu bir davranış biçimi değil,üzgünüm.
Ayrıca sizin aileniz neden sevgi ,davet beklemiyor. Hatta siz eşinize aramasanda sorun etmem demişken.
eşiniz size ailesinden laf getirdiğindeOnlar beni kızları gibi seviyorlarmış da ondan bekliyorlarmış.evet hem deyip hemde tartışmayın sakın birşey deme diyorlar.benim ailem eşim aramıyorsa bana sorar iyi misiniz iyiyiz illa arasın davet etsin demez.
Valla iki hafta az geldi onlara.görümcemle konuşuyoruz bi ara çocuklar nasıl dedim.bu sene 15 tatilde oraya gelemediler ya bi tuhaf oldular dedi.bunlar normal şeyler miKötü olan onlar. Saf olan da eşin. Doldurup duruyorlar adamı biz onu çok seviyoruz yoksa o bizi sevmiyor mu laflarıyla. Sen kötü gibi görünüyorsun. Şimdiden gelip evinizde o kadar kalmışlar bile daha ne istiyorlar? Eşin sana sorduğunda geçiştir, aynen ben herkese böyleyim demeye devam et. Ve sürekli onları ne kadar sevdiğinden falan bahset bundan bağımsız olarak. Ayy annenin de şu özelliği çok iyi falan gibi şeyler söyle. Komşu kadın büyük ihtimal bir şey dememiştir bile kv kendi düşüncesini söylüyor senin ağzını yokluyor. Eğer boyun eğersen evinden çıkmayacaklar.
Ayrıca ne münasebet kimse özellikle de yeni evliyken benim evime gelip iki ay kalamaz. Devremülk mü benim evim?
Resmen hepsinin gözü evinde. Hep eşinde kalıyorlarmış anlaşılan ailecek senin kurtuluşun yok gibi. Eşine açıkça söyle bari ben onları hepsini seviyorum ama önce çekirdek aile olarak seninle birlikte yaşamaya alışmam lazım. Ben seninle evlendim bütün ailenle birlikte yaşayacağımızı düşünmemiştim. Misafirliğe herkes gelebilir ama bu evin bizim olmasını istiyorum de.Valla iki hafta az geldi onlara.görümcemle konuşuyoruz bi ara çocuklar nasıl dedim.bu sene 15 tatilde oraya gelemediler ya bi tuhaf oldular dedi.bunlar normal şeyler mi
Hiç normal değil. 2 hafta kaldılar ne demek ya otel mi orası. Benimkiler senede 2 kez gelebilir o da en fazla 3 gün. Ama taktiğini iyi kurman gerek. Eşine ben de onları çok seviyorum de sürekli. Ama kendi ailem bile gelip o kadar kalsa seni özlerim de:) yani evimizde rahat rahat öpemiyorum sarılamıyorum kucağına yatıp tv izleyemiyorum olmuyor, özelimizi bile sınırlı yaşayabiliyoruz de damardan gir:) beni sana şikayet etmelerine çok üzüldüm de hatta gözlerin dolsun. Sakın sinirlenme, hep üzgün ol o tarz konularda. Sinirlenirsen cadoloz olursun kocanın gözünde oysa ki madur olursan bir daha annesi o konuları açtığında anne kız üzülüyor sacmalama desin.Valla iki hafta az geldi onlara.görümcemle konuşuyoruz bi ara çocuklar nasıl dedim.bu sene 15 tatilde oraya gelemediler ya bi tuhaf oldular dedi.bunlar normal şeyler mi
eyvah.Valla iki hafta az geldi onlara.görümcemle konuşuyoruz bi ara çocuklar nasıl dedim.bu sene 15 tatilde oraya gelemediler ya bi tuhaf oldular dedi.bunlar normal şeyler mi
o gelini bezdirmişler demek ki.Bunların bi gelinleri daha var o baya eski.görüşmüyorlar.kadın çirkefleşmiş dediklerine göre,sonrada görüşmeyi kesmiş.işte ondan darbe yedik şimdi de böyle oluyor biz ne yapıyoruz demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?