Ben kötü gelin miyim ya da yanlış mı yapıyorum?

canım cicimle, kızım gibi seviyorum diye politik davranarak, size yerleşecekler haberin olsun.
bu tuzağa düşme.
eşine ailesini hiç çekiştirme. gelene kapım açık de ve mevzuyu kapat.
geldiklerinde yine resmi ol ki her zaman gelmeye yüz bulamasınlar.
yoksa çok pişman olursun.

onların ne dediğini boşver, mesafe candır.

onlardan kalan her şeyi at.
nerede diye sorarlarsa bastırarak "kendi evimde sadece kendi eşyalarımı isterim, yabancı kişilerin eşyalarının benim evimde işi yok" de.

benim kv de yorgan yastık birkaç şey bırakmıştı benim evimde, gelince kullanırım dedi.
baktım niyeti kalıcı olmak.
hepsini attım.
sorunca da eskiydi attım, benim evimde misafir için yorgan yatak var dedim, mesajı aldı zaten.

5 saatlik yol geldikleri.4 aylık evliyken gelip iki hafta kaldılar ve ben davet etmemişim hiç.ve yanlarında bi akraba daha vardı
bence kv nize bir ara söyleyin
anne x e söyleyip duruyormuşsunuz benim yapım bu herkese karşı böyleyim
bu yaştan sonra zorlamayla olmayacak şeyler
sizi sevmediğimi de nerden çıkardınız v.s.

hem söyleme diyip eşinizi neden doldurur gibi hareketler yapıyorlar ki

Kötü olan onlar. Saf olan da eşin. Doldurup duruyorlar adamı biz onu çok seviyoruz yoksa o bizi sevmiyor mu laflarıyla. Sen kötü gibi görünüyorsun. Şimdiden gelip evinizde o kadar kalmışlar bile daha ne istiyorlar? Eşin sana sorduğunda geçiştir, aynen ben herkese böyleyim demeye devam et. Ve sürekli onları ne kadar sevdiğinden falan bahset bundan bağımsız olarak. Ayy annenin de şu özelliği çok iyi falan gibi şeyler söyle. Komşu kadın büyük ihtimal bir şey dememiştir bile kv kendi düşüncesini söylüyor senin ağzını yokluyor. Eğer boyun eğersen evinden çıkmayacaklar.
Ayrıca ne münasebet kimse özellikle de yeni evliyken benim evime gelip iki ay kalamaz. Devremülk mü benim evim?

Demek ki kışları sizin yanınızda geçirmek gibi bi planları var şimdiden yolunu yapıyorlar çünkü bazıları öyle kış geçirmeye gelen anne babalar var. Eşinize elinizden geldiğince aramaya sormaya yakın davranmaya calistiginizi ama yeni evli olduğunuzu alışmaya çalıştığınızi söyleyebilirsiniz . Bi süre sonra onlarda mesafeli olmaya alisirlar sorun cikarmazlar

3 4 saatlik uzaklıktayız 2 ayda bi geliyorlar canı isterse isteyen arıyor ama bi u duruma farklı durumlardan sonra geldik aranızda sorun yoksa 3 güne bi arasan bişey kaybetmezsin oluruna gitmem rn güzel huzur yöntemi

Aynisini bende yasiyorum. Konuscak bisey yoksa aramaktan hic hoslanmam. Grcen kv ye gittik oda sitem etti aramiyosunuz diye. Hem bana hem ogluna. Dedim bn boyleym kendi annemle bile 10gunu buluyo gorusmedigimiz zaman dedim. Istiyolar ki hergun hallerini soralim. Valla aklima bile gelmiyo dedim. Esimde oyle zaten cogu akrabasini aramaz nosunu bile bilmez. Bosverin siz dogru olani yapiyosunuz. Evinize gelirken de arayacaklar tabi ki. Cat kapi olmaz. Ister 6 aylik evli ol ister 6yillik. Seviye her zaman onemlidir. Bunun icin uzulmeyin ve bu konuyu esinizle konusun. Bak kendi annemle bile boyleyim ben cok samimiyetten hoslanmiyorm deyin ve ailesi ile ilgili bi sikayette size gelmesin.

Seni bu kadar seviyorlarsa neden sürekli senden şikayetçilermiş acaba?

Önce şikayet edip, sonra oğluna ama sen bir şey deme,diyerek de oğullarına şu mesajı veriyorlar, "şikayetçiyiz ama yine de ona kızmanı istemeyiz, bu kadar düşünüyoruz eşini ve yuvanı, bak biz çok iyiyiz." Oysa ki adları gibi biliyorlar lafını ettikleri şeyin huzur bozacağını.

Seninkinin üst üst modelleri bende de var. Ben başta çok iyiydim, samimiydim hep bir aradaydık, ben ilk zamanlar gönüllü yapıyordum ama çocuktan sonra ayağımı kestim, çağırmayı bıraktım çünkü vaktim olmuyordu artık düşman ilan ettiler beni, boşanma aşamasına geldik, hatta muhtemelen çok yakında boşanıyorum diye açarım burada konumu.

Şakın taviz verme ve eşini iyilikle işlemeye çalış. Benimki gibi odun değilse, anlayacaktır.

eşiniz size ailesinden laf getirdiğinde
eşin bizi aramıyor dediklerinde
eşine de ki,canım annenler rahatsızsa madem bunu bana soylesınler, sana soylemelerı hıc hoş değil, arkamdan konusulmus oluyor de.

Eşinin ailesini de aradığın zaman eşinin yanında ara, o da görsün aramanı ve eşine ( burayı iyi oku)
asla ama asla ailesini kötüleme

sen sessiz kalırsan , bir süre sonra eşin ailesini sürekli sorun cıkartan dırdır yapan ınsanlar olarak gorecektır.

Valla iki hafta az geldi onlara.görümcemle konuşuyoruz bi ara çocuklar nasıl dedim.bu sene 15 tatilde oraya gelemediler ya bi tuhaf oldular dedi.bunlar normal şeyler mi

Böyle bi insansanız kişiliğinizden taviz vermeyin.
Çağırmadığınız halde 2 hafta kalmışlar bi de çağıraanız yerleşecekler demekki.
Benim kv flanda her gün arayıp sormamı isterdi niye aramıyomuşum sevmiyo muymuşum. Ben annemi her gün aramıyorum dedim. Alıştılar zamanla.
Kv denle aradığında güzel bi şekilde konuş ben herkese karşı böyleyim yanlış anlamayın de. Eşime değil bana söyleyi kırıldığınız bozulduğunuz bişey olursa de.

Valla iki hafta az geldi onlara.görümcemle konuşuyoruz bi ara çocuklar nasıl dedim.bu sene 15 tatilde oraya gelemediler ya bi tuhaf oldular dedi.bunlar normal şeyler mi
Resmen hepsinin gözü evinde. Hep eşinde kalıyorlarmış anlaşılan ailecek senin kurtuluşun yok gibi. Eşine açıkça söyle bari ben onları hepsini seviyorum ama önce çekirdek aile olarak seninle birlikte yaşamaya alışmam lazım. Ben seninle evlendim bütün ailenle birlikte yaşayacağımızı düşünmemiştim. Misafirliğe herkes gelebilir ama bu evin bizim olmasını istiyorum de.

Ben eşime söyledim beraber olmayacağını.onlar çocuğuna bakarız diyorlardı ben kendim bakacağım dedim eşime ama onlar misafir adıyla gelip kalmak istiyorlar.bıktım bunlardan.iyi görünüyorlar ama karşılık isteyerek

Hiç normal değil. 2 hafta kaldılar ne demek ya otel mi orası. Benimkiler senede 2 kez gelebilir o da en fazla 3 gün. Ama taktiğini iyi kurman gerek. Eşine ben de onları çok seviyorum de sürekli. Ama kendi ailem bile gelip o kadar kalsa seni özlerim de:) yani evimizde rahat rahat öpemiyorum sarılamıyorum kucağına yatıp tv izleyemiyorum olmuyor, özelimizi bile sınırlı yaşayabiliyoruz de damardan gir:) beni sana şikayet etmelerine çok üzüldüm de hatta gözlerin dolsun. Sakın sinirlenme, hep üzgün ol o tarz konularda. Sinirlenirsen cadoloz olursun kocanın gözünde oysa ki madur olursan bir daha annesi o konuları açtığında anne kız üzülüyor sacmalama desin.

eyvah.
tehlike çanları çalıyor.
kv kp görümce çocuklar her fırsatta senin evi otel gibi kullanacaklar.
aman mesafeli ol.
görümcenle özellikle kat kat mesafeli ol.

Bunların bi gelinleri daha var o baya eski.görüşmüyorlar.kadın çirkefleşmiş dediklerine göre,sonrada görüşmeyi kesmiş.işte ondan darbe yedik şimdi de böyle oluyor biz ne yapıyoruz demişler

Bunların bi gelinleri daha var o baya eski.görüşmüyorlar.kadın çirkefleşmiş dediklerine göre,sonrada görüşmeyi kesmiş.işte ondan darbe yedik şimdi de böyle oluyor biz ne yapıyoruz demişler
o gelini bezdirmişler demek ki.
kv veya görümcen seni 10 kere arıyorsa 1 kere aç.
görmedim duymadım, meşguldüm, geri dönecektim ama unuttum de.
her zaman açma telefonlarını ve soğuk konuş.
nasılsınız iyi misiniz, biz de iyiyiz, iyi günler.
bu kadarla kalsın konuşmalarınız ki muhabbeti ilerletemesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…