Ben kötü gelin miyim ya da yanlış mı yapıyorum?

yolu acma sakin bunlar sende 3ay kalacak gibi .Aman sakin yumusak davranma bu konuda esine sinirlarin olsun .

Bir sıkıntın yoksa haftada bir arayabilir, ıki haftada bir de davet edebilirsin . Yalnız esinin ailesi bir noktada sana haksızlık ediyor .oğullarına herşeyi dert yanıyorlar, sonrasında "ona birşey söyleme ,bizim yüzümüzden kötü olmayın" diyorlar ..niyetleri gerçekten bu olsaydı ,bu kadar küçük meseleleri biriktirip dert edinmezlerdi ve içlerinde tutarlardi. Eşine söylemeleri onun da zaman içinde dolmasına ve sana patlamasına sebep olur . İlerdeki büyük sorunlar da böyle başlıyor .küçük mevzular büyüyüp içinden çıkılmaz hal alıyor . Şu kk da biri de desin ki evlendim ve çok mutluyum ...nedir bu kayinvalidelerin beklentisi ????

Gelip gitmeden sevemiyorlar mi bu insanlar birbirlerini ben anlamiyorum. Su devirde baskasinin evine gidip gunlerce kalmak mi kaldi? Koy usulu, herkes hep bir arada otursun yesin icsin ayni odada yirmi kisi yatsin kalksin. Baska dertleri yok herhalde

Yapisal bi durum bende senn gibiyim hatta daha beter olablrm:) evlendigm ilk sene birak kaynvaldyi annemi haftada bir zor arardm. Smdi 2.senem annemle hergun konusuyrm. Bayram disinda da ben aramam hic kv haftada bir onlar arar. Ya da esim arar bende yannda konurum. 2 senem bitcek ozel olark yani esim olmadn konusmam 5i gecmemiste eminim:)) ama ben çok soğul bi insanm bunuda herkes bilir. He aynı şeklde eşimde aramaz bizimkleri:) kendi ailesnide işte haftada bir bazen arar bazen artık onlar arar.

iki haftada bir çok.
senede iki kez yeter.

Sanırım aynı zamanlarda evlendik. Bende 6 aylık evliyim kayın validem benim onu hiç aramadığımı söylemiş ilk aylarda eşimde bende onun annesini aramıyorum anne demiş. Biraz arada sitem etti benim annemde ara hevesleniyor demek ki dedi çokta aldırış etmedim. Yeni nişanlıyken arıyordum baktım kimsenin beni aradığı yok bu arama işi üstüme görev gibi kalacak bende aramayı bıraktım. Her hafta gidiyoruz zaten ortak konuşacağımız bir şey de yok sonuçta ailede yeniyim. Zamana bırakın bazı şeyleri. 10 günde bir arıyormuşsun işte daha ne istiyorlar.

Bende inanmıyorum kızı gibi seveceğine.o zaman o kızıyla geçirdiği zaman boşa geçmiş nasılsa hemen seviyorlarmış.ben böyle olduğum halde iki hafta kaldılar acaba samimi olsam ne yaparlar
E yol yapıyorlar daaa. .. samimiyeti kurup birtaneciklerinin yanına yerleseçekler .tamamen olmasa da sık sık gelip kalmak ,düzenine dahil olmak isteyecekler .

X xozlemmurat ; biz sana ''şöyle böyle yap..'' dediğimizde kendin olmaktan çıkacaksın. O da seni rahatsız edecek.
Mutlu olmayacaksın. İyisi mi siz olduğunuz gibi davranın. Ayrıca eşine söylemeleri hoş olmamış. Daha da yeni evlisin.
Nasıl davranacağını bilememiş de olabilirsin.

Şahsen beni herkes sevmek, sarılmak öpmek koklamak zorunda değil. Saygı hep daha ön planda olmalıdır. Siz bunu koruyun ardı gelir zaten.

Bir süre sık sık arayın. Gidebiliyorsaniz siz gidin.madem ilgi gormek istiyorlar yanlarında olduğunuz da azcik daha samimi olun. Ama evinize sürekli cagirmayin.

Gelip gitmeden sevemiyorlar mi bu insanlar birbirlerini ben anlamiyorum. Su devirde baskasinin evine gidip gunlerce kalmak mi kaldi? Koy usulu, herkes hep bir arada otursun yesin icsin ayni odada yirmi kisi yatsin kalksin. Baska dertleri yok herhalde

+1

en sevmediğim durum.

" Ben böyleyim" demek yanlış bir cevap. " Haklısınız , uzak duruyorum diye kabul etmiş oluyorsunuz.

Eşiniz her öyle dediğinde , "arıyorum , konuşuyoruz , gelip gidiyorlar olması gereken kadar , daha fazla nasıl olur bilemiyorum. Belki evliliğimiz daha çok yeni olduğundan bu algı oluşuyor.
Zamanla oturur her şey " gibi bir konuşma yapın.

onlar bokunu çıkarma derdindeler canım hiç yorma kafanı ne kadar uzak o kadar iyi
Geldiklerinde eşimin yakını kadın dedi ki bizden rahatsız olmayın,istediğinizi yapın.biz bu odada birşey duymuyoruz.eşime kalsa bizim ev yol geçen hanı olur.kırmamak için ne kendininkilere ne benimkilere bişey demez iyi ağırlamak için çırpınır durur off

Kışları gelip size yerleşme planları var bu kış gelememisler belli ki seneye gelmek için yerlerini yapıyorlar yavaş yavaş işliyorlar eşinizi. Mesafeli olmaya devam edin bosverin ne derlerse desinler konuşurken falan da arada yeri geldiğinde lafını şöyle herkes kendi evine yakışır yatılı misafir sevmiyorum kendi evimden başka yerde rahat edemiyorum falan de onlar anlar

Hayır kötü gelin değilsiniz. Doğru olanı yapıyorsunuz. Onlar fazla içli dışlı olmak istiyorlar. Hatta kışları gelip sizde kalmayı düşünüyorlar şimdiden yerini yapıyorlar bence. Politik davranıyorlar istediğimiz ilgi sevgi diyerek alttan alttan sizi suçlamaya eşinizi doldurmaya çalışıyorlar. Yemeyin bunları. Mesafe her zaman iyidir. Şimdi bir iki söylerler sonra alışmak durumunda kalırlar. Gerçekten bu erkek ailelerini anlamak zor. Nedir bu oğluna yapışma merakı yani? Bırakmıyorlar insanlar keyiflerince yaşasın hayatını. Müdahalelerle zehir ediyorlar çocuklarına evliliklerini. Daha yeni evli insanların yanına gelip 2 hafta kalmak çok düşüncesizce bir hareket. Herkesin kendine göre bir hayatı var. Kimseye göre yaşayamazsınız. Saygınızı gösterin gerekeni yapın yeter. Fazlasını yapmaya çalışmanız zararınıza olur. Duruşunuzu bozmayın yoksa önünü alamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…