- 7 Aralık 2016
- 176
- 218
- 33
- Konu Sahibi xozlemmurat
-
Neden canım özellikle görümcemleeyvah.
tehlike çanları çalıyor.
kv kp görümce çocuklar her fırsatta senin evi otel gibi kullanacaklar.
aman mesafeli ol.
görümcenle özellikle kat kat mesafeli ol.
Bir sıkıntın yoksa haftada bir arayabilir, ıki haftada bir de davet edebilirsin . Yalnız esinin ailesi bir noktada sana haksızlık ediyor .oğullarına herşeyi dert yanıyorlar, sonrasında "ona birşey söyleme ,bizim yüzümüzden kötü olmayın" diyorlar ..niyetleri gerçekten bu olsaydı ,bu kadar küçük meseleleri biriktirip dert edinmezlerdi ve içlerinde tutarlardi. Eşine söylemeleri onun da zaman içinde dolmasına ve sana patlamasına sebep olur . İlerdeki büyük sorunlar da böyle başlıyor .küçük mevzular büyüyüp içinden çıkılmaz hal alıyor . Şu kk da biri de desin ki evlendim ve çok mutluyum ...nedir bu kayinvalidelerin beklentisi ????Merhabalar...
Nasıl başlasam bilmiyorum.Arkadaşlar ben altı aylık evliyim.haftada on günde bir eşimin ailesini ararım hal hatır sorar kapatırım.eşime sürekli bize niye uzak soğuk davranıyor,hiç davet etmiyor diyorlarmış.eşim bunun sebebini sordu bende aileme karşıda aynı ben böyleyim diyorum ama yeterli gelmiyor.biz ondan ev araba para pul istemiyoruz sadece sevgi istiyoruz varsa bi yanlışımız bilelim diyorlarmış.yaklaşık bir ay önce geldiler iki hafta kaldılar.o zaman da ben davet etmediğim için gelmeyecdklermiş eşim o ailesine de öyle demiş ısrar etmiş öyle gelmişler.
Ocakta oraya gittik kv dem bi komşudan bahsediyor.kışları iki ay filan gelebilirsiniz dedi de bende onlar yeni evli biz rahatsız etmiyoruz dedim dedi bana.bende tabi gelip gideceğiz ama o niye karışıyor dedim.
Eşim onlar sadece sevgi bekliyor diyor.eşimle aramızda sorun yok ama onlar eşime bişeyler dedikçe o da bana biz aileyiz sorun ne deyince tıkanıyorum.konuşacak birşey bulamıyorum,ben herkese böyleyim deyip kalıyorum.ve haliyle ben kendimi suçlu hissediyorum.ona bişey deme tartışmayın bizim yüzümüzden diyorlarmış.ne yapacağım nasıl davranacağım bilemez haldeyim.tek bildiğim çok sık görüşmek istemediğim.daha nişanlıyken geliriz gideriz çocuğuna bakarız gibi şeyler duyduğum için belkide.uzun oldu kusuruma bakmayın lütfen.beni kızları gibi seviyorlarmış falan filan..bu durumda ben kendimi sıkışmış hissediyorum.eşimde bana bişey demesede anlayamıyor beni o benimkileri arıyor sık sık.ben aramasan da ben bişey demem diyorum o ben ararım diyor.arasada benim ailem suyunu çıkarmaz ama.ne yapsam bilmiyorum .aramayan sormayan davet etmeyen bir gelinim ben ve onların istediği sevgi sadece
Yapisal bi durum bende senn gibiyim hatta daha beter olablrm:) evlendigm ilk sene birak kaynvaldyi annemi haftada bir zor arardm. Smdi 2.senem annemle hergun konusuyrm. Bayram disinda da ben aramam hic kv haftada bir onlar arar. Ya da esim arar bende yannda konurum. 2 senem bitcek ozel olark yani esim olmadn konusmam 5i gecmemiste eminim:)) ama ben çok soğul bi insanm bunuda herkes bilir. He aynı şeklde eşimde aramaz bizimkleri:) kendi ailesnide işte haftada bir bazen arar bazen artık onlar arar.Merhabalar...
Nasıl başlasam bilmiyorum.Arkadaşlar ben altı aylık evliyim.haftada on günde bir eşimin ailesini ararım hal hatır sorar kapatırım.eşime sürekli bize niye uzak soğuk davranıyor,hiç davet etmiyor diyorlarmış.eşim bunun sebebini sordu bende aileme karşıda aynı ben böyleyim diyorum ama yeterli gelmiyor.biz ondan ev araba para pul istemiyoruz sadece sevgi istiyoruz varsa bi yanlışımız bilelim diyorlarmış.yaklaşık bir ay önce geldiler iki hafta kaldılar.o zaman da ben davet etmediğim için gelmeyecdklermiş eşim o ailesine de öyle demiş ısrar etmiş öyle gelmişler.
Ocakta oraya gittik kv dem bi komşudan bahsediyor.kışları iki ay filan gelebilirsiniz dedi de bende onlar yeni evli biz rahatsız etmiyoruz dedim dedi bana.bende tabi gelip gideceğiz ama o niye karışıyor dedim.
Eşim onlar sadece sevgi bekliyor diyor.eşimle aramızda sorun yok ama onlar eşime bişeyler dedikçe o da bana biz aileyiz sorun ne deyince tıkanıyorum.konuşacak birşey bulamıyorum,ben herkese böyleyim deyip kalıyorum.ve haliyle ben kendimi suçlu hissediyorum.ona bişey deme tartışmayın bizim yüzümüzden diyorlarmış.ne yapacağım nasıl davranacağım bilemez haldeyim.tek bildiğim çok sık görüşmek istemediğim.daha nişanlıyken geliriz gideriz çocuğuna bakarız gibi şeyler duyduğum için belkide.uzun oldu kusuruma bakmayın lütfen.beni kızları gibi seviyorlarmış falan filan..bu durumda ben kendimi sıkışmış hissediyorum.eşimde bana bişey demesede anlayamıyor beni o benimkileri arıyor sık sık.ben aramasan da ben bişey demem diyorum o ben ararım diyor.arasada benim ailem suyunu çıkarmaz ama.ne yapsam bilmiyorum .aramayan sormayan davet etmeyen bir gelinim ben ve onların istediği sevgi sadece
onlar kv deden daha fesat olur genelde o yüzden.Neden canım özellikle görümcemle
iki haftada bir çok.Bir sıkıntın yoksa haftada bir arayabilir, ıki haftada bir de davet edebilirsin . Yalnız esinin ailesi bir noktada sana haksızlık ediyor .oğullarına herşeyi dert yanıyorlar, sonrasında "ona birşey söyleme ,bizim yüzümüzden kötü olmayın" diyorlar ..niyetleri gerçekten bu olsaydı ,bu kadar küçük meseleleri biriktirip dert edinmezlerdi ve içlerinde tutarlardi. Eşine söylemeleri onun da zaman içinde dolmasına ve sana patlamasına sebep olur . İlerdeki büyük sorunlar da böyle başlıyor .küçük mevzular büyüyüp içinden çıkılmaz hal alıyor . Şu kk da biri de desin ki evlendim ve çok mutluyum ...nedir bu kayinvalidelerin beklentisi ????
Merhabalar...
E yol yapıyorlar daaa. .. samimiyeti kurup birtaneciklerinin yanına yerleseçekler .tamamen olmasa da sık sık gelip kalmak ,düzenine dahil olmak isteyecekler .Bende inanmıyorum kızı gibi seveceğine.o zaman o kızıyla geçirdiği zaman boşa geçmiş nasılsa hemen seviyorlarmış.ben böyle olduğum halde iki hafta kaldılar acaba samimi olsam ne yaparlar
Çok muiki haftada bir çok.
senede iki kez yeter.
evet..Çok muben yakın oturduğum için bilmiyorum bu işleri ..Allahtan çok gelip gitmiyorlar :)
Gelip gitmeden sevemiyorlar mi bu insanlar birbirlerini ben anlamiyorum. Su devirde baskasinin evine gidip gunlerce kalmak mi kaldi? Koy usulu, herkes hep bir arada otursun yesin icsin ayni odada yirmi kisi yatsin kalksin. Baska dertleri yok herhalde
onlar bokunu çıkarma derdindeler canım hiç yorma kafanı ne kadar uzak o kadar iyi5 saatlik yol geldikleri.4 aylık evliyken gelip iki hafta kaldılar ve ben davet etmemişim hiç.ve yanlarında bi akraba daha vardı
Oooooooww düşman başınaevet..
çünkü karşı taraf gelinin evine yerleşmeye çalışıyor :)
Geldiklerinde eşimin yakını kadın dedi ki bizden rahatsız olmayın,istediğinizi yapın.biz bu odada birşey duymuyoruz.eşime kalsa bizim ev yol geçen hanı olur.kırmamak için ne kendininkilere ne benimkilere bişey demez iyi ağırlamak için çırpınır durur offonlar bokunu çıkarma derdindeler canım hiç yorma kafanı ne kadar uzak o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?