Ben kötüyüm diyen erkekle birlikte olmak

Aslında ergen de değil 25 yaş
Sizce gerçekten değişmek isteme ihtimali yok mudur veya tedavi görmüyor mudur yalan mı söylüyordur ? Merak ediyorum bu konudaki görüşleri.
Vallahi ben sizin yaşınızda olsam böyle kötüyüm ben kliseleriyle gelen erkeğe aynen şunu derdim..."Ben iyi kalpli ve mutlu bir insanım kötü biriyle vakit geçirmek vakit kaybı benim icin"

Akli varsa kendini düzeltir. Ben bir kere böyle biriyle tanistim ortak arkadaslar sayesinde. Kisa süre icinde konusmayi kestim. Cünkü gercekten insani asaya cekiyordu, hep böyle kücük emrah "efkaarliyim" modunda, herkes ona kötü davranmis felan. Bende tanismak istemedigimi söyleyince "senin yerine hemen birini bulurum" dedi. Bunun üstünden nerdeyse 10 sene gecti, arkadaslarinin dedigine göre hala kücük emrah modunda bekar geziyor

Depresyonun dibini yaşıyorum şu anda. Ve terapist 1 seans 400tl gidemiyorum.

Adam "badboyum ben" diye 400 veriyor öyle mi terapiye...şakaysa komik şaka değilse daha da komik.
Konuyla hiç bağlantılı değil ama yazmadan duramadim:)) Daha ekonomik yerler var ya. Neden ilk fiyat sorduğunuz yeri baz aldiniz ki? Doktorsitesi , Doktortakvimi gibi sitelerde şehrinizi aratın, Gözünüze kestirdiklerinizi arayın,zaten sitenin asistanına baglaniyorsunuz, fiyat sorun. Elbet daha uygununu bulursunuz. Benim terapistim mesela İstanbul'da, çok tatlı bir adam, iki psikolog ile çalıştığı çok güzel dekore edilmiş terasli bir ofisi var. Ben memunum ve sadece 150 TL ödüyorum. Siz neden bulamayasiniz ki?

Oo sizinki bayağı fenaymış ya.İşte tedavi olmayan reddedenler ben deli miyim diyenler genelde bu insanlar.Ciddi sorunları var.
Benim tanıştığım adamın içini bilemem,ben kendi izlenimimi söylüyorum ki adam depresyonda ve yaptığı hataları gereksiz büyütüyor.Fiziksel şiddete ve aldatmaya hiç başvurmamış.Sen kızsın ben erkeğim zihniyetinde biri hiç değil zaten.Vicdan azabı iyidir ama abartıyor sanki.Destek alınca düzelir inşallah.
Belki de tamamen yalan söylüyor,destek bile almıyor.O zaman da Allah doğruyu göstersin derim ne diyim :))
Ben öyle kendimi kimseye kaptırmam,merak ettim sordum çünkü bayağı ilginç geldi adam bana.

İşte insanlar böyle hep başkasını suçlar kendine hiç bakmaz.Dediğiniz adam da keşke biraz olgunlaşsa ya da destek alsaymış.10 sene az değil.Ergen olsa neyse.

Aranızda 4 yaş var yani aslında sen daha büyüksün çok abartmışsın erkeğin 4 yaş büyük olması nedir ki? Bunun dışında adam bana biraz creepy geldi bence uzak dur dikkat çekme çabalarında.

Vallahi ben sizin yaşınızda olsam böyle kötüyüm ben kliseleriyle gelen erkeğe aynen şunu derdim..."Ben iyi kalpli ve mutlu bir insanım kötü biriyle vakit geçirmek vakit kaybı benim icin"
Adam yürümedi hiç bana Yürüse ben de bir şeyler derdim.Yine de etkilendim yalan söylemeyeyim.Çünkü destek almaya başlamış,kaç insan kendini dürüstçe yargılayıp düzelmek için uğraşır ki bu zamanda ? Ben de kendimi çok iyi kalpli görmem ama kötü ilişki daha çok yıpratır insanı.Karşıda sizi seven ve çabalayan biri yoksa,ilişkileri uzak tutmak en iyisidir.Adamın iyiliği kötülüğü değil yani mesele bana göre.
İlişki yaşamaya hazır değil şu aşamada benimle veya herhangi biriyle.

Hikaye nedense cok tanidik yaa hepsi ayni bu tiplerin
Hic bulasmayin uzaktan arkadas ya da yakin oturmanizdan sebep komsusu olarak denk geldikçe merhaba merhaba olacak seklinde görüşün ama baglanmayin
Ilk sayfada gereken tüm yorumlar yapılmış zaten

Hanımefendi sanırım benim eski sevgilimden hoşlanmaya başlamışsınız acilen koşarak uzaklaşın yoksa bu yazıdaki intihara sürüklenen ikinci bir vaka olabilirsiniz

Aranızda 4 yaş var yani aslında sen daha büyüksün çok abartmışsın erkeğin 4 yaş büyük olması nedir ki? Bunun dışında adam bana biraz creepy geldi bence uzak dur dikkat çekme çabalarında.
O daha büyük :) Öyle fazla değil yaş farkı çocuk değilim sonuçta yanlış bir şey ben de görmüyorum sadece belirteyim dedim,ergen değil adam
İçini Allah bilir amacı kötüyse beni kandırıyorsa destek dahi almıyorsa o zaman o iş zor.Başka biriyle mutlu olamaz öyleyse.

Bağlanma yok zaten,adam da hiç yürümedi.Bad boyluk yaşı da geçti sanıyordum ya
Bana da klişe gelen şey hikayesiydi,tamam çok kötü davrandığı bir ilişkisi olmuş ama olan olmuş yaşanan yaşanmış.Bu kadar her şeyin büyütülmesine anlam veremiyorum.Aldatma ve fiziksel şiddet yok.
Tedavi olup iyi hissetmesini umuyorum yoksa kimseyle mutlu olabileceğini sanmam.O ben kötüyüm seni üzerim tribinden farklı kalmaz.
Zamanla görürüz,ben bağlanmam kolay kolay kimseye.

Hanımefendi sanırım benim eski sevgilimden hoşlanmaya başlamışsınız acilen koşarak uzaklaşın yoksa bu yazıdaki intihara sürüklenen ikinci bir vaka olabilirsiniz
Destek aldığını söyledi düzelir belki.Yaptığı hatalar bıraktığı hasarlar ne kadar büyük bilemem ama destek alması hoşuma gitti.Genelde bu hikayede kişi davranışlarını bilir düzeltemediğini de bilir ama destek almaktan veya çaba göstermekten hep kaçınır.Bu adam cidden yeni bir başlangıç yapmak istiyor.Kaç kötü bunu yapar ki ?
Yalan söylüyorsa da Allah bilir.Ben dalgama bakarım.

Çok teşekkür ederim. Linklere baktım ve bir dr. ile görüşmeye karar verdim. Pzts günü arayacağım.

Adam senden hoşlanmamış aranıza bir set çekmek içinde ben kötü bir insanım demiş. Klasik sen daha iyilerine layıksın yalanı.

40 yaşında hala ergenlik sivilceleri çıkarabiliyor insanlar :)

Ben de aynı sizin gibi düşünüyorum.O an biraz garip geldi de öyle belirttim :)
Verdiğim akıl yanlış değil bana göre,ilişkiler hep böyle sebeplerle bitiyor zaten ya sen hatalı oluyorsun ya o.Yeter ki farkında olasın.
Ben de hiç kapılmıyorum,içinden geçeni bilemeyiz.Gerçekten değişim geçirirse helal olsun derim mutluluğu hak ediyor derim geçirmezse de Allah doğru yolu göstersin.Böyle kimseyle mutlu olunmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…