- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
- Konu Sahibi Lilith1268
-
Vallahi ben sizin yaşınızda olsam böyle kötüyüm ben kliseleriyle gelen erkeğe aynen şunu derdim..."Ben iyi kalpli ve mutlu bir insanım kötü biriyle vakit geçirmek vakit kaybı benim icin"Aslında ergen de değil 25 yaş
Sizce gerçekten değişmek isteme ihtimali yok mudur veya tedavi görmüyor mudur yalan mı söylüyordur ? Merak ediyorum bu konudaki görüşleri.
A
Ayy sağ olun düşünceleriniz için ne iyi niyetlisiniz :))
Ben adamla empati yaptım aslında çünkü insan bu bazen böyle şeyler yaşanabiliyor.Benim de çok oldu böyle ilişkilerim.Şu dünyada kendini dürüstçe yargılayıp ben kötü değilim diyebilecek kim vardır ki :) Adamın fazla büyüttüğünü düşünüyorum ben de enerjisi fazlasıyla negatif.
Ben sadece sizden farklı olarak mutluluğun davranışlarla hak edildiğine inanıyorum %100 kusursuz olunamaz ama hep daha iyisi için çabalanabilir.
Bu adam da kadına gerçekten çok zarar verdiyse oturup düşünmesi de normal bence,inşallah gerçekten destek alıyordur.
Konuyla hiç bağlantılı değil ama yazmadan duramadim:)) Daha ekonomik yerler var ya. Neden ilk fiyat sorduğunuz yeri baz aldiniz ki? Doktorsitesi , Doktortakvimi gibi sitelerde şehrinizi aratın, Gözünüze kestirdiklerinizi arayın,zaten sitenin asistanına baglaniyorsunuz, fiyat sorun. Elbet daha uygununu bulursunuz. Benim terapistim mesela İstanbul'da, çok tatlı bir adam, iki psikolog ile çalıştığı çok güzel dekore edilmiş terasli bir ofisi var. Ben memunum ve sadece 150 TL ödüyorum. Siz neden bulamayasiniz ki?Depresyonun dibini yaşıyorum şu anda. Ve terapist 1 seans 400tl gidemiyorum.
Adam "badboyum ben" diye 400 veriyor öyle mi terapiye...şakaysa komik şaka değilse daha da komik.
Oo sizinki bayağı fenaymış ya.İşte tedavi olmayan reddedenler ben deli miyim diyenler genelde bu insanlar.Ciddi sorunları var.Şu kızların kötü erkek , badboy sevdası olduktan sonra bu amipler çok turerler. Benim çevremde de çok var böyle kız. Mesela iş arkadaşım sevgilisinden meydan dayağı yerdi, ertesi gün 'dogumgunde saat alacağım ama şu mu bu mu? Hangisini alayım?' diye bize fikir danişirdi. Bir diğeri haftada 3 gün denetimli serbestlige gidip imza atan, 'ben erkeğim yaparım,sen yapamazsın' diyen biriyleydi de terkedildi diye haftalarca ağladı, sonra yeni bir çocukla tanıştı. Çocuk ofisi çiçeğe boğar, kızı işten alıp evine bırakırdı, yeni çocuğa 'olmuyor senden' diye ayrılıp eskiye dönmüştü.
Badboylar ne yapsın, bizim kizlardaki 'ama çok derin birisi,ben onun içindeki güzelliği görüyorum. Ben onu duzeltirim' sevdası yüzünden daha çoook prim yaparlar
İşte insanlar böyle hep başkasını suçlar kendine hiç bakmaz.Dediğiniz adam da keşke biraz olgunlaşsa ya da destek alsaymış.10 sene az değil.Ergen olsa neyse.Akli varsa kendini düzeltir. Ben bir kere böyle biriyle tanistim ortak arkadaslar sayesinde. Kisa süre icinde konusmayi kestim. Cünkü gercekten insani asaya cekiyordu, hep böyle kücük emrah "efkaarliyim" modunda, herkes ona kötü davranmis felan. Bende tanismak istemedigimi söyleyince "senin yerine hemen birini bulurum" dedi. Bunun üstünden nerdeyse 10 sene gecti, arkadaslarinin dedigine göre hala kücük emrah modunda bekar geziyor
Adam yürümedi hiç banaVallahi ben sizin yaşınızda olsam böyle kötüyüm ben kliseleriyle gelen erkeğe aynen şunu derdim..."Ben iyi kalpli ve mutlu bir insanım kötü biriyle vakit geçirmek vakit kaybı benim icin"
O daha büyük :) Öyle fazla değil yaş farkı çocuk değilim sonuçta yanlış bir şey ben de görmüyorum sadece belirteyim dedim,ergen değil adamAranızda 4 yaş var yani aslında sen daha büyüksünçok abartmışsın erkeğin 4 yaş büyük olması nedir ki? Bunun dışında adam bana biraz creepy geldi bence uzak dur dikkat çekme çabalarında.
İşte insanlar böyle hep başkasını suçlar kendine hiç bakmaz.Dediğiniz adam da keşke biraz olgunlaşsa ya da destek alsaymış.10 sene az değil.Ergen olsa neyse.
Bağlanma yok zaten,adam da hiç yürümedi.Bad boyluk yaşı da geçti sanıyordum yaHikaye nedense cok tanidik yaahepsi ayni bu tiplerin
Hic bulasmayin uzaktan arkadas ya da yakin oturmanizdan sebep komsusu olarak denk geldikçe merhaba merhaba olacak seklinde görüşün ama baglanmayin
Ilk sayfada gereken tüm yorumlar yapılmış zaten
Hanımefendi sanırım benim eski sevgilimden hoşlanmaya başlamışsınız acilen koşarak uzaklaşın yoksa bu yazıdaki intihara sürüklenen ikinci bir vaka olabilirsiniz
Çok teşekkür ederim. Linklere baktım ve bir dr. ile görüşmeye karar verdim. Pzts günü arayacağım.Konuyla hiç bağlantılı değil ama yazmadan duramadim:)) Daha ekonomik yerler var ya. Neden ilk fiyat sorduğunuz yeri baz aldiniz ki? Doktorsitesi , Doktortakvimi gibi sitelerde şehrinizi aratın, Gözünüze kestirdiklerinizi arayın,zaten sitenin asistanına baglaniyorsunuz, fiyat sorun. Elbet daha uygununu bulursunuz. Benim terapistim mesela İstanbul'da, çok tatlı bir adam, iki psikolog ile çalıştığı çok güzel dekore edilmiş terasli bir ofisi var. Ben memunum ve sadece 150 TL ödüyorum. Siz neden bulamayasiniz ki?
25 yaşı ne kadar çok gözünde büyütmüşsün. Sürekli yaşına vurgu yapıyorsun. Bazı araştırmalara göre ergenlik artık 25 yaş civarı bitiyor. Senin yaşın gereği sana çok büyük görünebilir ama buradaki pek çok kişiye göre daha olgunlaşmamış, basit basit işlerle uğraşan bir bebe.
Ben de aynı sizin gibi düşünüyorum.O an biraz garip geldi de öyle belirttim :)neden daha ilk dakikada yaşım küçük diye akıl vermek haddime değil diyorsun ? herkes iyi kötü birşeyler yaşar hayatta. seninde fikirlerin var ve söylemişsin. kendini bu kadar düşük görme.
ayrıca 25te öyle ooowww bir yaş değil. 35 desen gene neyse diyeceğim.
değişir değişmez birşey diyemez kimse burada. ne kadar toparlamak istiyor, aklından geçenler ne bilemeyiz. çok kapılmamak bence mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?