Ben kötüyüm diyen erkekle birlikte olmak

Bize de böyle dediler, ilişkimizi kesip pazartesi sabahı kalktık işe gittik.

Sakın bulaşma benden söylemesi.
Peki sizce adam gerçekten değişebilir mi tedaviye başlamış ve pişman ?
Aramızda bir şey yok da merak ettim soruyorum.Çünkü genelde bu tipler tedaviye hiç yanaşmaz,kötüdür ama düzeltmeye de niyeti yoktur.

Ben de öyle düşündüm ama tedaviye gerçekten başlaması beni düşündürdü.Kadın erkek fark etmeden böyle insanlar genelde tedavi seçeneğini düşünmez kötü olduklarını bilseler de durumu düzeltmek için çaba sarfetmezler.
Eski sevgilisine karşı hala duygusal olarak bir şeyler hissetmediğine emin misin? Bence hikaye eksik gibi

O sana anlattigi :) Kim bilir,bilinmez ki..
Orası öyle,kimse kimsenin içini bilmez.Belki de desteğe hiç başlamadı benim ilgimi istiyor.
Belki de tam tersi aslında başka sorunları var kötü biri bile değil yaptıklarını büyütüyor.
Ben de böyle konularda temkinli davranma taraftarıyım.

Peki sizce adam gerçekten değişebilir mi tedaviye başlamış ve pişman ?
Aramızda bir şey yok da merak ettim soruyorum.Çünkü genelde bu tipler tedaviye hiç yanaşmaz,kötüdür ama düzeltmeye de niyeti yoktur.

Tüm samimiyetimle söylüyorum, hiçbir değişim görmemiştim. Giden onca zamanım, boşa yorduğum dilim oldu. Ha çok zamanım var, dramadan, dertten hoşlanırım diyor isen, senin kararın. Bir cacık olmaz ama.

Eski sevgilisine karşı hala duygusal olarak bir şeyler hissetmediğine emin misin? Bence hikaye eksik gibi
Hoşlandım ondan ama bu tam güvendiğim veya kendimi kaptırdığım anlamına gelmez.O iş öyle hemen olmaz.
O yüzden içini bilemem diyorum ama beni söylediği kıza karşı hissettiği tek şeyin suçluluk duygusu ve vicdan azabı olduğu.

Erkek kıtlığı falan mı çıktı? Kadınlar erkeklerin peşinde koşup, onları değiştirmeye çalışmaz. Erkekler kadınların peşinde koşar ve kadınların istediklerini yaparlar.
Devir mi değişti anlamıyorum böyle konular çoğaldı 😂😂
İsteklerim yapılsın bir şeye de gerek duymuyorum.Beni etkileyen şeyi değişmek isteyip tedaviye başlamasıydı.Bugün kaç insan kendi yaptığı bir kötülüğü kabullenir herkes başkasını suçlama derdinde kimse aynayı kendine tutmuyor.
Belki de boş bir heves içindeyim.Kendimi kaptırdığım yok öyle soruyorum işte boş boş :)

Vicdan azabı hissediyor eski kız arkadaşına yaptıkları için.Olan oldu biten bitti keşke olmasaydı ama değişebilirsin ondan özür dilesen yeter diyorum.Bana hak veriyor o da ama vicdan azabından kurtulamıyor.
Yorumunuz için teşekkürler benim de daha önce böyle bir sevgilim olmamıştı.
Doğrudur.
Ben olsam kötüysen ben daha iyilerine layığım diyerek basar giderim.
Hele ki eski defterlerden bahseden erkeklerden/kadınlardan hiç hoşlanmam.

ooooo bad boy geliyor çekilin yoldan c'mooon :KK53:

ablacım bak sana bir büyüğün olarak soruyorum, nedir sizin yaşınızdaki kızların bu bad boy sevdası?

adam bana samimi gelmedi,kesinlikle şov peşinde. neden mi?

değişmek istiyor ama değişemiyormuş.
ne saçma şey? değişmek isteyen insan değişir. hele vicdan azabı ile harmanlanmışsa bu pişmanlık,istese de eskisi gibi olamaz zaten. o farkında kendince bad boy'luk yaptığının,bunun bazılarınca çekici bulunduğunun da farkında, o yüzden ''karanlık geçmişimi değiştirecek, beni iyi biri yapacak biri var mıdır ehe'' diye güya cool takılıp, yalan söylüyor.

isteyen adam değişir,değişmiyorsa profesyonel destek alsın. almış mı hiç? yok. iki kitap okumuş mu yok? terapi almış mı? o da yok. ama sen onun yara bandı olma misyonunu çoktan üstlenmişsin,tıpkı onun istediği gibi. uzak dur bu adamdan canım.
Ama adam hiçbir hatasını kabullenmemiş kızı davranışlarıyla intihara sürüklemiş neredeyse.Sonra da kız aralarına bir set çekmiş ayrılmış.
akıllı kızmış,kimsenin kum torbası olmak için dünyaya gelmediğinin farkındaymış. takdir ettim valla.

sen de aynısını yap ve kaç bu adamdan.

kendi psikolojisi iyi olmayan birisi,bir başkasının psikolojisinin düzelmesini sağlayamaz (hani diyorsun ya bana akıl verdi dertleştik falan diye, yok öyle bir şey.)

Back
X