- Konu Sahibi Lilith1268
Bize de böyle dediler, ilişkimizi kesip pazartesi sabahı kalktık işe gittik.
Sakın bulaşma benden söylemesi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar fena yani durumİlla yara bandı olcam diyorsunuz resmen..
Tam emin değilim 2-3 yıldır.Zaten ondan sonra ilişkisi olmamış şimdi değişmeye kararlı olduğunu söylüyor destek almaya başladı.
Peki sizce adam gerçekten değişebilir mi tedaviye başlamış ve pişman ?Bize de böyle dediler, ilişkimizi kesip pazartesi sabahı kalktık işe gittik.
Ah ahh öyle diyorsanız fena durum
Tedavisi biraz ilerlesin o zaman belli olur gidişat
Kesinlikle bulaşma diyorsunuz yani.Kizim mutlu bir hayat istiyormusun?
Eski sevgilisine karşı hala duygusal olarak bir şeyler hissetmediğine emin misin? Bence hikaye eksik gibiBen de öyle düşündüm ama tedaviye gerçekten başlaması beni düşündürdü.Kadın erkek fark etmeden böyle insanlar genelde tedavi seçeneğini düşünmez kötü olduklarını bilseler de durumu düzeltmek için çaba sarfetmezler.
Orası öyle,kimse kimsenin içini bilmez.Belki de desteğe hiç başlamadı benim ilgimi istiyor.O sana anlattigi :) Kim bilir,bilinmez ki..
Peki sizce adam gerçekten değişebilir mi tedaviye başlamış ve pişman ?
Aramızda bir şey yok da merak ettim soruyorum.Çünkü genelde bu tipler tedaviye hiç yanaşmaz,kötüdür ama düzeltmeye de niyeti yoktur.
Hahahah bunu dicektim. Tabi ki merve durur muOfff ne zaman bitcek kızlarımızın badboy sevdası. Çocuk bence daha cazibeli olsun diye böyle anlatmış.
Hoşlandım ondan ama bu tam güvendiğim veya kendimi kaptırdığım anlamına gelmez.O iş öyle hemen olmaz.Eski sevgilisine karşı hala duygusal olarak bir şeyler hissetmediğine emin misin? Bence hikaye eksik gibi
Devir mi değişti anlamıyorum böyle konular çoğaldıErkek kıtlığı falan mı çıktı? Kadınlar erkeklerin peşinde koşup, onları değiştirmeye çalışmaz. Erkekler kadınların peşinde koşar ve kadınların istediklerini yaparlar.
Doğrudur.Vicdan azabı hissediyor eski kız arkadaşına yaptıkları için.Olan oldu biten bitti keşke olmasaydı ama değişebilirsin ondan özür dilesen yeter diyorum.Bana hak veriyor o da ama vicdan azabından kurtulamıyor.
Yorumunuz için teşekkürler benim de daha önce böyle bir sevgilim olmamıştı.
Adam 25 yaşında ya bad boy çağını geçmemiş miHahahah bunu dicektim. Tabi ki merve durur mu![]()
ne saçma şey? değişmek isteyen insan değişir. hele vicdan azabı ile harmanlanmışsa bu pişmanlık,istese de eskisi gibi olamaz zaten. o farkında kendince bad boy'luk yaptığının,bunun bazılarınca çekici bulunduğunun da farkında, o yüzden ''karanlık geçmişimi değiştirecek, beni iyi biri yapacak biri var mıdır ehe'' diye güya cool takılıp, yalan söylüyor.değişmek istiyor ama değişemiyormuş.
akıllı kızmış,kimsenin kum torbası olmak için dünyaya gelmediğinin farkındaymış. takdir ettim valla.Ama adam hiçbir hatasını kabullenmemiş kızı davranışlarıyla intihara sürüklemiş neredeyse.Sonra da kız aralarına bir set çekmiş ayrılmış.