Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Hepimizin küçük yaşlarda inandığımız saçmalıklar vardır..gamyoncuiremsu Mesela benim anasınıfındayken bi arkadaşım vardı adı sedefti.. saçları kıvır kıvırdı.. benim saçlarım dümdüz olduğu için ben de öle saçlarım olsun isterdim ve annemlere "benim adımı niye sedef koymadınız" diye kızardım..kaydirigubbakcemile3 yani adı sedef olanların saçlarının kıvırcık olduğunu sanırdım.. çocuk aklı işte.. -tatlicadiarzu-

çok komik gerçekten bende 5 yaşlarındayken anneme çocuk nasıl olur diye sorduğumu hatırlıyorum annemin cvbı da bilin bakalm ne olmuyştu dediki düğünün olduğu zaman çocuğun olur dedi sonra ben 10 yaşlarındaydım kardeşimde 6 yaşındaydı bu sefer kardeşim sordu anne çocuk nasıl olur yani ablamla biz nasıl olduk die sordu annemin bu sefer ki cvbı ise biz sizi hastaneden aldık çocuklar hastaneden alınır oldu

bende kücükken filmlerdeki ailele olanları gerçekte aile olduklarını sanardım :):)sonra o kişiyi baska bi filmde gördüğüm zamann aa bu bunla evliydi cocukları vardı fln derdim

Neden olduğunu hatırlamıyorum ama sanırım kuzenimle (kız) evcilik oynamıştık ardından bir kaç gün geçti benim çay içerken midem bulandı ve hamile olduğumu sandım(hani filimlerde görürüdük ya midesi bulanan kadın hamile oluyordu hep) birkaç günü kendime zehir etmiştim, büyük planlar kurup başımın çaresine nasıl bakabileceğimi hesaplamıştım..

kucukken kuzenım sınıfta kalmıstı..bende onu butun yaz sınıfa kılıtleyeceklerını sanmıstım...cok uzulmustum :)

ben küçükken sanıyodum ki;
biizm evde mevlana desenli çay tabağı var
onu allah zannediyodum
tövbe haşaaa çocuk aklı yane=)

bende baklavanın içindeki cevizleri hep kıyma zannederdim naniknanik taaaa ki antepfıstıklı baklavanın içindeki kıymanın yeşil olduğunu farkedene kadar :tomato: sırnaşık şey klava:

Bende küçükken ezan sesinin hep sokaktaki aydınlatma dirklerinden geldiğini sanırdım, hatta bizim evin önünde bir tane var hep incelerdim bu ses buradan nasıl çıkıyor diye....

ben küçükken herşey toz pembeydi hiç bir şey moralimizi uzun sureli bozmazdı unuturduk giderdi sanki hiç büyümeyecekmişim hep annem babam basımda aynı yaşlarda kalacaklar gibi gelirdi ama ne yazıkkı oyle olmuyormuş hayat acımasızmış...

bende kücükken hattaa 14 yaşıma kadar öpüsünce hamile kalınır biliyordum
hatta banu alkanın kaç cocuğu var die merak ediyordum kaydirigubbakcemile3

ben de küçükken geçtiğim yerlerdeki insanlar, ben ordan geçiyorum diye var sanardım...narsist miyim neyim? hahahahahahahahahahaha

ben küçükken oyuncaklarımın gece canlandığını zannederdim, o yüzden hep uyuyo numarası yapardım ama bi türlü onları canlı yakalayamazdım :çok üzgünüm:

ben küçükken sanıyodum ki;
biizm evde mevlana desenli çay tabağı var
onu allah zannediyodum
tövbe haşaaa çocuk aklı yane=)

ya bi git yaa sırnaşık şey

hepinizkini okudum tek tek..Ne komikmişsiniz ya gerçi hala öylesiniz de kaydirigubbakcemile3

Bende dizilerin gerçek olduğuna canlandırılmış karakterlerin gerçek hayatlarnı
yaşadıklarına inanırdım.Hatta bizim hayatımızında filmler gibi çekildiğini sanardım..
ayrıca öleceğime inanmazdım ben hep yaşarım diyordum kendi kendime.kaydirigubbakcemile3:çok üzgünüm:

hani gelin arkasını dönüp çiçeği atar kim tutarsa hemen o evlenirmiş yaa bende 10- 12 yaşlarındayken bütün gelin çiçeklerinin arkasından koşardım evlenicem diye bir sürü de aldım sonuç : hala evlenemedim :roflol: sırnaşık şey

ben de ezanı Allah okuyor sanardım töbe töbe :))
bide ailecek seyrettigimiz olacak okadar vardı çok izlerdik o yüzden levent kırcayı bizim aileden sanıyodum :))

küçükken denizlerin gökyüzünde olduğun
zannederdim tatile gitcemiz zaman gökyüzüne çıktığımızı ve denize
girdiğimizde de denzin derinliklerinde evimizin olduğunu zannederdim

ve ölmenin ne olduğun düşünür çok merak ederdim sürekli dua ederdim allahım canımı
al diye ölüp tekrar doğacağıma inanırdım çünkü

Ben kücükken bütün insanlarin iyi niyetli oldugnu saniyordum cocuk olmanin güzelligide burda zaten cünkü ancak bir cocuk kimseden art niyet bekelemez!!:çok üzgünüm:

Ama büyüdükce gördümki en yakin cevrende bile ne kadar maske takanlar varmis:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…