Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi arkadaşım küçükken bi oyuncak bi bebegi oldugundan bahsederdi
bu bebek yurt dışından gelmiş geceleri canlanıyomuş evde kimse olmagında onla konuşuyomuş fln
hep içimde kalmştı onlara gitmeye korkmuştum bana göstercekti :)))
ondan sonra kendi bebeklermden de hep korktum

bende kücükken öpüserek hamile kalinabilecegini saniyordum
hatta bi arkadasim bana gercegi anlatmisti
ama ben inanmamistim
benim annem babam öyle sey yapmaz demistim :1shok: :1no2:
hahhaaahah sırnaşık şey sırnaşık şey

veya böyle Paket gönderen Postaci arabalari vardi, kücük kamyon gibi, koyu kahverengi renginde resmini yükliyim
onlardan cok korkardim. uzaylilarin arabasi sanardim, o yüzden annemin yanindan ayrilmazdim, hatta arkasina saklanirdim galiba ,hahah sırnaşık şey

baska hmm bilmiyorum aklima gelince yazarim kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ben küçükken büyüyünce adımın değişceni zannediyodum.... hep düşünüyodum büyüyünce ismimi ne koysam acaba diye... :roflol: :sm_cool: sırnaşık şey

Küçükken Tarık akan ben büyüsemde yaşlanmıcak sanırdım..
Hatta büyüyünce onla evlencem derdim hep :asigim:

yazilanlarin hepsini okudum öldüm gülmekten.bende mavi gözlülerin benim kahverengi gördügüm seyleri mavi görüyorlar zannederdim.birde televizyondakilerin beni gördüklerini zannederdim ve televizyon karsisinda odun gibi otururdum mazallah yanlis bi sey yapipta rezil olmak var.:roflol::roflol:

ben tv de film bakinca reklamlar ciktiginda film biti sanardim:roflol:
bide annem hep yemegmi yemeyince arkandan aglar derdi yemegmin her tarafini incelerdim hani bu aglamiyo derdim :roflol:

ben kücükken simsek cakinca cikan isigi flas sanardim Allah resminizi cekiyor sanip poz verirdim hasa

Bizim mahallede cok uzun boylu, zayif bir kiz vardi, boyundan korkardim, büyüyünce onun gibi uzun olacagimi zannederdim, o yüzden büyümekten cok korkardim:))
Birde taksi soförlerinden korkuyordum, polis zannediyordum onlari:))
Son olarakta japonlarin nasil görebildiklerine sasiyordum, gözlerimi cekip, anneme "anne japonlar nasil görüyor böyle" diye sorardim:))

ben kücükken simsek cakinca cikan isigi flas sanardim Allah resminizi cekiyor sanip poz verirdim hasa

hahahahhahahahhahahahhah ay cok güldüm reyyan:roflol::roflol:

Tövbe hasaa, cocukluk iste:roflol:

ben tv de film bakinca reklamlar ciktiginda film biti sanardim:roflol:
bide annem hep yemegmi yemeyince arkandan aglar derdi yemegmin her tarafini incelerdim hani bu aglamiyo derdim :roflol:

Oyyy kiyamamkaydirigubbakcemile3

bende kucukken ruyamda tuğladan örülmüş kocaman bir A harfı gormustum guya o harf allahmıs tobe hasa allahın a harfı gıbı oldugunu sanıyordum hala aklımdan cıkartamıyorum o gordugum ruyayı

ben kücüken hep yatagmin altinda iskelet var sanardim yada odamda cadi var bana gelce felan sanardim:roflol:

ben küçükken karıncaların agzını açınca beni yutacağını sanardım:))
birde rüya görünce onu gerçek zannederidm.anne rüyamda tanımadığım amcalar,teyzeler vardı felan derdim.....

küçükken evde yalnız kalmak istediğimde gidip annemlerin odasındaki yüklüğe saklanırdım. gamyoncuiremsu e tabii ben orada olabildiğime göre, diğer zamanlarda da başkaları var sanır, tek başıma dolap olan odada uyuyamaz, korkardım :1no2: hatta odaya girip dolabı açarken de korkardım, hani içeride başkası varsa diye. tabii bizim ev otogar ya sanki kaydirigubbakcemile3 , çocuk aklı...

bir de ailem hep öyle kalacak, babam hep yanımda olacak sanırdım...senağlama

Benim babamlar 7 kardeş..
Ama ben küçükken babamları 4 kardeş zannederdim..
Diğerlerinede hala-amca derdim ama babamın kardeşleri olduğunu bilmezdim..
Öğrenince çok üzülmüştüm nedense..

Bide dün kelimesini yarın için, yarın kelimesinide dün için kullanıldığını sanardım..
Yarının yarın olduğunu öğrenince gene çok üzülmüştüm...

Çocukluk işte..Daha vardırda aklıma gelince yazarım..

bende küçükken reklamlarda orkid görürdüm onu atlet sanardım annem öyle derdi

Ben küçükken hayatı masallardaki gibi zannederdim...
Çok yanılmışım...

bende küçükken televizyonun içinde küçük insanlar yasıyor ve gece olunca bizler gibi uyuyor sabah oluncada uyanıp yayına başlıyolar zannediyodum....yaratıcılık diz boyu valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…