Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oda bişey mi geçen bi arkadaşım itirafta bulundu.
karpuzun çekirdeğini yutunca karnında karpuz büyücek diye beklermiş garibim. yarım saat gülmüştüm bunu duyunca

benim babannem hala öyle zannediyo :sm_cool::roflol::roflol:

ben de anneme kardeş isterim diye tutturmuştum.sora nasıl oluyo ben nasıl oldum dedim. o da biz seni sudan tuttuk demişti:bbo:.ben de salak kafam işte hergün banyoya girer gizli gizli küveti doldurur kardeş beklerdim:roflol:.ya eşiminki daha da vahim garibime seni ağaçtan topladık demişler.yere düştün biz de tuttuk demişler.o da iyiki sırt üstü düşmüşüm yüzüstü düşsem ölürdüm heralde dimi demiş:roflol:

ben kucukken filimler de gercekten oluyolar sanirdim,,ertesi gunu yine filim ve ayni artis anneme derdim anne bu adam dun olmemismiydi,,,,annemde derdi oyle her filimde gercekten olseler artismi kalir ............cocukluk

mesela ben kucukken zeytin cok yerdim annem derdi karninda zeytin agaci buyuycek,,,gece yatarken agzimi elimle kapatirdimki,,agac buyuyup agzimdan cikmasin.........:roflol:

dur son bitane daha anlatayim.....................ben kucukken kalbin hep farkli yerlerde oldugunu sanirdim ,,,hatta bigun ayagimdaki damar atiyo anneme demistim anne bak kalbim ayagima indi diyeee:roflol:

Ben küçükken bütün izlediğimiz diziler biterdi. Ana haber bültenlerinin ne zaman son olacağını dört gözle beklerdim.kaydirigubbakcemile3

ben küçükken kocaman göğüsleri olan bi kadın görsem bu kadın çok zengin diye düşünürdüm,genç bi bayanın üzerinde yünden örme yelek varsada o yeni gelindi benim için ,en büyük abimde korkudan karpuz yemezmiş çekirdeklerini diş zannedermiş yemem ben dişleri var onun dermiş,

Ahhh küçüklüğümüz..

Ne kadar tatlı ne kadar eşsiz..Tadını çıkarmışız iyiki de..olumunekankayizsmile

Küçükkken duvarlara yazı yazardım ama hayali...
Şiirler şarkılar düşler yazardım gönlümden geçtiğince...(Yazı yazmayı henüz bilmediğim,o kaa minik dönemlerimdekaydirigubbakcemile3)

Hem söylerdim hem duvara transfer ederdim aklımdakileri,derdım ki Allahım bu yazılar ben büyüyünce sakın çıkmasın sooonra annemler yaptığım yaramazlıkları öğrenirse men çok utanırım..:kedi:

Arkadaşlarımı toplayıp annemin rujlarıyla aynalara destan yazmak gibi...İşimiz bitince rujları kemirmek ve sonrasında hopp candan aşağı ,fırlatmak gibi..

Kardeşimle biz,yatağın altında hep koca bir canavar var sanardık;şimdi bile tırsarım zaman zaman yatağın altından bir el çıkıp bizi yer falan ne me lazımsempatiksalakcinni

Denıze hayatta çıplak ayakla giremezdim yılanlar ahtapotlar köpek balıkları piranalar kapcakgötürcek sanardım narin ayacıklarımı

Camileri Allah sanardım:kedi:..Her camiyle konuşurdum saatlerce

Fasulye yutunca patlıcam sanardım bir arkadaş öyle demişti o gün bugün hala kuru fasulye yerken endişe ederim..Patlamanın ne manada olduğunu şimdi anlıyorum:roflol:

Pırtlama durumlarında popomuzdan baloncuk çıkıyor sanardım...-tatlicadiarzu-

Palyaçolardan çok korkardım...Katil sanardım..Hala da antipatim vardır..Chucky gibi..

Komşumuzun oğlu vardı Gökhan mıydı ne kıl olurduk kızlarla bi gun toplanıp hastası olduğu bisikletinin tekerlerini patlatmıştık ohh canıma değsin.. İçimin yağları erır onu yaptık diye kendimizi kahraman sandık bir süre..(Cimri çuucuk hemen akşamına gelip babama bizi ispilemiş üstelik tekerlerin parasını istemiş şişirme babında:dilcikar:)

Oruç tutardık ama tatlı yiyince orucumuz bozulmaz sanardık kardeşimle götürürdük..

Bir kuşumuz vardı Green diye;bir gün çığlık atmıştım oyun oynarken ama nasıl çığlık son nefesimle sonra baktık ki kuşum meftaaa nolduysa artık ben de hep çığlık atınca kuşlar ölür saplantısı oluşmuştu ..Katil miydim yani..

Hiperaktif,hareketli ama o derece derin,duygusal bir çocuktum..Mizacım hala değişmiş değil ,zannımcayerimseniben

Telefon kablolarına çok ilgi duyardım bulduğum her kabloya yapışır incelerdim ucu ve başlangıcını bir türlü keşfedemez içine girmeye çalışırdım
..
Civcivlerimiz tavşanlarımız kedilerimiz vardı..Onlar için bir güzel hazırladık küveti,köpürtük köpürtür iyicenek çitilerdik hayvancığızları..eyvahedigeldismile tertemiz olsunlar mis koksunlar diye..Allahtan çamaşır suyuna basmamışız

Bulutları pamuk sanardım güneş de hep bizi takip ediyor diye kızardım:)

Radyoda şarkı söyleyenleri, TEK TEK oraya gelip canlı söylüyorlar sanardım..

Karnımı oynatırdım (nasıl anlatayım bilmem ama kıvır kıvır kıvrılırdı karnım sonradan bu meziyetim ün kazanmıştır arkadaşlarla bir araya geldik mi karnını oynat karnını oynat tezahuratlarıyla havaya girdiğim ve karşılığında cips çikolata aldığım çok olmuştur..)

Evde her gun barbi bebeklerimin partisi olurdu..Cümbür cemaat herkesi toplar evin altını üstüne getirir dolaplarda yiyecek adına ne var ne yok yağmalardıksempatiksalakcinni ama ben pek gitmezdim arkadaşlarıma kontesim ya hep onlar gelirdi,müthiş zevk alırdım ağırlamaktan..

Küçükken yerel bir kanalda ki gazoz reklamında oynamıştım...Gazoz da dedemin ürettiği gazozkaydirigubbakcemile3 Ve ünlü oldum sanardım...Star havasında fink atardım

Mercimek çorbasının içindekileri kurt sanardımohaoldumsmile

ahh ahh
bitmez ki bu inciler
hiç bitmez:1rolleyes:

Son düzenleme:
benim fukara ağabeyim (normalde pekde fukara değildir ama:roflol:)
binbaşıların bin tane başı var zannederdi hala konuşur güleriz
annem küçükken bize sakın sakızlarınızı yutmayın karnınızda sakız ağacı çıkar derdi bizde inanırdık hiç sakız yutmadım mesela
küçük kardeşim tövbe haşa Allah'ı öldüreceğini zannederdi birinden terbiyesiz bi kelime öğrenmişti annem ona Allah sana günah yazar sakın bir daha söyleme demişti kardeşimde bende baltayla Allahın başına vurur öldürürüm demişti :1shok::1shok::1shok:
çocuk olasın

birde ben kücükten dogumun vajinadan degilde hastaneye gidince alindigini saniyordum..arkadasm demisti bende hayir yanlisin var benim annem öyle sey yapmaz demistim...ne sandiysam artik annem yapmaz filan demisim

Orucun wc ye girince bozulacağını zannederdim..

Çok hevesliydim küçükken oruç tutmaya... gece sahura kaldırması için anneme resmen yalvarırdım. İlk orucumu tuttuğum gün (öğleye kadar) sırnaşık şey wc nin kapısında kıvranıyorum...annem geldi noldu neyin var diye... Ya anne ben orucumu bozucam dayanamıyorum demiştim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tırnaklarımı yerdim çocukken yengemde vazgeçirmek için tırnaklarını yersen karnında şişer demişti ben her hamileyi tırnak yedi sanıyodum :) ödüm kopardı karnım şişcek diye.

birde bi kadın lambada yaparken hamile kalmış diye duyunca çok korkmuştum bende hepaynanın karşısında lambada dansı yaptığım için
:roflol:

Ben kucukken külkedisine baktiktan sonra yatmadan ettigim dualar icinde kul kedisi icinde dua ederdim.. birdaha o køtu eve geri dønmesin diye..:Saruboceq:

bizim mahallede Cahit diye bi cocuk vardi, hep onunla evlenecegimi dusunurdum birde, ona søyleyincede "bir bakariz" demisti bana hatirliyorum:roflol::roflol: aptal cahit sana kaldim sanki:1closedeyes:

ufakken kolumda gördüğüm benleri sorardım anneme
bu ne derdim,ben derdi.ee bu ne derdim o da ben derdi
hepsi sensen ben nerdeyiiimmmmm die yırtardım ortalığı :roflol: (annem halen güler)
bide annem mercimek yemeği yedirmek için
çok vitaminli demir var onda derdi
yedikten sonra ımmhhh anne demirleri iyi ezmişsin hiç azıma gelmedi dermişim :roflol:
bide bütün arkadaşlarımı eve toplayıp balkonda yemek yapma partisi verirdimcokacimcoook
evde pirinçmi dersin makarnamı dersin sirkemi dersin hepsini bi suyun içine katar
yemek haline gelmesi için saatlerce karıştırırdık ama niyeyse o zavallı karışım hiç yemek görünümünü almazdı
kaydirigubbakcemile5

bi kez köydeyiz.neyse kulaklarım kıpkırmızı olmuş.babanneme sordum kulaklarım niye kırmızı diye.oda kulağı kırmızı olanlar ölüyomuş dedi.anneme anne beni soğuk suyla banyo yaptır kulağımın kırmızılığı gitsin diye akşama kadar söylediğimi hatırlıyorum.çocuk aklı işte öleceğimi sanıyorum.akşama kadar o korkuyla yaşadım..

bizim komşunun kızı da annesinin dügün fotolarına bakıp burda ben neden yokumm beni neden götürmedinizz diye aglamıştı

Ben kucukken külkedisine baktiktan sonra yatmadan ettigim dualar icinde kul kedisi icinde dua ederdim.. birdaha o køtu eve geri dønmesin diye..:Saruboceq:

bu çok komik cnm yaa :))gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…