Ben Lucifer Morningstar…

Sizi merak ediyordum yazmaya fırsat bulamadım son konustuklarimizdan sonra yaşananlar kotu olmuş
Bence şu an onun kötü davranması en son düşüneceğiniz şey olmalı ki sizle evliliğiniz ile ilgili konuşmuştuk
Demekki adamın aile kavramına beklentilerine uymayan şeyler var
Sizin beklentileriniz sağlanmış gözüküyor e tek taraflı olmayacağına gore bence biraz alttan alıp ortamı yumuşatmakta sorun yok

Eşinizle k

Eş kv sorunlarınızı bilmiyorum ama evladınızın size çok ihtiyacı var ilginiz sevginiz şefkatinizle onu iyileştireceksiniz güçlü olmak zorundasınız
Elimden geleni yapıyorum. O sıkıntımda bile doktorlar bir şeyi yok demesine rağmen mücadeleyi bırakmadım, hala da mücadele ediyorum, hem eşle, hem de kızımın hastalığıyla.

Terapistim de böyle söylüyor, yavaş yavaş ortamı yumuşatıp evliliğine şans ver diyor da, çok zor. Amacım yurt dışına gitmekti, ne güzel sınavı da geçmiştim ama artık naparım bilmiyorum. Kızım iyileşsin, başka bir beklentim hayattan da kalmadı.

Ama karşı taraftan beklentiniz var. Tek taraflı olmaz. Bakın Adam yada sizle ilgili birsey demiyorum. Görev ve sorumlulukları da demiyorum. Sizin beklentileriniz karşısında bir telefon çok değil. Kızınızın yolu uzun ve meşakkatli. Yurt dışında saglik sistemi ile basedemezsiniz. Ona göre düşünüp taşının hareket edin.

Bir telefon derken görümceyi aramaktan mı bahsediyorsunuz ? Ben sadece bana “kızımız iyileşecek, üzülme, elimizden geleni yapacağız.” demesini beklerken üstüne üstlük kaç defa azar işittim bi de, sesimi de çıkarmadım. Zaten kendi hayatını yaşıyor, kızımla ilgili araştırma yapan hep benim, hastalığı da benim sayemde teşhis edildi. Ben eşin ailesinin gelmemesinden memnunum, eş çıldırıyor ama umursamıyorum, elimden geleni de yapıyorum.

Siz bilirsiniz

Aranızda sevgi olduğunu sanmıyorum neden üzüldüğünüzü anlamiyorum hem üst düzey maddiyat isteyip eve bile aşırı bağlı olup statu evliliği idi diyip adamdan kurtulmaya evde kalmaya çalışırken yine maddiyat için yanınızda tutmak birde üstüne duygusal destek beklemek garip geliyor. Ztn bunları asmistiniz tek derdiniz evden gitmemekti şu an üstüne bu hastalık cikmis hala teselli beklemenin adamı kotulemenin anlamı ne. Ztn kumaş belli yaşananlar belli nokta koyup ilerlemek gerekiyor ama hep bir eksik var sizin açınızdan.

Ne kıymetli anaları var bu heriflerin. Sizin ananız onda birini yapsa kapısından bayram günü içeri sokamazsınız, onca yüzgöz olunmuş hala anam da anam. Git ananın kucağına dersin onu da istemez. Elin kızının işi gücü yok senin ananı eğleyecek onca derdinin arasında. Çünkü pipin var. Fesübhanallah.

Cok konuşmasın. Kocanin icine kaynanan kacmis resmen. Cevap vermemeye devam et bence. Bisure sonra alisir
Bi de kadına hastanenin ortasında vıdı vıdı ediyor sen kaynana görmemişsin diye. Kendi çok görmüş galiba.

Bi de kadına hastanenin ortasında vıdı vıdı ediyor sen kaynana görmemişsin diye. Kendi çok görmüş galiba.

Zaten o yuzden icine kaynana kacmis dedim. Adam annesinin fiziksel yokluğunu konu sahibi hissetmesin diye dır dır ediyor resmen. Erkegin bu kadar konusup her ise burnunu sokani cok itici geliyo bana. Sorsan bi is beceremez, kotu kaynana görmemiş, sınanmamış ama hepsi hakkinda fikri var

İyi de hasta bir çocukla evden neden ben gideyim, onun gitmesi gerekmiyor mu ? O evden giderse ona kaş diyen yok. Biz boşanmış da olabilirdik, ben canım cicim olalım demiyorum ona zaten, bana insan gibi davransın yeter.

Aynen öyle. Kendi dışarıda keyfine göre gezecek, ben de anasının başını bekleyeceğim. Anası benden için bana gelmesin, ben de onun evine gitmem demiş. Bu lafın üstüne eş benden onun evine gitmemi istiyor, özür dileyecekmişim falan filan.

İyi de hasta bir çocukla evden neden ben gideyim, onun gitmesi gerekmiyor mu ? O evden giderse ona kaş diyen yok. Biz boşanmış da olabilirdik, ben canım cicim olalım demiyorum ona zaten, bana insan gibi davransın yeter.

O zmn çocuğun hastalığı yoktu. Kimseyi saf yerine koymaya gerek yok bence. Gayet canım cicim olalım annesini silsin diye bekliyorsunuz adamın kumaşı belli hep maddi durumu ile hayatınızda yer edinmiş simdi hastalık çıkınca oda yetmez olmuş.

Ben eşe dedim ki, bu çocuk için kalabalık ortam lazım, benim ailemin desteğine, senin de senin ailenin desteğine ihtiyacı var, ki gerçekten aileme ihtiyacım vardı. Annemin babamın yanında rahatlayabiliyorum sadece. O da bana babanla bir daha konuşmam dedi. Ben de bir şey demedim, öylece kaldı. Sonra canım cicim olmasın, bana insan gibi davran dedim, onu bile yapamadı.

Aynen narsist özelikleri barındırdığı için hiç cevap vermiyorum, kavgadan özellikle kaçınıyorum.

Gecenlerde eski esimle tartistik bir konuda. Narsist midir, baska biseu midir bilmiyorum ama bosanip kurtuldugum icin binlerce kez sukrettim. Benimkinde de boyle bi çene ve uste cikma durumu vardi. Baginizi koparinca kafaniz rahat edecek

. Eşten hiçbir beklentim kalmadı, canı ne istiyorsa onu yapıyor, internette günü birlik otelleri aradığını görüyorum hep. Bi ara yüzüne vurdum, gitmeyi bıraktı ama geçen gün yine gitmiş.
Okumadınız sanırım arkadaşlar kız bir yanda oğlu bir yanda hastanelerde kızı için uğraşırken eşi uçkurunun derdine düşmüş onu aldatıyor. Siz hala yumuşa kaynanasına karşı diyorsunuz

Gecenlerde eski esimle tartistik bir konuda. Narsist midir, baska biseu midir bilmiyorum ama bosanip kurtuldugum icin binlerce kez sukrettim. Benimkinde de boyle bi çene ve uste cikma durumu vardi. Baginizi koparinca kafaniz rahat edecek
Edecekti…Kızımın durumu kafamı allak pullak etti. Tedavisi o kadar masraflı ki..Bir eko bin lira. Fizik tedavisine on beş seans için 2 bin lira ödüyoruz, o da eş o hastenede çalıştığı için. Daha duyu bütünleme, özel eğitim kısmına hiç girmedik. Ankara’ya gidiyoruz bi de. Boşanınca tedavi masraflarını karşılar mı, o da beli değil. Bebek spa’ya götürüyorum arada kızımı, o da ücretli. Bu sene çalışmayacağım bir süre, hayırlısı, Allah bana bir yerden bir ferahlık verir umarım.

Evet, beyefendi otellerde sürterken anasını eğleyen olmadığı için triplerdeymiş.

Şu an doğum izninde bir öğretmene bunu yazıyorsunuz. Eski konularından biliyorum maddiyat için sürekli beklentisi olsa 2 çocukla çalışıp sınava girip yurtdışında kendi ve çocuklarıyla yeni hayat kurma çabasına girmez. Lütfen daha hoşgörülü olun. Kız çocuğunun derdinde adam günübirlik otel araştırmasında

Yani kızımın durumu yüzünden sosyal hayatım bitti, bitsin zaten umrumda da değil yeter ki kızım iyi olsun, adam ne telaş ediyor ne de arkadaşlarından vazgeçiyor. Şimdi yine yok, ona eve gel diyen de yok zaten. Tek isteğim en azından kızımın durumu düzelene kadar bana insan gibi davranması. O da zor görünüyor. Zaten eskortlarla birlikte olan birini kimin içi alır..Planım yurt dışına gitmekti, o da şimdilik ertelendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…