• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Mhendisim o lise mezunu...

arkadaşın sorunu çözülmemiş anlaşılan......

hemen çözeyim........evlen evlen inan sorun filan olmaz.........

iki çocuk hiç problem degil........ne olucakki.......

hele boşanmamış birinide sorun etme.......ailen zaten sorun etmez...etsede boşver.......aileyi kim takar.....zaten sen takmamışın aile kurumunu ...iki çocuklu evli birini yani ailenin yuvasını yıkmışın......
senin ailende senin kuracagın yuvayı sorun etmez.....
heleki lise yok üniversite hiç takmaz.......

sen mutlu olmaya........ çocuklarla huzurlu olmaya bak.........

ha bide o adamın yani sevgilinin.......boşanacagı eşini çocukların annesini hiçççççççç.........kafaya takma oldumu......

o aglar çocuklarım yuvam evim diye......aglar aglar ......gelir geçer dimi ama.......

ha bide vicdanınıda hiç sorun etme.....onuda kafaya takma .......vicdanından gelen seside umursama...

sen mutlu ol......lise mezunu olsun ne olcakki yani......yeterki yıkılan bir yuvanın üzerine .....

yuva kur......DıKKAT ETDE BıRı GELıPTE .....SARSMASIN YIKMASIN.....

hımm canım Allah'tan hayırlısını dıle bence
benımde daha oncekı ılıskım lıse mezunuydu bu yuzden kotu bısey yazmak ıstemıorum ama tablo buradakı cogu kısıyı tedırgın etmıs anlasılan
aılen ne dıyor buna

ben bu sene Allah ın ıznıyle ogretmenlık meslegıme kavusuyorum.Esım ıse lıse mezunu.Oto teknısyenı.Bazı ayrı dustugumuz yanlar oluyor evet.Ben kıtap okumaya bayılırken o bunu sevmıyor ama ben okuyayım dıye bana kıtap secebılıyor.Esım tamır ıslerıne cok meraklı kı zaten meslegı bu,sureklı bırseylerı tamır eder ve bana sunu ver bunu ver dıye emırler yagdırır.Hayat tecrubesı bana gore daha fazla.Benım onem verdıgım bazı seylere o gozunun ucu ıle bıle bakmıyor.Bazen benı evhanımı olarak goruyor sadece.Bazen benle ovunuyor bazense yerın dıbıne sokuyor. Ama anlasıyoruz kaydirigubbakcemile Şeniz Bırbırınızı alttan aldıktan sonra sorun olmayacaktır ama sabır en onemlısı.

arkadaşın eğitimden önce halletmesi gereken başka sorunları var kızlar.

sevgilisi evliymiş ve boşanmak üzereymiş ikide çocuğu varmış.

eğitim şurda dursunda önce bu problemleri düşün arkadaşım....

upsss :1shok: sozlerımı gerı aldım.Arkadaslar bastan yazsanız su olanları da bız de yanlıs yorumlar yapmasak.Konuyu acan kısıler acıklamalı yazsa daha ıyı olur bence.:enbuyukkk:

valla benim eşim üniversite mezunu ve 1.cilikle bitirmiş biri artı mesleki sınav-mülakat vs.de de türkiye 13 .cüsü olarak kazandı...ben ise lise mezunuyum ve çalışmıyorum artık...ve hiç te bu durum evliliğimizde ve yıllar içinde (16 yıl totalde) sorun olmadı,hatta eşim hep benim, en az kendisi kadar zeki ve başarılı bir insan olarak niteler ve her fırsatta da yeniler, ama sizin zihniyetinize göre o zaman ben eşimin yanında hem kel, hem fodulumkaydirigubbakcemile3 ama bir gerçek var ki ''asilim - masumum ''

bilmem anlatabildim mi ?

Son düzenleme:
kesinlikle eder.hernekadar sevgi herşeyin üstesinden gelir diye düşünülsede zaman gelir aranızdaki eğitim farkı sosyal çevre farkı vs. vs. aranızda uçurumlar yaratabilir...böyle insanlar okadar çokki...bence atalarımız boşuna söylememiş..davul bile dengi dengine...sen sorun yaratmasanda eğer evlenirseniz o bir takım şeyleri kompleks yapabilir..

Sevgiliniz, lise mezunu, siz ise mühendissiz. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, siz evlendiğinizde eşinizle boş zamanlarınızda belki siyaset konuşacaksınız, belki politika. Belki çocuklarınızın durumunu, geleceklerinizi, kendi geleceğinizi, isteklerinizi, beklentilerinizi konuşacaksınız. Bunlarda, fikir ayrılığı çıkacaktır ortaya emin olun. En ufak bir tartışmanızda, sevdiğiniz insan sizi kendinden aşağı hissedecektir. Bir fikir verdiğinizde, ona ters düşen bir durum olduğunda, içinden ''beni beğenmiyor, aşağılıyor'' diye düşünecektir. Tavrınız ne olursa olsun, öyle bir insan olmamanıza rağmen bunu size hissettirecektir. Ve ilerde evlendiğinizde, siz, eşinizin bazı konularda yetersiz kaldığını göreceksiniz. Bence bir kez daha düşünün derim. Çünkü hayatta aşk, kutsal bir duygu olmasına rağmen, herşey demek değildir. En büyük çatışmalar fikir ayrıcalıklarından doğmuyor mu sizce?

Bu arada, sevgiliniz henüz eşinden boşanmamış sanırım ve 2 de çocuğu varmış üstelik. Bunun yeni farkına vardım. Lütfen evli erkeklerle henüz boşanmamış olmalarına bile rağmen birlikte olmayalım arkadaşlar! Ayrıca onunla evlilik planları kurmak yerine, bence o 2 çocuğu düşünün. Yuva yıkanın, yuvası olmaz! Lütfen..

Son düzenleme:
ilişkilerde aşk-mantık dengesini iyi kurmak lazım.Ne aşktan gözünü karartıp bütün farklılıkları gözardı etmek ne de sadece mantık çerçevesinde hesaplı kitaplı hareket etmek gerekiyor.

Bence ilerde sorun olur mu diye iyi düşünmek ve ona göre hareket etmek lazım.

kafa bulmak ıcın acılmıs bır konu gıbı geldı bana ...muhendısım dıyorsunuz sız kendınıze asgarı ucretle calısan sızden az maas ve karıyere sahıp bırını uygun buluyorsanız nedıyım.bırde ustune ustluk evlı bosanmamıs adam bu nasıl ıs anlamadım

bence burda önemli olan kadın erkek değil ama bu düşüncelerde görüşlerde siyaset kültürel her konuda olabilir illaki bir ayrılık yaratıyor en azından gördüğüm örnekler bana bunu gösteriyor ne kadar aşık olsanız bile bu büyük bir sorun oluyor ama tabiki en iyisini sen b ilirsin

Back
X