- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
eşin ne cevap verdi?Dün akşam güzel bir sofra hazırladım. Eşimin çok sevdiği yemeklerin yanına yaptığım cacığın üstüne nane ile eşimin ve benim adımın ilk harflerini çizdim birde kalp figürü yaptım. Eşim gördü ve çok beğendi resmini çekip kuzenleriyle olan watsap grubunda paylaştı. Resmin altına da "buyrun beraber yiyelim" şeklinde davet yazdı. Benim için sıkıntı yok misafiri severim (davetli davetsiz sorun değil). Ama bir tane kuzeni var ki bayan daha öncede eşimle gereksiz laubali muhabbeti olmuştu. Kızın resme yorumu şu: "bu yemekleri sana kim hazırladı"
Hayır yani cacığın üstünde koskoca bir kalp var naneden yapılmış isimlerimizin baş harfi var yani kim hazırlayabilir. Daha önceden eşime sanki gereksiz bir yakınlaşma alttan alttan işleme sezmiştim ama acaba ben mi kuruntu yapıyorum dedim bi taraftanda. Şimdi bu dediği ne ki yani. Sizce abartıyo muyum. Büyütmeye değer mi değmez mi offff
O zaman kuzenlerin lafınada hiç bozulmayacaksın ve eleştiriyede açık olacaksın cicimÖylemi biz hep watsaptan davet ederiz te Allahım ya. Nolmuş yani bi değişiklik yaptım yemeğimi süsledim. Kocişçilik oynamayla ne ilgisi var. Lütfen laf olsun diye yorum yapmayın. Hem kocişçilik oynuyosamda oynarım yani ayıp mı günah mı nedir yani. Grupta 20 tane kuzeni var yakın olanlar gelsin diye yazdı adamcağız. Evimde müsait soframda. Bizi özelliklede beni bilirler ki misafirden yüksünmem o yüzden davet bile beklemez benim yakınlarım
İtiraf et hadi, kıskandın demiO zaman kuzenlerin lafınada hiç bozulmayacaksın ve eleştiriyede açık olacaksın cicim
Dün akşam güzel bir sofra hazırladım. Eşimin çok sevdiği yemeklerin yanına yaptığım cacığın üstüne nane ile eşimin ve benim adımın ilk harflerini çizdim birde kalp figürü yaptım. Eşim gördü ve çok beğendi resmini çekip kuzenleriyle olan watsap grubunda paylaştı. Resmin altına da "buyrun beraber yiyelim" şeklinde davet yazdı. Benim için sıkıntı yok misafiri severim (davetli davetsiz sorun değil). Ama bir tane kuzeni var ki bayan daha öncede eşimle gereksiz laubali muhabbeti olmuştu. Kızın resme yorumu şu: "bu yemekleri sana kim hazırladı"
Hayır yani cacığın üstünde koskoca bir kalp var naneden yapılmış isimlerimizin baş harfi var yani kim hazırlayabilir. Daha önceden eşime sanki gereksiz bir yakınlaşma alttan alttan işleme sezmiştim ama acaba ben mi kuruntu yapıyorum dedim bi taraftanda. Şimdi bu dediği ne ki yani. Sizce abartıyo muyum. Büyütmeye değer mi değmez mi offff
"Bu yemekleri sana kim hazırladı?" diye soruyorsa korkma.Dün akşam güzel bir sofra hazırladım. Eşimin çok sevdiği yemeklerin yanına yaptığım cacığın üstüne nane ile eşimin ve benim adımın ilk harflerini çizdim birde kalp figürü yaptım. Eşim gördü ve çok beğendi resmini çekip kuzenleriyle olan watsap grubunda paylaştı. Resmin altına da "buyrun beraber yiyelim" şeklinde davet yazdı. Benim için sıkıntı yok misafiri severim (davetli davetsiz sorun değil). Ama bir tane kuzeni var ki bayan daha öncede eşimle gereksiz laubali muhabbeti olmuştu. Kızın resme yorumu şu: "bu yemekleri sana kim hazırladı"
Hakikatten arabesk oldu amaKocisimin aniden gelmesi ve hazırlıksız yakalanmam adlı cacık
Bir gün yapın bence, yadırgayacak bir şey olmadığını görürsünüz belki.Ben ypmıyım kocamda paylaşmasın gelemem valla bu tarz ilişkiye bana bu romantiz fazla bünye alışkın değil
yok yok sanatci demeyi tercih ederim benBen cacığın üstünde baş harflerinizi yapmanıza takıldımyoksa sizde mi kocişçilerdensiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?