Ben mi abartıyorum bilemedim eşime yaptığım cacık ve kuzenin yorumu

Kuzenin kim yaptı bunları demesinin nesi kıskançlık yahu.O kıskançlıksa eşiniz de kıskandırmak için atmış fotoğrafı o zaman.
Bi de kuzen kıskanılır mı ya bana çok uç geliyor böyle şeyler.
Bu hikaye de benim takacağım şey o kadar sofra hazırlamışım bebek çalışması yapıyorum kocam tutup eve misafir çağırıyor.Ben takardım mesela ne misafiri hani yorgundun sen diye.
Zaten hiiiç sevmem misafir

Allah başka keder vermesin ablacım... Bir cacık bu kadar mevzu oluyorsa başka şeyleri düşünmek bile istemedim....

ya millet eleştiri için yer arıyor resmen. Kadın evliliğinde mutlu, eşi böyle şeylere değer veren biri ki yapıyor. Hemen koçiş muhabbetine girmişsiniz. Bunu söylerken akşamına ben de yapayım belki benim koca da bir güleryüz gösterir diyenler vardır aranızda kesin ama burada öyle yazamazsınız tabii varsa yoksa eleştiri.

Kuzenin sözü oldukça gereksiz ama kafanıza takmayın. Gülün geçin. Mutluluklar

Not: Dün cacık yapmıştım keşke ben de böyle bir şey yapsaydım hoşuma gitti

Her sulalede mi var boyle gereksiz kuzenler acaba?? Esinin yaptiginda birsey yok kuzeni ordan can sıkmak icin espri yapmaya calismis aklinca. Senin canini sıktıgına degmez bosver sen

alaaydın telefonu yazaaydın tabiki biricik karısı baska kim olacaktı

Valla bence çok tatlisiniz , ne var yani içinden gelmiş cacigin üzerine harflerini yapmissin tutup da kasabın adı dgil ya kocanın baş harfi

Kuzen de çok densiz en iyisi mesafe, çok severim mesafeyi

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için

Yani sizden başka kim yapabilir ki saçma bi yorum olmuş. Bende bi durup kalırdım deli mi diye:)) tabi bunu taktıysanız başka şeylerde vardır diye düşünüyorum. Çok yakın olmaya gerek yok. İlla tecrübe yaşamak gerekmiyor ısınmadıysanız rahatsız oluyorsanız evlilik sizin evliliğiniz sonuçta

Eşim benim yaptığımı belirtti o da farkında bence ama üstünde durmadı

Belkide eşiniz yaptı sandığı için sormuştur ne var ki bu soruda bu kadar büyütecek?Hem kuzeniymis yabancı da değil.

ayıp ama insan kendi içinde yaptığın kuruntuyu ,akrabaya yakıştırma yapar mı?

birisi ,seni akrabaların la aynı yakıştırmayı yapsa?

bence sen kuzenin senin yemeklere iltifatlı yorum yapmamasını beğenmemişsin

cacığın üzerine isminizin baş harfini nane ile yazmanız çok yaratıcı
eşiniz bu fotoyu neden paylasıyor grupta ?
bu da enteresan

bu yemeklerı sana kım hazırladı derken, sizin hazırlayabılecek kapasıtede olabılecegınıze ıhtımal vermemıs kuzen, becerıksız demek istemiş yani.

siz sessiz kalın , eşinize birsey demeyın, belli ki kuzen kıskanc

evinizde olan özel seylerı de cacık fotosu falan milletle paylaşmayın:)

derdiniz yok herhalde baska buraya konu acicak kadar dert edilicek bişey yok bence

Şimdi nane ile baş harfleri yazma meselesinden başlarsak, sanki konu sahibi bu hareketine yorum istemiş gibi yorum üstüne yorum gelmiş sırf bu harekete. İçinden gelmiş yapmış. Velev ki kocişçi, kime ne? Bu kötü bi şey mi? Birbirlerini mi yesinler kavga mı etsinler? Tek eleştirilecek yanları bu olsun. Ben kendimi biraz odun bulmama rağmen, ben bile bi keresinde nişanlımın baş harfiyle kendi baş harfimden kurabiyeler yapmış hediye kutusu hazırlamıştım. Arada bi böyle şeyleri karşılıklı yapmak gerek. İki tarafın da hoşuna gidiyor, iki tarafa da iyi geliyor.

Diğer yorumuma gelirsek, bebek yapmak istiyorsunuz, bu yüzden eşin uyuyakalmasın diye uğraşıyorsun ama eşin yemeğe kuzenlerini davet ediyor Neden böyle bi şey yapıyor bebek yapacağınızdan onun haberi yok mu neden başbaşa kalmanız gerekirken, senin özenle yaptığın sofraya misafir davet ediyor, çok gereksiz eşinin yaptığı davranış.
Bebek yapmak için uğraşacağız, ben sırf bu yüzden özene bezene sofra hazırlayacağım, yorgunluğunu almak için uğraşacağım uyumasın diye, ama adam misafir çağıracak

Kuzenin davranışına gelince bomboş ve itici bi yorum yapmış. Değmez üzerinde düşünmeye.

Gereksiz insanlara takılmayın, eşiniz beğenmiş sonuçta

Yav bazı kadınlar utanmasa kocalarının annesinin, kızkardeşinin bile kocasına asıldığını iddia edecek. Ya ne bu adamların kuzenlerinin çektiği... kuzeninin kocanızı alttan işlediğini sanmanız sizin ayıbınız, kusura bakmayın. İğrenç yakıştırmalar bunlar. Bunlar kuzen ya, ötesi var mı? O kadın kuzenine yazmak istese sizi mi beklerdi sanıyorsunuz, zaten sizden önce de vardılar birbirinin hayatında. Alt tarafı kim yaptı diye basit bir soru sormuş. Şayet ortada farklı bişey var. Cacık üzerinde romantizm. İnsan merak edebilir bu düşünce kimin fikriydi, kim bu kadar uğraştı, yoksa 3. bir kişi mi adınıza jest yapıp verdi diye. Her şeyde de bir sapıklık aramayıverin, zira sapık düşünceler karşınızdakinde değil, sizde zaten. Sanki kadın gelmiş, kocanızın kucağına oturmuş gibi konuşmuşsunuz. Merak etmeyin, kimse kocişinize meraklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…