Ben mi abartıyorum bilemedim eşime yaptığım cacık ve kuzenin yorumu

Kıskanmışş belli ki...

Biz sütlaç yaptığımız zaman tarçınla isimlerin baş harflerini yazarız.
Özellikle bayramda yaparız bunu gelen misafirlere çokta hoşlarına gider.
Eşinizinde hoşuna gitmiş paylaşmış..
Kıskanmışş işte.. Peki eşiniz ne cvp vermiş?

kuzen=kardeştir bana göre.. ama bazı akraba ve ailelerde yakınlasmalar söz konusu olabiliyor ve buda benim midemi bulandırıyor. bence canınızı sıkmakta haklısınız kim yapacak başka? soru sormak için sormuş. veya yakınlaşma diyorsunuz ya sizi kaale almadığını mı belirtmeye çalışmış küçük aklıyla... eşinize de o kuzenine de belli etmeyin görmemezlikten gelin o kızı.

artık bu zamanda kuzenlerdende yeğenlerdende korkacan kuzeniyle yeğeniyle evlenen yokmu var bi farkı yok herhangi bir arkadaştan benim gözümde
benimde eşimi halasının kızıyla evlendirmek istemişler sonuçta

Takılacak derdin yokmuş hadi bi dert bulayımda kafama takayım o dertte cacıktan bi mesele olsun dedin.

İnsanların evindeki huzuru neşeyi de kıskanır olduk. Kocişçilik ne alaka ya? Cacık paylaşmanın neresi gösteriş? Sabah öğle akşam her yediğini paylaşmadığı sürece hiç de anormal bir davranış değil. Ama kuzenin sorusu oldukça saçma, şaka komik olur, bu komik olmamış.

Hamile kalınca 1 sene kocanın yüzüne bakmayacak mısın yani? Bu nasıl bir mantık?

cerencem peki esiniz ne cevap verdi kuzenine burasi cok onemli.

Birde bende yani bizde kuzenlerimizle cok samimiydik evlendikten sonra esim rahatsiz olunca meseafe koydum araya ama samimiykende hic aklimizdan farkli bisey gecmezdi. Hatta dusunki esimin rahatsiz oldugunu anlayan aile bireylerim hayretler icinde kaldi nasil boyle dusunur diye. Yani cokta takilmayin ama rahatsiz oluyosaniz esinize uygun bir dille anlatin.
Cacik olayindada tebrik ediyorum sizi bu kociscilik oynamak degil anladigim kadariyla siz ev hanimisiniz bende bir ev hanimiyim ve aksam yemekte eve yogun gelen esime guzel sunumlar yapmaktan cok hoslaniyorum ama kociscilik oldugunu dusunenler calisan hanimlar olabilir eve yorgun gelip yemek hazirlayip uzerine suslemek elbetteki onlar icin cok yorucu yani onlarda hakli kendince bizde hakliyiz.

Ayy çok hoşuma gitti nasıl düşünmedim. . Kocişçilerden değilim ama süslü, anlamlı sofralar kurmayı severim. Bi arkadaşım doğum yaptı mesela gidereken pasta yaptım götürdüm üstüne de yeni doğan kızının baş harfini yaptım. Eşim biraz bana karşı romantik olsa neler neler daha yapardım..

Boşver ya neden kafaya taktin ki
Alttan alta sinirinizi bozmaya calismis kiskanmis herhalde
Hic kafana takma gül geç
Esinle mutlusun ya sen ona bak boyle şeylere de üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…