Ben mi abartıyorum bilemedim eşime yaptığım cacık ve kuzenin yorumu

bebek yapacagnizdan onun haberi yokmu

cacik cacik dedik valla canim cektibyesil fasulye pisiryorm yaninada pilav cac8k kanat ooh mis

Ellerine sağlık
Sağlığınız yerindeyken, yaşlar hayatlar müsaitken istediğiniz kadar tadını çıkartın
Kocişçilik de oynayın, şımarında, şımartında
Hayat arkadaşınız bu adam, mutlu olsun diye özenmeniz bence çok güzel tekrar ellerinize sağlık
Kuzeni de boşverin takınca adam sanıyor kendini bu tipler, görmemezlikten gelin =))

bence yaptiginz esinizi mutlu etmis gostermekte istemis ne guzel bende yaparm bazen kotu biseymi bu yani kuzende laf olsun diye yazmis bence ne hamarat karin var seni seven dusunen karin var demicek heralde

Büyütmüşsünüz bence. Hem kuzeni yahu hemen ne den böyle yakıştırmalar yapılıyor hemen evlenip barklanmış daha ne düşünecek kuzeni. Dediyse dedi eşin beğenmiş ya boşver..

Takılmayın bence gerek yok sonuçta eşiniz sizinle evlenmiş eskiden bir derdi varsa sinir olmuştur eşinize ondan takık mesaj yazmıştır boşverin Naneyle süs güzel fikir hemen herkes kociş dalgasına başlamış insan mutluluğunu da anlatamayacak artık herkesin sevgisi farklı yahu bende kociş demem ama severim bu tarz şeyleri eşine farklılık iyidir

Bence kocaniz ustu kapali dalga gecmis, whatsapp grubundan ortayi acmis, kuzenler de golu atmis. Cacik uzerine isim yazmak nedir gercekten?
Neyse buyutmeyin derim ben. Kuzen kardes gibidir, esas yanlis dusunen bence sizsiniz.

Gayri ihtiyari sorulmuş bir soru.Büyütülecek bir şey yok.Kaale bile alınmamalı

Hanım efendinin eşinizle olan münasebetinden hoşnut olmadıgından mütevellit her davranışı incelemeye alınmış ve kulp bulma çabanız var. Çok kafaya takılmayacak detayları gözünüzde büyütmeyin.Hele bunu asla eşinize izah etmeye kalkışmayın.Çünkü aklında olmayanı düşünmeye sevk edersiniz.. Deli deyin geçin.. Çok gereksiz olmuş muhabbeti.. Ben olsam hemen carlardım üstüne imzamı attım sence kim yapmış olabilir diye.. Gerisini konuşmaya haceti veya kelime haznesinde cümlesi kalmazdı..

Ay aklima geldi simdi gecenlerde sutlac yaptim.esti biyerden dedim ki ogluma vercem tabagi ya bi kalp yapiyim tarcinla tarcini tabaga dokuyum derken yarisi tabaga yarisi mermereaman beee dedim ama inat ettim ya yapcam aldim elime tarcini kalp cizcem sutlaca yapamadim tabi tarcin heryere serpildi cunku

ben daha yeni geldim :)))))))))) mune
pişman oldu kadın yazdığına yazacağına ama :)

Gurupta sende varsan sence kim hazırlayacak diyebilirdin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…