- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
bebek yapacagnizdan onun haberi yokmuŞimdi nane ile baş harfleri yazma meselesinden başlarsak, sanki konu sahibi bu hareketine yorum istemiş gibi yorum üstüne yorum gelmiş sırf bu harekete. İçinden gelmiş yapmış. Velev ki kocişçi, kime ne? Bu kötü bi şey mi? Birbirlerini mi yesinler kavga mı etsinler? Tek eleştirilecek yanları bu olsun. Ben kendimi biraz odun bulmama rağmen, ben bile bi keresinde nişanlımın baş harfiyle kendi baş harfimden kurabiyeler yapmış hediye kutusu hazırlamıştım. Arada bi böyle şeyleri karşılıklı yapmak gerek. İki tarafın da hoşuna gidiyor, iki tarafa da iyi geliyor.
Diğer yorumuma gelirsek, bebek yapmak istiyorsunuz, bu yüzden eşin uyuyakalmasın diye uğraşıyorsun ama eşin yemeğe kuzenlerini davet ediyorNeden böyle bi şey yapıyor bebek yapacağınızdan onun haberi yok mu neden başbaşa kalmanız gerekirken, senin özenle yaptığın sofraya misafir davet ediyor, çok gereksiz eşinin yaptığı davranış.
Bebek yapmak için uğraşacağız, ben sırf bu yüzden özene bezene sofra hazırlayacağım, yorgunluğunu almak için uğraşacağım uyumasın diye, ama adam misafir çağıracak
Kuzenin davranışına gelince bomboş ve itici bi yorum yapmış. Değmez üzerinde düşünmeye.
Ben de cacigin ustune bas harflerimizi yaptim deyince bide kalp ilk dusundugum
Kucuk kasenin icine nasil sigdirdi yapti acaba
aynen iğrençBüyütmeye değmez. akraba watsap gruplarınıda hiç sevmem çok gereksiz.
Öylemi biz hep watsaptan davet ederiz te Allahım ya. Nolmuş yani bi değişiklik yaptım yemeğimi süsledim. Kocişçilik oynamayla ne ilgisi var. Lütfen laf olsun diye yorum yapmayın. Hem kocişçilik oynuyosamda oynarım yani ayıp mı günah mı nedir yani. Grupta 20 tane kuzeni var yakın olanlar gelsin diye yazdı adamcağız. Evimde müsait soframda. Bizi özelliklede beni bilirler ki misafirden yüksünmem o yüzden davet bile beklemez benim yakınlarım
bence yaptiginz esinizi mutlu etmis gostermekte istemis ne guzel bende yaparm bazen kotu biseymi bu yani kuzende laf olsun diye yazmis bence ne hamarat karin var seni seven dusunen karin var demicek heraldeDün akşam güzel bir sofra hazırladım. Eşimin çok sevdiği yemeklerin yanına yaptığım cacığın üstüne nane ile eşimin ve benim adımın ilk harflerini çizdim birde kalp figürü yaptım. Eşim gördü ve çok beğendi resmini çekip kuzenleriyle olan watsap grubunda paylaştı. Resmin altına da "buyrun beraber yiyelim" şeklinde davet yazdı. Benim için sıkıntı yok misafiri severim (davetli davetsiz sorun değil). Ama bir tane kuzeni var ki bayan daha öncede eşimle gereksiz laubali muhabbeti olmuştu. Kızın resme yorumu şu: "bu yemekleri sana kim hazırladı"
Hayır yani cacığın üstünde koskoca bir kalp var naneden yapılmış isimlerimizin baş harfi var yani kim hazırlayabilir. Daha önceden eşime sanki gereksiz bir yakınlaşma alttan alttan işleme sezmiştim ama acaba ben mi kuruntu yapıyorum dedim bi taraftanda. Şimdi bu dediği ne ki yani. Sizce abartıyo muyum. Büyütmeye değer mi değmez mi offff
Yaptığım yemeği fotolarla paylaşan bir eşim olmadı
Gayri ihtiyari sorulmuş bir soru.Büyütülecek bir şey yok.Kaale bile alınmamalıDün akşam güzel bir sofra hazırladım. Eşimin çok sevdiği yemeklerin yanına yaptığım cacığın üstüne nane ile eşimin ve benim adımın ilk harflerini çizdim birde kalp figürü yaptım. Eşim gördü ve çok beğendi resmini çekip kuzenleriyle olan watsap grubunda paylaştı. Resmin altına da "buyrun beraber yiyelim" şeklinde davet yazdı. Benim için sıkıntı yok misafiri severim (davetli davetsiz sorun değil). Ama bir tane kuzeni var ki bayan daha öncede eşimle gereksiz laubali muhabbeti olmuştu. Kızın resme yorumu şu: "bu yemekleri sana kim hazırladı"
Hayır yani cacığın üstünde koskoca bir kalp var naneden yapılmış isimlerimizin baş harfi var yani kim hazırlayabilir. Daha önceden eşime sanki gereksiz bir yakınlaşma alttan alttan işleme sezmiştim ama acaba ben mi kuruntu yapıyorum dedim bi taraftanda. Şimdi bu dediği ne ki yani. Sizce abartıyo muyum. Büyütmeye değer mi değmez mi offff
Valla kıskanmadım cacığın üzerinde adımı görmek istemezdim ama güzel bi pasta olabilir ben odun severimİtiraf et hadi, kıskandın demi
Omletin üzerine kırmızı pul biberle yazarım cacık kesmez biziBir gün yapın bence, yadırgayacak bir şey olmadığını görürsünüz belki.
OlabilirBen de ilk bunu düşündüm de sonra büyük kase demek ki dedim :)
Gurupta sende varsan sence kim hazırlayacak diyebilirdin canmDün akşam güzel bir sofra hazırladım. Eşimin çok sevdiği yemeklerin yanına yaptığım cacığın üstüne nane ile eşimin ve benim adımın ilk harflerini çizdim birde kalp figürü yaptım. Eşim gördü ve çok beğendi resmini çekip kuzenleriyle olan watsap grubunda paylaştı. Resmin altına da "buyrun beraber yiyelim" şeklinde davet yazdı. Benim için sıkıntı yok misafiri severim (davetli davetsiz sorun değil). Ama bir tane kuzeni var ki bayan daha öncede eşimle gereksiz laubali muhabbeti olmuştu. Kızın resme yorumu şu: "bu yemekleri sana kim hazırladı"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?