Ben mi abartıyorum delircem hatta delirdim

benbirkek

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
833
1.222
113
31
Bana yapılan yanlışları hataları affedemiyorum unutamıyorum sürekli kafamda o kişilerle kavga ediyorum beni üzen şeyler artık sadece üzmüyor yıkıyor geçiyor daha yeni anne oldum tadını çıkaramıyorum her günüm ağlayarak geçiyor herkese çok kızgınım çok kırgınım, birine bişey diyince ben kabahatli oluyorum kimse burnundan kıl aldırmıyor, sinir krizleri geçiriyorum yapılan bu haksızlıkları çekecek takatim kalmadı, çocuğuma iyi bakmak istiyorum, daha sağlıklı daha mutlu... Ben bunu istedikçe beni aşağı çekiyorlar. Hamileliğim lohusalığım da hep yapayalnızdım aç yattığım günler oldu sürüne sürüne çocuğuma baktım bunları atlatamıyorum, şimdi herkese göre herşey yolunda evimin önünden geçmeyen insanlar gelip gidiyorlar evimde yiyip içiyorlar onlara göre herşey normal, ama ben onları boğmak istiyorum.

Keskin sirke küpüne zarar verir. Bu kadar kin en çok size zarar verir. Eskiyle barışmadan mutlu olamazsınız . Herkesin kendine göre derdi var . Zor zamanınızda yanınızda olmadığını düşündüğünüz kişileri zamanında şöyle şöyle yapmıştınız , ben sizden şöyle şeyler beklerdim gibi şeyler söyleyin . Sonrasında da affedin , yolunuza bakın.

bence destek alın mutlaka.
insanların ne yaptığını bilmiyoruz tabi ama bu kadar mutsuzsanız ve aşamıyorsanız çare bir terapist ile görüşmektir.

Çocuk büyütüyoruz , hamileyiz vs diye birilerine muhtaç olmuyoruz . Evet çok zor zamanlardan geçiyoruz ama kimseden beklentiniz olmazsa daha mutlu olursunuz .
Sıfır beklenti sıfır gerginlik . Ha ben kimseden bir şey beklemedim , kimse de benden bir şey beklemesin diyorum . Yaparsam o da benim iyi niyetimdendir diyorum .

Öncelikle bebişinin hayırlı uğurlu olsun, mutluluk, huzur, bereket getirsin. Hiç sınır çizmeyi düşünmedin mi canım kardeşim? Sana iyi gelmeyeni sileceksin, sana iyi davranmayani kapından gecirmeyeceksin, seni sinir edeni ciddiye almayıp görmezden geleceksin. Canının hiç mi değeri yok yahu. Sınır sınır sınır. Insanla yerini de haddini de bilecek senin yanında. Özgüvenli ol, dik dur. Eminim bunu başarırsın

Müge ne diyordu Müge:
Sizi ezen insanları hayatınızdan çıkarın ki, sizi yüceltecek insanlara yer açılsın..

Kapının önünden geçmeyene kapıyı açmayın!!

Yani!!!!
Kafa kaşıyan emoji eklemek isterdim
Bune şiddet bune celal

19 aylık bebeğim var valla depresyona girecek vakit bile bırakmıyor veya ben çok takılmıyorum. Sizi bu kadar ağlatacak ne yaptılar bilmiyorum ama, sıcağı sıcağına insan bir miktar üzgün veya mutsuz olsa bile sonrasında bunları düşünüp karalar bağlamamalı.

Kendi adıma ilk an da tepkili bile olsam sonra "Amaaaan içime atıp dert olacağına güler geçerim onlara kurt olsun" dedikten sonra biriktirmeden boşaltıyorum içimi.

Kendinizi bebeğinize odaklasanız bırakın düşünmeyi ev işlerine bile yeterli zaman kalmıyor.

Dün, eskiden beraber çalıştığım bir arkadaşım beni aradı ve hal hatır sordu. "Sen bana küsmüştün geçti mi? "Dedi. O kadar önemsiz biriymiş ki neye küstüğümü bile hatırlamıyorum

İnsanların ne dediklerini, ne yaptıklarını kafama takacak kadar ne zamanım, ne sabrım var. Yormayın kafanızı ve ailenize odaklanın.

Zor zamanınızda yanınızda olmayan kimseyi evinizde oturtmayın yedirip içirmeyin, sürekli her şeyi içinizde tutmuşsunuz buda sizi aşırı yorup psikolojik sağlığınızı bozmuş, bence bir yardım alın ve size kötü şeyler anımsatan insanlarla görüşmeyin uzak durun.

Konudan bağımsız olacak biraz belki ama
İlk cümlenize hiç katılmıyorum
Ben bu ara gayet bi bardak suya bile muhtaç durumdayım
Yardım edecek biri olsaydı anında kabul ederdim valla

Güzel dileklerin için teşekkür ederim :) çizdiğim sınırlar eşimle aramda problemlere sebep oluyor, bu kişiler onun ailesi ve benim ailem.

Valla kimseye değil otur kendine kız.
HAYIR demeyi beceremeyen insanların şu ben çok iyilik yaptım tavırları bana saçma geliyor.
Kimsede suç arama , tek suçlu var o da sensin. Sırf millet beni iyi bilsin diye kavga etmiyorsunuz, sonra da aklımdan atamıyorum diyorsunuz. Hadi susarsın eyvallah ama evine neden alıyorsun ?

Esnaf, dükkanımız var. Çoğunlukla geç geliyor.
Yani? O büyük ihtimal tok geliyor, sizi ve bebeğinizi umursamıyor diye sesinizi çıkarmayıp aç mı kaldınız cidden? Dışarıdan da mı sipariş veremediniz?

Merhaba, ben de benzer şeyler yaşayığ aynı şkilde kendimi yiyip durdum. Aynı şekilde kafamda aynı kavgalar. Sonra baktım bebeğimin, anneliğimin tadıno çıkarmama engel bu durum. Zor ama umursamamyı seçtim. Onlar yüzünden kendimi yıpratmaya değmezmiş. Üstelik benim enerjim bebeğe de geçiyordu. Onlar için zamanımı heba etmek onlara değer vermek gibi hatta. Kim ki ya bunlar hayatımo, heba ediyorum ki üstelik umurlarında da olmuyoe. Yapabilirseniz umırsamayın ve her günün tadını çıkarmaya çalışın sizi üzenler daha çok, kdurur zaten

Bütün bunlar olurken aileniz ve eşiniz neredeydi? Zamanında keşke bunu o insanların yüzüne söyleseydiniz. İçinize attıkça psikolojiniz bozulmuş belli ki. Tavsiyem profesyonel birinden destek almanız.

Size zor zamanınızda yardımi dokunmayan insanları yedirip icirmeyin. Sizde de hata var. Yaptıklarının daha doğrusu yapmadıklarının farkında bile değiller ki size gelip gidiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…