Konudan bağımsız olacak biraz belki amaÇocuk büyütüyoruz , hamileyiz vs diye birilerine muhtaç olmuyoruz . Evet çok zor zamanlardan geçiyoruz ama kimseden beklentiniz olmazsa daha mutlu olursunuz .
Sıfır beklenti sıfır gerginlik . Ha ben kimseden bir şey beklemedim , kimse de benden bir şey beklemesin diyorum . Yaparsam o da benim iyi niyetimdendir diyorum .
Güzel dileklerin için teşekkür ederim :) çizdiğim sınırlar eşimle aramda problemlere sebep oluyor, bu kişiler onun ailesi ve benim ailem.Öncelikle bebişinin hayırlı uğurlu olsun, mutluluk, huzur, bereket getirsin. Hiç sınır çizmeyi düşünmedin mi canım kardeşim? Sana iyi gelmeyeni sileceksin, sana iyi davranmayani kapından gecirmeyeceksin, seni sinir edeni ciddiye almayıp görmezden geleceksin. Canının hiç mi değeri yok yahu. Sınır sınır sınır. Insanla yerini de haddini de bilecek senin yanında. Özgüvenli ol, dik dur. Eminim bunu başarırsın
Aç yatmak mı? Eşiniz nerede?!Hamileliğim lohusalığım da hep yapayalnızdım aç yattığım günler oldu sürüne sürüne çocuğuma baktım
Esnaf, dükkanımız var. Çoğunlukla geç geliyor.Aç yatmak mı? Eşiniz nerede?!
Yani? O büyük ihtimal tok geliyor, sizi ve bebeğinizi umursamıyor diye sesinizi çıkarmayıp aç mı kaldınız cidden? Dışarıdan da mı sipariş veremediniz?Esnaf, dükkanımız var. Çoğunlukla geç geliyor.
Merhaba, ben de benzer şeyler yaşayığ aynı şkilde kendimi yiyip durdum. Aynı şekilde kafamda aynı kavgalar. Sonra baktım bebeğimin, anneliğimin tadıno çıkarmama engel bu durum. Zor ama umursamamyı seçtim. Onlar yüzünden kendimi yıpratmaya değmezmiş. Üstelik benim enerjim bebeğe de geçiyordu. Onlar için zamanımı heba etmek onlara değer vermek gibi hatta. Kim ki ya bunlar hayatımo, heba ediyorum ki üstelik umurlarında da olmuyoe. Yapabilirseniz umırsamayın ve her günün tadını çıkarmaya çalışın sizi üzenler daha çok, kdurur zatenBana yapılan yanlışları hataları affedemiyorum unutamıyorum sürekli kafamda o kişilerle kavga ediyorum beni üzen şeyler artık sadece üzmüyor yıkıyor geçiyor daha yeni anne oldum tadını çıkaramıyorum her günüm ağlayarak geçiyor herkese çok kızgınım çok kırgınım, birine bişey diyince ben kabahatli oluyorum kimse burnundan kıl aldırmıyor, sinir krizleri geçiriyorum yapılan bu haksızlıkları çekecek takatim kalmadı, çocuğuma iyi bakmak istiyorum, daha sağlıklı daha mutlu... Ben bunu istedikçe beni aşağı çekiyorlar. Hamileliğim lohusalığım da hep yapayalnızdım aç yattığım günler oldu sürüne sürüne çocuğuma baktım bunları atlatamıyorum, şimdi herkese göre herşey yolunda evimin önünden geçmeyen insanlar gelip gidiyorlar evimde yiyip içiyorlar onlara göre herşey normal, ama ben onları boğmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?