Ben mi abartıyorum delircem hatta delirdim

Hepsine gerekeni söyledim, anlattığım gibi karşılığında ben suçlu oldum ve bu durumlar evimde huzursuzluğa yol açtı. Kavgacı bir insan oldum. Burada genel kitlenin söylediği gibi susup oturmadım, gerek kızdım gerek güzel güzel anlattım fakat olan yine bana oldu. Eşim de bana laf söyletmez zaten bu süreçte yanımda sadece o var, bu umarsızlık beni yoruyor bu kişiler ailelerimiz atsan atılmıyor satsan satılmıyor, bebeğim 4 aylık olacak ben zor günleri bi şekilde yapayalnız geçirdim, birilerine gerçekten ihtiyacım vardı bedenen ve psikolojik olarak hiç iyi değildim ama kaçarak gittiler, şimdi bebeğimi seviyorlar hiç bunlar olmamış gibi gidip geliyorlar tabi ki sevsinler bebeğimi ama bilmiyorum anlatabiliyor muyum ağırıma gidiyor sinirime gidiyor atamıyorum bu olanları.

Yani? O büyük ihtimal tok geliyor, sizi ve bebeğinizi umursamıyor diye sesinizi çıkarmayıp aç mı kaldınız cidden? Dışarıdan da mı sipariş veremediniz?
Eşim beni ve bebeğimi umursamazlık yapmaz aksine ikimize de çok düşkündür ama maddi olarakta zor Bi süreçten geçtiğimiz için işlere yoğunlaşmak zorundaydı burda benim affedemediğim insanlar ailelerimiz.

Evime istemediğim kimse giremez. Sizin nasıl girebiliyor? O evin hanımı siz değil misiniz ? Ha, diyelim ki bahsettiğiniz kişi kayinvalide kayinpeder, eğer aranızda gecmiste canınızı çok yakan olumsuz şeyler yasandiysa tavrinizi koyarsınız, ama gerçek bir tavirdan bahsediyorum, karsi taraf da essek değildir herhalde ki bir daha gelmez.

Ayrıca hamilelik lohusalık çok hassas dönemler. Ben de yakın zamanda yaşadım. Şahsen o dönemde diyelim ihtiyacım varken bana sırtını dönen ya da beni acıtan insanı bir kalemde silerim hiç eyvallahim olmaz.

Açma kapıyı...Zorlarlarsa çocugu uyuttugum zaman bende uyuyorum habersız gelmeyın de...Ararlarsada musaıt degılsın açmıyorsun...Sen yıldıracaksın onlardan beklemeyeceksin net..!!!

Konudan bağımsız olacak biraz belki ama
İlk cümlenize hiç katılmıyorum
Ben bu ara gayet bi bardak suya bile muhtaç durumdayım
Yardım edecek biri olsaydı anında kabul ederdim valla
Üzüldüm sizin adınıza. Ben beklenti içine girince insan mutsuz olur demek istedim. Allah analı babana büyütsün , inşallah bebeğiniz hayırlı olsun

Ama bazı hamilelik ve lohusalık malesef birine muhtaç olunacak halde geçiyor. Yoksa kimse istemez kimseye muhtac olmak bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…