Amin canım inşallah.. Sıkma canını demek kolay ama fazla kafana takmamaya çalış diyeyim en iyisi ben. Umarım herşey girer yoluna canım olumunekankayizsmile
bazen seviyor bile olsan elinden geleni yaptıktan sonra ayrılması etkilemiyor insanı cunku bıktırıyor belli bir seyden sonra ilgisizliklerinden sıkılır durum geliyor insan..benimde basıma gelmisti boyle bir durum 2 hafta sonra armıstı ama ben artık onsuz yasayabilcegimi anladım artık ona gore davranıyorum
eskiden silince hemen face şifresini değiştirirdi demişsin, demek ki siz sık sık ayrılıp face den birbirinizi siliyordunuz?
gün içinde ben kalktım yattım nasılsın aşkım nerdesin balım böceğim gibi mesajların atılması ne sevgi göstergesidir ne de aşk. bunlar çok yapay davranışlar. gerçekten seviyorsan hissetmen bile yeter. arayan soran her zaman o olmalı.
sevgilinin duvarına tek kelime bile yazmamalıydın. erkekler bundan anlamaz. ve en ufak bir şüphen varsa anında terk etmeliydin. kuzeni gelicek ne hikmetse diyebiliyorsan anında bırakmalıydın o adamı.
kendi değerimizi kendimiz düşürüyoruz. çok şey kaybetmiş sayılmazsın ayrıca. ayrılalım sözü ağzından çıkabiliyorsa o adam ilişkiyi zaten kafasından silmiştir. böyle biriyle de sürmeye çalışmak doğru olmazdı zaten.
Hadi geçmiş olsun canım... İpler yeniden ssenin elinde ohh. Süründür biraz da aklı iyice başına gelsinopuyorumnanaktan
evet canım süründür biras bencede aklinialirimsmile
Arkadaşlar konumu okuyanlar bilir..
Kuzen olayı vardı ve ben şüphe ediyordum..haklıymışım
Kuzeni bulunduğumuz şehre geldi o aralar bizim aramız açıktı..Bi ayrılıyor bi barışıyorduk..Benim saf anlatmış olanları Kuzene..Kız bunu duyunca, ya olmuyosa ayrıl , boşver gitsin unutursun gibi abuk subuk konuşmaya başlamış..Ben barıştığımızda kuzeninin onlarda olduğunu öğrendim ama bizimki eve hiç uğramıyodu..Gece çok geç gidip, sabah çok erken çıkıyodu yani kuzeniyle hiç vakit geçirmiyordu..Anlam verememiştim böyle davranmasına derken kız memleketine geri döndü..Sonra bir baktım face den silmişler birbirlerini..Sıkıştırdım anlattı gerçeği ; Kız aynı evin içindeyken bizimkine cepten msj atmış..Senden hoşlanıyorum diye..
Bizimkide karşılaşmamak için eve geç gidiyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?