Ben mi Abartıyorum ? F.book..

bazen seviyor bile olsan elinden geleni yaptıktan sonra ayrılması etkilemiyor insanı cunku bıktırıyor belli bir seyden sonra ilgisizliklerinden sıkılır durum geliyor insan..benimde basıma gelmisti boyle bir durum 2 hafta sonra armıstı ama ben artık onsuz yasayabilcegimi anladım artık ona gore davranıyorum

Amin canım inşallah.. Sıkma canını demek kolay ama fazla kafana takmamaya çalış diyeyim en iyisi ben. Umarım herşey girer yoluna canım olumunekankayizsmile

Ya evet bi üzgünlük var üzerimde ama kendimi rahatlamışta hissediyorum..Amin canım o düzelmese bile benim için herşey girsin yoluna allah yardım etsinde söküp atayım onu içimden..

evet canım yaşayabiliyosun tabii ama insan ister istemez üzülüyor..fakat elinden geleni yaptıysan dediğin gibi acısı çok derin olmuyor çünkü üzerine düşeni yapmışlığın verdiği bir rahatlık oluyor insanda..

eskiden silince hemen face şifresini değiştirirdi demişsin, demek ki siz sık sık ayrılıp face den birbirinizi siliyordunuz?

gün içinde ben kalktım yattım nasılsın aşkım nerdesin balım böceğim gibi mesajların atılması ne sevgi göstergesidir ne de aşk. bunlar çok yapay davranışlar. gerçekten seviyorsan hissetmen bile yeter. arayan soran her zaman o olmalı.

sevgilinin duvarına tek kelime bile yazmamalıydın. erkekler bundan anlamaz. ve en ufak bir şüphen varsa anında terk etmeliydin. kuzeni gelicek ne hikmetse diyebiliyorsan anında bırakmalıydın o adamı.

kendi değerimizi kendimiz düşürüyoruz. çok şey kaybetmiş sayılmazsın ayrıca. ayrılalım sözü ağzından çıkabiliyorsa o adam ilişkiyi zaten kafasından silmiştir. böyle biriyle de sürmeye çalışmak doğru olmazdı zaten.

sık sık ayrılmıyorduk,her ilişkide olduğu gibi küslüklerimiz oluyordu ve o arıyordu barışıyorduk ayrılık çok farklıdır, 1 kere ciddi ayrılığımız oldu ve hemen değiştirdi =) onu kastettim..

Şöyleki 1,5 yıl herşey güzel iken birden değişiyor..Eskiden o duvar muhabbetleri sorun olmazdı, hatta yazmadım mı kızardı..İlgi göstermiyorsun derdi, takılırdı şaka maiyetli..

Kuzen olayınıda defalarca belirttim; bizimkisi saftır o konularda..Çok eminim en ufak bi farkındalığıı bile yoktu bizimkinin =)

Mesaj konusuna gelince 8 aydır falan o bahsettiğiniz tarzda mesajlaşmıyorduk, zaten onun hattı faturalı..Bende çok sık atmazdım mesaj ve atmayınca neden atmıyorsun diye bozulan bir insandı..

İyi oldu bu aslında kendimi huzurlu hissediyorum..Yorulmuşum gerçekten..

Değerimi düşürmedim ki..20-25 gündür gelişen olaylar yüzünden çaba sarfettim problemi anlamaya çalıştım..Bu beni düşürmez yüceltir onun gözünde..
1,5 yıllık ilişkiyide ''amannn ne olursa olsun'' diye sallayıp atamazdım başımdan..Sonuçta ortada bir sevgi var..

Ayrıca, ayrılınca arayan hüngür hüngür yalvaran bir insan falanda değilim..Sadece onu hayatımın merkezine yerleştirdiğim için ayrılamayacağımı düşünüyor..
Şimdi nezaman arasam barışırız düşüncesinde ama çok uğraşması gerekicek :jeyyar:

Canım durumlar okadar karıştıkii ne ben anlatayım ne siz sorun..
Beni delicesine severken bunları yapması hiç mantıklı değil..
Ben düşünmüyorum artık barışmayı falan..
Allah ikimizinde yardımcısı olsun diyorum sadece..

valla canım sonuna kadar haklısın.. benimde f.bookta problemlerim olmuştu sevgilimle kapattırdım.. gereksiz bişey konus çöz olmuyosa kapattır

tabı kii hayırlısı olsun
sana ayıracağı zamanı oraya ayırması hiç hoş değil
ne buluyorlar bu sitede anlamıyorummm

canım şunu hiç unutma bir şey bir kez söylenir sonra tavrını koy.birşeylerden tahatsız olupta genede bişey yokmuş gibi davranırsan karşındaki seni ciddiye almaz

şu facebookun ilişkilere ne kadar zarar verdiği açık ortada hala neden uğraşırsınız bilmem çok mu lazım yahu lmaz:

Ahh bu erkekler yaa...Ne bi anları bi anlarını tutar, ne doğru düzgün ne istediklerini bilirler...Canım benim anladığım kadarıyla sen misilleme yapınca o da aynısını sana yapmaya kalkışmış ve ipler kopma noktasına gelmiş..Erkekler böyle valla sıkıntıya hiç gelemiyorlar, ama ilişkiye başladığında canım cicim ilgi patlaması yaştıyorlar bizi alıştıryorlar sonra da sizi kendi hakimiyetleri altına aldıklarını anladıkları anda hobaaa değişiveriyorlar... Şimdi sıra sizde oluyo onlarla ilgilenmek için...Ama bi zamana kadar dayanabiliyoruz çünkü alıştığımız, aşık olduğumuz erkek tamamen değişmiş aslında BıLDıĞıMıZ ERKEK modeline dönmüş oluyo... Biz de aman ne akıllıyız ne cin gibi varlıklarız diye ortalarda dolanıyoruz...Pufff (
Biz kadınlar ne kadar da hazırız erkekleri odak noktamız yapmaya???Hayatımıza giriyorlar, tüm karakterimizi kişiliğimizi alıyorlar sadece onların istedikleri hayatı yaşamamızı sağlıyorlar ve bi bakıyorsun kii aaaaa sıkılmışlar bizden...

Hadi ordan bee sanki KUKLA bu kadınlar, onların oyuncakları!!!!

Offf...Şimdi burada isyan ettiğime bakmayın, aslında ne bi fazlası ne bi eksiği ben de böyleyim...Ben de sevgiye, şefkate, ilgiye muhtaç bi kadınım işte.... Hepsi de bu yüzden olmuyo mu ki....

Allahım yardım etsin bizlere.... :sinifsinif:

Benimle fikirlerini paylaşan, destek olan arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım..
Ayrılığa neden olan ilgisizlik olayı dışında ayrıyken bazı olaylar olmuştu bu nedenle asla barışmam diyordum ama onun doğru söylediğini öğrenince yumuşadım..

Bu süreç içerisinde bana aldığı tüm eşyaları kargo ile postaladım

Ciddiyetin farkına varan paşazade, kul oldu resmen..
ılk zamankinden bile iyi davranıyor ama fazla yüz vermiyorum =))
Ama bi görseniz süt dökmüş kedi gibi olmuş; Sen çok haklısın, benim içimde yaşadığım sorunlar vardı bu nedenle seni ihmal ettim dedi..

Ve şunu itiraf etti ; ''Ben sadece gözünü korkutmak istedim ama olaylar içinden çıkılmaz bir hal aldı ''
Ne korkunç değil mi ?? :)
Kızlar erkeklerin bizi cepte sanmalarına izin vermeyin..Tüm sorunlar bundan kaynaklanıyor..Adamda biraz kaybetme korkusu olmalı..

Hadi geçmiş olsun canım... ıpler yeniden ssenin elinde ohh. Süründür biraz da aklı iyice başına gelsinopuyorumnanaktan

Hadi geçmiş olsun canım... İpler yeniden ssenin elinde ohh. Süründür biraz da aklı iyice başına gelsinopuyorumnanaktan

evet canım süründür biras bencede aklinialirimsmile

Teşekkür ederim kızlar =)
Herşey daha iyi gidiyor..
Gerçekten fikirlerini esirgemeyen, yüzümü görmeden derdimi paylaşan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler a.s.

Arkadaşlar konumu okuyanlar bilir..
Kuzen olayı vardı ve ben şüphe ediyordum..haklıymışım

Kuzeni bulunduğumuz şehre geldi o aralar bizim aramız açıktı..Bi ayrılıyor bi barışıyorduk..Benim saf anlatmış olanları Kuzene..Kız bunu duyunca, ya olmuyosa ayrıl , boşver gitsin unutursun gibi abuk subuk konuşmaya başlamış..Ben barıştığımızda kuzeninin onlarda olduğunu öğrendim ama bizimki eve hiç uğramıyodu..Gece çok geç gidip, sabah çok erken çıkıyodu yani kuzeniyle hiç vakit geçirmiyordu..Anlam verememiştim böyle davranmasına derken kız memleketine geri döndü..Sonra bir baktım face den silmişler birbirlerini..Sıkıştırdım anlattı gerçeği ; Kız aynı evin içindeyken bizimkine cepten msj atmış..Senden hoşlanıyorum diye..

Bizimkide karşılaşmamak için eve geç gidiyormuş..

: ) anca anlamış

tebrik etseydin:lepi:

ah bu erkeklerakannehir

barıştınız mı peki?

Olsunn bir musibet, bin nasihatten iyidir. Anlamış gerçeği beyfendi. Sende dil dökmekten kurtuldun. Karşısına geçip bi hıh yapsaydın ve o kuzenine haddini bildirseydin keşke

Bence abartmıyorsun. Yerinde olsam bende çok kırılırdım ve bunu belirtirdim o'na.
Yüzyüzeyken konuş bu konuyu.
Kuzenininkilere cevaplar yağdırdığını ama kendi yorumlarına neden cevap yazmadığını sor.
seni herkesden kıskanıyorum kuzenin de dahil de
Ben olsam böyle yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…