Ben mi Abartıyorum ? F.book..

Yani bende; istediğin buydu sorun yok tamam ayrılalım sen üzerine düşeni yapmıyorsun ki oyüzden ayrılıyoruz dedim..Öyle kendine iyi bak dedik kapattık..
Ben ona hiç yalvarmadım ki bugüne kadar ama yanımda olduğu sürece el üstünde tuttum ve fazla yüz verdim..
Ben hakkım olan ilgiyi istiyorum, anlaşılamıycak bi durum yok bunda..Ama anlaşamıyoruz dedi kestirdi attı..Bende tamam dedim ve aramam kesinlikle..

Yani bende; istediğin buydu sorun yok tamam ayrılalım sen üzerine düşeni yapmıyorsun ki oyüzden ayrılıyoruz dedim..Öyle kendine iyi bak dedik kapattık..
Ben ona hiç yalvarmadım ki bugüne kadar ama yanımda olduğu sürece el üstünde tuttum ve fazla yüz verdim..
Ben hakkım olan ilgiyi istiyorum, anlaşılamıycak bi durum yok bunda..Ama anlaşamıyoruz dedi kestirdi attı..Bende tamam dedim ve aramam kesinlikle..

haklısın

umarım kararından pişman olmazsın

haklısın

umarım kararından pişman olmazsın

evet kendimi çok üzgün hissediyorum, içim acıyor..
ilk ilişkimdi ama yapıcak bişey yok.Ben sadece eskisi gibi olmasını istedim..Ben hakkım olanı istedim buyüzden pişman olacağımı düşünmüyorum..Ayrıca ben ayrılalımda demedim o dedi..:1no2:

Beni aldattığını sanmam hemde o kızla asla..Kızın ona ilgisi olduğunu düşünüyorum..Bu biraz kıt o konularda..Baştan anlamıyor ama sonra söylediğime geliyor..
Sorun sadece f.book değil son zamanlarda beni boşladı, eski özeni göstermiyordu ilişkimize..

evet kendimi çok üzgün hissediyorum, içim acıyor..
ilk ilişkimdi ama yapıcak bişey yok.Ben sadece eskisi gibi olmasını istedim..Ben hakkım olanı istedim buyüzden pişman olacağımı düşünmüyorum..Ayrıca ben ayrılalımda demedim o dedi..:1no2:

zamanla geçer acısı

sebepsiz yere hakettiğin ilgiyi göstermeyip başkalarına gösteriyorsa hele de bu kişi bayansa yapılacak en doğru şeyi yaptın:teselli:

şu siteyi kim icat ettiyse dedesine rahmet okuyorum:oklava:bende çok kavga ettim sözlümle o site yüzünden artık sallamıyorum kime yorum yaparsa yapsın zaten oda artık fazla takılmıyo bende kapatım huzura erdim

"Facebook`un kurucusu Mark Zuckerberg`in hayatını anlatan kitapta siteyi `daha fazla kız tavlamak için` kurduğu yer alıyor.Mark Zuckerberg`in Harvard Üniversitesi`nde okuduğu yıllarda sitenin ilk versiyonunu gizli bir klübe üye olmak ve öğrenci kızları bu siteden bulup tavlamak için kurduğu ortaya çıktı."

Diğer konuya gelince bence çok haklısın davranışlarında arkadaşım...

ılişkilerde ilginin azalması cok tehlikeli bir durum turlu turlu sebeplerı olabilir umarım sizinkinin kotu bır nıyetı yoktur...

Ayrıldık artık..Saat 13 ten beri konuşmuyoruz..Aramadı hiç bende aramadım..Buakşam görüşecektik 7:30 da iş yerime gelecekti..7 de işten çıkıp eve gidicem aramaz sanırım..
Aramasın ne yapayım..Ben hakkım olanı istedim diye olmuyor ayrılalım diyorsa Allah Büyüktür derim sadece..

Canım uzulme hayırlısını ıste bakarsın barısırsınız tekrar ya da barısmayadabilirsiniz hepsine kendını hazırla .Sonucta senın suclu olduguni kendınde sorun araman gereken bırsey yok degil mi?

amin canım sağol...
Yok yani evet bende tavır yaptım soğuk konuştum ama haklıydım..Günlerdir onu uyarıyordum..ıçimde gözlerimde şişti yaa..Ayrılmak değil ama haketmediği şeyleri yaşamak koyuyor insana..

Tabiki canım yasadıgın seyler kolay seyler degil insanın sevilmedigini dusunmesı kadar kotu bırsey yok
karsı tarafada sasırdım hemen kestırıp atması ılgınc gercekten
ama olası bır aramada olabilir sonucta 1.5 yılınızı paylastınız umarsız kalıcagını sanmam

tavrın gayet güzel sakın sen adım atma ona karşı. ne demek bu canım sanal alemde hayat kurmuş kendine başkalarının gönlünü yapıcana biraz da senle ilgilenseymiş ayrıca 1,5 sene de böle oluyosa..:umursamaz:

sakın kendini suçlu hissetme çok mu abarttım çok mu büyüttüm gibi KESıNLıKLE HAKLISIN..seni görmezden gelmesi üstüne düşmemesi bişeylerin bittiğini gösterir..sakın üzülme kendini sev değer ver!!o zaman GERÇEK OLAN seni bulacaktır..herşey istedğin gbi olur umarım..

emin ol şuan senden bi adım bekliyodur senin yalvarmanı ben sensiz yapamıyorum aşkım demeni erkekler böyledir canım en fazla 3 gün sonra pişmanlık mesajları başlar barışalım der sen üzülme o yüzden

tek yapman gereken kendi hayatini baskasinin istedigi sekilde degil,kendi istedigin sekilde kurman..sakin ama sakin aldanma hep bi acik kapi birak..erkekler gercekten sevdikleri ve her an kaybetme korkusu yasadiklarinda resmen pervane oluyorlar kadinlari mutlu etmek icin..kisacasi yuz vermeyen ve kasan kadin kazaniyor..
guven 'mis' gibi yap ama sana kendini cok uzun zaman kanitlayana kadar asla guvenme..seni hemen silip giden,2.plana iten adamdan da hayir gelmez..

sen haklısın bu konuda, başka kızlara ilgi gösterirken seninde yazdıklarına ilgi göstermeliydi.. bu belki ayrıntı ama önemli bir ayrıntı..

sen belki sinirlenmiş ve biraz gücendiğini belli etmek istemişsin, ama direk ayrılalım cevabı gelmiş.. bence bu adamın üstüne fazla düşme canım, ararsa ve tekrar barışmak isterse bile kısa sürede aynı şeyleri yaşayacağın kesin..

canım sana ilgili olmamasıyla şu hemen ayrılalım muhabbetine gelmesi paralel bence.
yani f..b. dan öte genel bi durum değişikliği var sevgilinde
dediğin gibi 1 buçuk seneyse eğer aklı başına gelicektir sen bu sürede ona hiç bi adımda bulunma
sen çok haklısın!
ben bile sevgilim ayda yılda bir girer f.b.una kimseye yorum fln da yapmaz resim eklemez vs sadece tanıdığı arkadaşlarını kabul eder şimdiye kadar var belki 200 tane resmimizi ekledim profil fotosu fln yapmştım tamam zaten o da yapsın diye yapmadım ama hiç mi içinden gelip de bi eklemez insan profiline fln diye kızıyorum içten içe başka kızlara yorum fln yapsa öldürürdüm heralde:))

bırak burnu sürtsün yaa erkekler gerçekten ne kadar burunları sürtülürse o kadar sever aşık olurlar. kanıtladım resmen bunu artık

belkıde bıraz yalnız kalmak ıstıyodur erkekler cok sıkıntıya gelemıyo malesef 1.cu nebılım sennde onun yaptıgını yap bakalım o neyapcak bıde oyle dene

Back
X