Ben mi Abartıyorum ? F.book..

dayanamıyorum vurdum duymazlığına azına yüzüne giresim geliyor,beni şiddete eğililimli bi insan haline getirdi..
Çok zor sabrediyorum ama yılmıycam ona gününü göstermeden, süründürmeden ayrılmayı düşünmüyorum ondan.. kötükedihüso

dayanamıyorum vurdum duymazlığına azına yüzüne giresim geliyor,beni şiddete eğililimli bi insan haline getirdi..
Çok zor sabrediyorum ama yılmıycam ona gününü göstermeden, süründürmeden ayrılmayı düşünmüyorum ondan.. kötükedihüso

Dur yav bi sakin ol.... noldu bişey mi oldu?

Bence facebook'a bir sure sınırlama getirin açık kalsın ama aktif olmasın bir yerden duvarıma yazı yazma kısmını kaldırma butonu olmasın lazım.

Ayrıca o kuzen nasıl kardeşmiş bir kere goruşmeyle kardeş mi olmuşlar?hemen msjlaşmaya başlamişlar bence bir sure tum kızlara mesafeli olsun sonra da alışkanlık olsun:p

Ya bütün gün msndeydi ödevi için yardım ettim doğru düzgün konuşmadı bile benimle..
Az evel yine girdi msne trip attı çıktı..
Ne yapmaya çalışıyor bu dayanamıyorum..Sinirlerim alt üst oldu..

Yani ayrılmak istiyorsa yol otoban gibi..
Ne yapmak istiyor anlam veremiyorum çok sinirlerim gergin..Tepkisiz kalmak çok zor ama kalmaya çalışıyorum off off..

bende olsam kırılırdım sanrm.

kocam mesajlarıma karşılık vermedimi tepem atıyo.

çok sinir bişey anlıyorum seni...

Neye trip attı ki durduk yere ya?

Benim msnde kamyon yazısı vardı çok hoşuma gitti espiriliydi yazdım ve yazdığım kişisel iletiye laf söyledi; bende değişiyorum canım köklü bir değişiklik olucak arabesk bi insan olucam mahiyetinde şaka yaptım
cevabı şu oldu kopyalıyorum :
sen değiştir ne değiştiriyorsan
bizimde illaki
değiştireceğimiz köklü şeler vardır
görüşüzzz
bb
ve çıktı..
Aramamı bekledi sanırım,ben aramayınca az evel aradı ve ben kendimi bile şaşırtacak neşeli bir ses tonuyla telefonu açtım aklinialirimsmile

Bir sürü şeyler zırvaladı sinirlenmiş heralde ses tonuma..Ses tonun çok kötü geliyor neyin var dedi ( inadına bence )..bende hayır canım gayeet neşeliyim dedim..
Ne oldu sana dünkü konuşturma seni çok değiştirdi dedi..
bende anlamamazlıktan geldim..
Boğmuyorum işte seni sevgilim falan dedim..ıyiyim ben sorun yok sen bak işine görüşürüz sonra dedim..
Sesi masum bi kedi gibi gelmeye başladı telefonun sonlarına doğru..Seni önemsiyorum aşkım dedi.. kötükedihüso

Bu sınavlar beynini sulandırdı sanırım bunun..:tomato:

Edit : Yazdıklarımı okuynca kendimi ben bile tanıyamıyorum..Ne sinirli agrasif bir insan haline gelmişim bir kaç haftada..Asla kurmayacağım cümleleri kuruyorum :(

Son düzenleme:
canım açıkçası takmadığından ve başkalarının ilişkinizin düzeyi hakkında bilgi sahibi olmasını istemiyor olabilir,yada daha kötüsü senin sevgilin olduğunu belli etmeni istemiyor olabilir,sana ''kendi çapında takıldığını'' hissettiriyor.bilmiyorum ben pek iyi niyetli göremedim.

amaan bu erkek milleti ; bi de bize derler karmaşıksınız diye...

boşver canım... bu işin püf noktası onlar ne yaparsa yapsın kayıtsızlığı taa içinde hissedebilmek...
yani olayı benimse ve durumu önemseme... bak daha taktik aşamasında sinir olmuş durumda... gerçeğini tahmin bile edemiyorum :)

ama bak çok ani değişiklikler yapma; yavaş yavaş yap ki sen de alışasın... hem de onun gözüne batmasın; sorun yaratmak isteği uyanmasın içinde...

haklısın hemde çok.. sen yokmuşsun gibi davranıyormuş resmen... hadi görmedi cvp vermedi desek neyse.. ama başkalarına cvp yazıyor diyorsun tuhaf gerçekten alsanaalsanasmile

ben sana yaptığı açıklamaya da çok mana veremedim zaten.. başkalarına cevap yazacak zaman buluyor ama sana gelince o an mantıklı gelen bir sürü bahane uyduruyor... bu kadar kolay ayrılalım demesini de keşke sorsaydın, madem o kadar önemsiyor ve seviyor.. hayret bişi bu erkekler..

bence sen böyle davranmaya devam et, hayatının merkez noktası olmadığını anlasın..

ben sana yaptığı açıklamaya da çok mana veremedim zaten.. başkalarına cevap yazacak zaman buluyor ama sana gelince o an mantıklı gelen bir sürü bahane uyduruyor... bu kadar kolay ayrılalım demesini de keşke sorsaydın, madem o kadar önemsiyor ve seviyor.. hayret bişi bu erkekler..

bence sen böyle davranmaya devam et, hayatının merkez noktası olmadığını anlasın..

Davrandım canım ama şuan çok kötü bir krizin eşiğindeyiz ve büyük olasılıkla atlatamayabiliriz..
Akşam işten çıkınca kendisinin de tanıdığı bir kız arkadaşımın yanına gittim..Ona haber vermediğim için kızdı ve beni arama falan dedi çünkü böyle bişeyi ilk defa yaptım..
Sana beni sıkma dedim sense ilgini kestin herşeyi karman çorman yaptın vurdumduymaz davranıyorsun dedi..Biraz beni kendi halime bırak dedi konuştuk baya ve birbirimizi sevdiğimizi söyleyip kapattık telefonu..
Şuan çalışıyor sabahtan beri baya aradım açmadı..Bende 2 tane mesaj attım

1.si
istemiyorsan istemiyorum de aramam seni ( çok büyük yemin ettim bide kafamçokkarıştı okadar aklım karışık ki ).Nasıl davranacağımı şaşırdım sen mutlu ol diye ama sen ne istediğini bilmiyorsun.Durmadan arama beni ayrılalım falan diyorsun.Yeter..İstediğin gibi davranıyorum olmuyor,eskisi gibi oluyorum olmuyor..Sen önce ne istediğine kadar ver
dedim..

2. sinde de istemiyorsan söyle gerçekten ben çok ciddiyim dedim..

Hala çıt yok ve ben terazi burcuyum sürüncemede kalan bi işten nefret ederim..Bittiyse bitti bunu bilmem gerekiyor..

Ben gerçekten yoruldum..
Bu ilişki için okadar fedakarlıklar yaptım ki zamanında..Düşününce yüreğimin ta içi sızlıyor..Oda yaptı ama o mahfettiği durumları düzeltmek için çabe sarfetti..

Ve artık beynimde bitmek üzere çünkü farkettim ki ben çok değişmişim..Şuanki kişi aslında ben değilim..Çok farklı,hayat doluydum,zihnen ve ruhen kısıtlı bir insan değildim eskiden..
Karakterime ve kişiliğime ait tüm güzellikleri bu ilişkide yitirmişim ben..
Çok farklıyım, eskisi gibi değilim artık.. senağlama

arkadasina habersiz gittin diye mi tekrar ayrilalim dedi..dun sana evlilik icin hazirlik yapiyorum diyen adam bugun 2.kez ayriligi dile getiriyo.bu erkeklere cidden guven olmuyor..ayrica bi iliski senden goturmemeli karsisindakini gercekten seven erkek verici olur,alici degil..bi f.booktan nerelere geldi iliski..

Hayır bu adam bugünlerde kafayı yemiş bence ya da başka bişey var sakladığı tepkileri dengesizleşti o yüzden. Bune yahu? Oyuncak mısın sen? Onu yaparsın başka ister, diğerini yaparsın yok o da olmadı der. Ben bir anlam veremedim.

arkadasina habersiz gittin diye mi tekrar ayrilalim dedi..dun sana evlilik icin hazirlik yapiyorum diyen adam bugun 2.kez ayriligi dile getiriyo.bu erkeklere cidden guven olmuyor..ayrica bi iliski senden goturmemeli karsisindakini gercekten seven erkek verici olur,alici degil..bi f.booktan nerelere geldi iliski..

Bende anlayamıyorum ne yapmaya çalıştığını..Tek emin olduğum beni sevdiği,,Acaba bi problemi mi var da bana yansıtmıyor diye düşünmeye başladım..
Çünkü o gün ki konuşmamız arasında annem şöyle diyor böyle diyor..Ben ailemin dediklerini sana yansıtmıyorum falan dedi..Acaba annesi ile ilgili bir problem mi var..Dolduruşa falan mı geliyor da bu dengesiz davranışları sergiliyor diye düşünmeye başladım..(annesi ''neden bu kız sürekli sana çağrı atıyor'' demiş güya ) parçaları birleştirince böyle bir düşünce geldi aklıma ve sizinle paylaşmak istedim..ki ben annesiyle de tanıştım, tanışıyoruz yani CADIARZU

Az evel aradı ve ; musait değildim o nedenle seni arayamadım..Neden öyle mesajlar attın, ben asla senden ayrılamam dedi..

Hayır bu adam bugünlerde kafayı yemiş bence ya da başka bişey var sakladığı tepkileri dengesizleşti o yüzden. Bune yahu? Oyuncak mısın sen? Onu yaparsın başka ister, diğerini yaparsın yok o da olmadı der. Ben bir anlam veremedim.

Benim aklıma bir önceki mesajımda yazdığım neden geldi..Mantıklı geliyor..İki arada bi derede kalıyorsa ondan olabilir bu tutarsızlığı..Normalde ne istediğini bilir ve benden vazgeçmeyi bukadar kolay göze alamaz..Biz bugüne kadar böyle saçma nedenler yüzünden bu tarz ayrılığın eşiğine gelmedik çünkü..1 kere ayrılmıştık oda oldukça ciddi ve geçerli bi neden yüzündendi :sm_confused:

kuzenimin iliskisi bu yuzden bitti.ailemin yaninda beni arama dedi,kizda bisey var sandi.gerci bizimkide o donemde biraz degismisti.ayrildilar.birde bi ark.sevgilisinin annesi acikca demis oglum senin yuzunden ders calisamiyor,senle konusmasa cok daha iyi olurdu dersleri vs demis.kizda bende tel.de konusuyorum ama sorumluluklarimi bilip dersimi calisiyorum,kimseyi de suclamiyorum.
benimki de ailesinin yaninda konusamazdi..yatarken yada onlar yaninda yokken aradi kisa sureli.bir daha bende o aramadan hic aramadim.arada msj atardim o kadar..
sende o evdeyken onun aramasini bekle,acilse de mesaj at..soyleyemedigi biseyler var herhalde..

bence çok aceleci davranma; elbette belirsizlikler çok rahatsız edicidir ama ilişki bu sonuçta... ve insan olduğumuzdan ötürü bazen duygular; fikirler değişiklik gösterebilir... maalesef ilişkilerde biraz sabırlı olmak gerek... ama kendinden ödün vermeden...

1.cu bende belirsizliklere dayanamam hiç. Ak ya da kara olsun derim hep. Evet söylediğin şey mantıklı geliyor banada. Peki face olayı nasıl bugünlerde. Barıştıktan sonra yine sık takılmaya başladı mı?

Back
X