Yürüyebiliyorsanız görünüşü önemli mi ne var ayaklarınızda sağlıkla basabiliyorsanız ağrısız acısız neyi dert ettiniz ki?35 numara ayaklarım bu haldelerelhamdülillah ayaklarım var şükrediyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yürüyebiliyorsanız görünüşü önemli mi ne var ayaklarınızda sağlıkla basabiliyorsanız ağrısız acısız neyi dert ettiniz ki?35 numara ayaklarım bu haldelerelhamdülillah ayaklarım var şükrediyorum
![]()
Benim ameliyatımı olan biriyle daha görüştüm. Protez yenilenmesi için 8 defa ameliyat olmuş bakalım bende süreç nasıl olacak. Her protez yenilenmesi uzun bir süre kaslar güçlenene kadar yatmak demek. Onu geçtim tümörüm tekrarlayabilen akciğere sıçrayabilen bir tümör. Defalarca tekrarlarsa ampute ediyorlar. Ama ben bunları düşünmüyor şimdiki halime odaklanıyor ve elimden geldiğince iyileşmeye çalışıyorum. Doktor derece kısıtlamalarını kaldırınca da izin verirse spora başlayacağım. Yaşadığımız sürece her zaman bir umut vardır. Felç kalan, yatağa bağlı insanlar varken bizler bedenimizin bizimle olduğu konuşabildiğimiz kendi ihtiyaçlarımızı görebildiğimiz her an için şükretmeliyizStemina nın nerdeyse bacağı kesilecekti hiç senin gibi depresif hallere girmedi ve uğraşıyor ve yavaş yavaş düzeliyor şükür
![]()
Çok geçmiş olsun Allah şifanızı versin.Benim ameliyatımı olan biriyle daha görüştüm. Protez yenilenmesi için 8 defa ameliyat olmuş bakalım bende süreç nasıl olacak. Her protez yenilenmesi uzun bir süre kaslar güçlenene kadar yatmak demek. Onu geçtim tümörüm tekrarlayabilen akciğere sıçrayabilen bir tümör. Defalarca tekrarlarsa ampute ediyorlar. Ama ben bunları düşünmüyor şimdiki halime odaklanıyor ve elimden geldiğince iyileşmeye çalışıyorum. Doktor derece kısıtlamalarını kaldırınca da izin verirse spora başlayacağım. Yaşadığımız sürece her zaman bir umut vardır. Felç kalan, yatağa bağlı insanlar varken bizler bedenimizin bizimle olduğu konuşabildiğimiz kendi ihtiyaçlarımızı görebildiğimiz her an için şükretmeliyiz![]()
Amin teşekkür ederim de, benim hiçbir ihmalim bir şeyim yok yani oturduğum yerden bir gün tümör çıktı ve o tümör sonrasında bacağıma upuzun bir protez takıldı. "Niye çıktı bu tümör beni mi buldu. Yaşıtlarım geziyor eğleniyor sağlıklı ben hayatımın bir yılını eve kapanarak geçirdim" Böyle düşünürsem ne kazanırım ki. Dediğim gibi ne insanlar var kendi ihtiyaçlarını göremiyor Rabbim onlara şifa versin. Onlar dururken ben halime üzülüp yakınamıyorum.Çok geçmiş olsun Allah şifanızı versin.
Benim kendi ihmalimde var o yüzden kendime kızıyorım ve bu kadar depresifim.
İhmaliniz yokmuş yapacak birşey yok hastalık herkese olabilir. Benim ihmalim var biliyorumki dikkat etseydim şu an bu kadar kötü değildim. Tabi yüzde yüz değil ama yüksek ihtimal. Bu beni depresyona sürükledi. Bir de herkesin tepkisi de farklı farklı. İnşallah çok iyi olursunuz ileri şeylere gerek kalmaz.Amin teşekkür ederim de, benim hiçbir ihmalim bir şeyim yok yani oturduğum yerden bir gün tümör çıktı ve o tümör sonrasında bacağıma upuzun bir protez takıldı. "Niye çıktı bu tümör beni mi buldu. Yaşıtlarım geziyor eğleniyor sağlıklı ben hayatımın bir yılını eve kapanarak geçirdim" Böyle düşünürsem ne kazanırım ki. Dediğim gibi ne insanlar var kendi ihtiyaçlarını göremiyor Rabbim onlara şifa versin. Onlar dururken ben halime üzülüp yakınamıyorum.
![]()
Story of Hope: Amy Purdy | Bethany Hamilton
I’d like to introduce you to my dear friend and fellow adapter and overcomer, Amy Purdy!! She is one of the raddest people and an absolute legend in every way.bethanyhamilton.com
Böyle başarı hikayelerini okuyorum, geçirdiği kaza sonucu tekerlekli sandalyede kalmış yürüme mücadelesi veren kişileri takip ediyorum her gün video paylaşıyorlar. Hayatın için elinden geldiğince çabalamalısın kendini bırakmamalısın. Depresif hissedersen iyice dibe batarsın. Yalan değil Allah korusun ampute olursam ben de depresif olurum ama o durumda bile attığım linkteki gibi toparlanıp kendi hayatını kuran insanlar var
Allah aşkına kendi kendine git depresyonuna gir ya saracak yer arama. Evet komik hadi bye
…Allah aşkına kendi kendine git depresyonuna gir ya saracak yer arama. Evet komik hadi bye
A aynı hastalık mı?Stemina nın nerdeyse bacağı kesilecekti hiç senin gibi depresif hallere girmedi ve uğraşıyor ve yavaş yavaş düzeliyor şükür
![]()
Benim ameliyatımı olan biriyle daha görüştüm. Protez yenilenmesi için 8 defa ameliyat olmuş bakalım bende süreç nasıl olacak. Her protez yenilenmesi uzun bir süre kaslar güçlenene kadar yatmak demek. Onu geçtim tümörüm tekrarlayabilen akciğere sıçrayabilen bir tümör. Defalarca tekrarlarsa ampute ediyorlar. Ama ben bunları düşünmüyor şimdiki halime odaklanıyor ve elimden geldiğince iyileşmeye çalışıyorum. Doktor derece kısıtlamalarını kaldırınca da izin verirse spora başlayacağım. Yaşadığımız sürece her zaman bir umut vardır. Felç kalan, yatağa bağlı insanlar varken bizler bedenimizin bizimle olduğu konuşabildiğimiz kendi ihtiyaçlarımızı görebildiğimiz her an için şükretmeliyiz![]()
Nasıl ?A aynı hastalık mı?
Yine aynı şeyi yapıyorsunuz, hastalığınıza değil; bu kadar depresif olmanıza ve "evet arkadaşlar haklısınız, daha çok mücadele edeceğim" demek yerine, kendim ettim deyip durmanıza takılıyor insanlar. Hastalıkların hepsinin bir sebebi var. Stres, kötü beslenme, sporsuz hayat, genetik. Geldiyse tedavi yöntemleri araştırmak dışında yapacak bir şey yok.
Bunu siz yazmışsınız geçen günkü konuda. Adamın canı cehenneme, o kısmı geçiyorum ama bize ne yansıtıyorsanız, çevrenize de aynısını yansıtıyorsunuz. Bir süre sonra insanlar bıkar. Siz çözüm arıyor olsaydınız bdv yerine sağlık bölümüne açardınız. Birçoğumuzun "her şeyin başı sağlık" kısmında konusu var. Doktor önerisi, iyileşen kişilerden tedavi önerisi alıyoruz. Siz hastalığı tam yazın diyenlere bile "anlatmak zorunda değilim" yazıyorsunuz. Belki bir kişi size yardım edecek, doktor önerisi verecek. Kendim ettim demekten başka yaptığınız bir şey yok. Tamam kendiniz ettiniz, biz de buna eminiz ve hâlâ da etmeye devam ediyorsunuz. Yakında psikiyatri yolu da görünecek, yeni konu yakındır.Ps: arkadaşlar ilişkinin benim depresifliğim yüzünden bittiğini benim de hatalarım olduğunu söylüyor. Hep umutsuz konuştum ben de.
Tedavi yöntemlerini deli gibi araştırıyorum literatürün altını üstüne getirdim amerika avrupa ne kadar çok kişiyle konuştum biliyormusunuz da diyorsunuz çözüm arasanız neyse diye. Türkiyenin en iyi doktorlarından birinden tedavi alıyorum. Şu an zaten yapmam gerekeni fazlasıyla yapıyorum bence. Ama işte giden geri gelmiyor buna da üzülmek dünyanın en normal şeyi değil mi buradan destek istemek.Yine aynı şeyi yapıyorsunuz, hastalığınıza değil; bu kadar depresif olmanıza ve "evet arkadaşlar haklısınız, daha çok mücadele edeceğim" demek yerine, kendim ettim deyip durmanıza takılıyor insanlar. Hastalıkların hepsinin bir sebebi var. Stres, kötü beslenme, sporsuz hayat, genetik. Geldiyse tedavi yöntemleri araştırmak dışında yapacak bir şey yok.
Bunu siz yazmışsınız geçen günkü konuda. Adamın canı cehenneme, o kısmı geçiyorum ama bize ne yansıtıyorsanız, çevrenize de aynısını yansıtıyorsunuz. Bir süre sonra insanlar bıkar. Siz çözüm arıyor olsaydınız bdv yerine sağlık bölümüne açardınız. Birçoğumuzun "her şeyin başı sağlık" kısmında konusu var. Doktor önerisi, iyileşen kişilerden tedavi önerisi alıyoruz. Siz hastalığı tam yazın diyenlere bile "anlatmak zorunda değilim" yazıyorsunuz. Belki bir kişi size yardım edecek, doktor önerisi verecek. Kendim ettim demekten başka yaptığınız bir şey yok. Tamam kendiniz ettiniz, biz de buna eminiz ve hâlâ da etmeye devam ediyorsunuz. Yakında psikiyatri yolu da görünecek, yeni konu yakındır.
Alıntıladığınız şey de haklısınız evet ona da hep negatif konuştum aslında negatif değil de gerçekleri diyim. Kaç yıla iyileşicem belli değil. İyileşebilecekmiyim tam o da belli değil. Çocuk yapabilirmiyim bilmiyorum dedim. Bu yaz evlilik planı vardı o iptal mecburen. Sonra gezmeyi seviyor ben ona ne kadar eşlik edebilicem. Ben hastayken dahi gezmeden duramadı birkaç ayda. Ben yurtdışına gidip iş bulucaktım evlenince. E bu halimde ne kadar çabalarım. E tedavi masrafları var karşılayacakmı. Zaten parasever bir tip. Çaba gösterirsen desteklerim dedi. Sonra benim burada iyi işim gelirim var oraya gelmek mantıklı değil orada masraflarımı karşılayamam tedavi için dedim. Demediki ben destek olurum. Ki eşi çalışmayana zaten fazla maaş veriliyor. Ben de iyi o zaman hayatta başarılar dedim. Tamam seni tanıdığıma memnun oldum dedi ve bitti. Bu kadarmış yani.Yine aynı şeyi yapıyorsunuz, hastalığınıza değil; bu kadar depresif olmanıza ve "evet arkadaşlar haklısınız, daha çok mücadele edeceğim" demek yerine, kendim ettim deyip durmanıza takılıyor insanlar. Hastalıkların hepsinin bir sebebi var. Stres, kötü beslenme, sporsuz hayat, genetik. Geldiyse tedavi yöntemleri araştırmak dışında yapacak bir şey yok.
Bunu siz yazmışsınız geçen günkü konuda. Adamın canı cehenneme, o kısmı geçiyorum ama bize ne yansıtıyorsanız, çevrenize de aynısını yansıtıyorsunuz. Bir süre sonra insanlar bıkar. Siz çözüm arıyor olsaydınız bdv yerine sağlık bölümüne açardınız. Birçoğumuzun "her şeyin başı sağlık" kısmında konusu var. Doktor önerisi, iyileşen kişilerden tedavi önerisi alıyoruz. Siz hastalığı tam yazın diyenlere bile "anlatmak zorunda değilim" yazıyorsunuz. Belki bir kişi size yardım edecek, doktor önerisi verecek. Kendim ettim demekten başka yaptığınız bir şey yok. Tamam kendiniz ettiniz, biz de buna eminiz ve hâlâ da etmeye devam ediyorsunuz. Yakında psikiyatri yolu da görünecek, yeni konu yakındır.
Yok benim dev hücreli tümör sonrası bacak içine uzun bir protez takıldı diz protezi gibi kısa değil. Benim durumum nadiren görülüyorA aynı hastalık mı?
Yürüyebiliyorsanız görünüşü önemli mi ne var ayaklarınızda sağlıkla basabiliyorsanız ağrısız acısız neyi dert ettiniz ki?
İşte sizin bana yaptığınızı yaptım hoşmuymuşişte herkesin kendı hastalığı kendıne fazla gelirmiş .
Sence yürüyüp basabilen bi ayak mı gördün foto da![]()
Abartmayın annem 34 yaşından beri bunlarla uğraşıyor, kendine dikkat edip kaslarını guclendireceksin ve zayiflayacaksinKeşke 78 yaşında olsaydım o yaşa göre normal benim yaşıma göre normalmi sizce? Düşünün 36 yaşındasınız ve eklemleriniz 60 yaşında gibi. Ve ilerleme riski de var. 78 yaşında ben anneniz gibi bile olamayabilirim yani. Durumu dereceyi bilmiyorsunuz ki dışarıdan söylemek kolay maalesef. Keşke iyi olsaydım da ilgi çekmeye çalışsaydım ah ah.