- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Güzeldi buyuh yani kirli donlarınızı makineye atmayı da kv görümce yapsın öyle mi?
pardon da eşiniz ne için evlendi acaba sizinle? çamaşır silkelemek nedir ya, asmak nedir? bu da iş mi şimdi gerçekten? çamaşır asma işini 2 kişi birlikte yaptınız demek, nasıl başardınız tebrik ederim. 3 5 kişi daha lazımdı aslında.
yemek bulaşık derdi yok, tamam kendinize dikkat edin ama 2 aylık hamilesiniz öyle karnı burnunda falan da değil.
kv niz gayet yerinde kıvamında davranıyor bence, kızım kıçında donun kaldı mı yıkayayım mı diye mi soracak size...
Ben o tatlı hastaligimda bile dedim ki Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.merhaba kızlar
Sizlere birşey danışmak istiyorum.
2 aylık hamileyim ve hamileliğim cok sıkıntılı geçiyor.
Doktor sadece lavaboya kalkacaksın dedi.
Böyle olunca evimin işlerinide eşimle yapmaya calısıyoruz. Kv ile altlı üstlüyüz.
Ama yemek dışında hiç bişeye karışmıyolar.
Sadece yemeğe cağırıyo sağolsun ama yemekle bitmiyor ki.
Çok af edersiniz giyecek iç çamaşırım kalmamıştı artık kalktım beyaz attım makineye eşim silkeledi ben çamaşır teline astım.
Hiç sormuyolar bile bi işin var mı diye tamam saolsun yemek olayı için minnettarım ama dediğim gibi bi onla bitmiyor ki. Eşim haftada bir süpürge açıyor çamaşırları beraber asmaya calısıyoruz.
Bazen cok zoruma gidiyo. Cocuk doğunca eminim cok kıymetli olur ama şuan düşmesin diye kendimi paralıyorum
Bide hastaneye davet etmediğim halde enrivaki yapıp gideriz diyo. Ultrosona giderken torun normalde değil.
İlgili görünüp aslında ilgilenmemek dedikleri böyle bişey sanırım.
Bu arada annem evime biraz uzak oturuyo günlük işler için gelmesi zor oluyo büyük temizlik için zaten gelecek kendisi
Yemek yapmiyorsunuz daha nolsun esiniz de ev isi ve camasiri halleder..3aymerhaba kızlar
Sizlere birşey danışmak istiyorum.
2 aylık hamileyim ve hamileliğim cok sıkıntılı geçiyor.
Doktor sadece lavaboya kalkacaksın dedi.
Böyle olunca evimin işlerinide eşimle yapmaya calısıyoruz. Kv ile altlı üstlüyüz.
Ama yemek dışında hiç bişeye karışmıyolar.
Sadece yemeğe cağırıyo sağolsun ama yemekle bitmiyor ki.
Çok af edersiniz giyecek iç çamaşırım kalmamıştı artık kalktım beyaz attım makineye eşim silkeledi ben çamaşır teline astım.
Hiç sormuyolar bile bi işin var mı diye tamam saolsun yemek olayı için minnettarım ama dediğim gibi bi onla bitmiyor ki. Eşim haftada bir süpürge açıyor çamaşırları beraber asmaya calısıyoruz.
Bazen cok zoruma gidiyo. Cocuk doğunca eminim cok kıymetli olur ama şuan düşmesin diye kendimi paralıyorum
Bide hastaneye davet etmediğim halde enrivaki yapıp gideriz diyo. Ultrosona giderken torun normalde değil.
İlgili görünüp aslında ilgilenmemek dedikleri böyle bişey sanırım.
Bu arada annem evime biraz uzak oturuyo günlük işler için gelmesi zor oluyo büyük temizlik için zaten gelecek kendisi
Iş yapmayı sevmiyorlarsa bırakın hizmetciniz mi bu insanlar açıkca belirtmisler iste sizin gibi beklentisi yuksek insanlara tahammulum yok acaba siz gebelik oncesi kac kez kaynananıza yardim ettiniz kac aksam yemegini pisirdiniz...Onların eline sarı bez yakışmıyomuş her fırsatta bunu söyleyen insanlar. İş yapmayı sevmiyolar ondan. Eşimle aynı yerde calısıyoruz. Şirket ekonomik olarak zorda 1 ay önce maaşlarımızın çeyreğini aldık temizlikçi zor görünüyo şuan
Kayinvalidene güvenerek hamile kalmadın sanırım ? Bakmak zorunda değil ,yardımcı olabilir fakat içinden gelirse ..bunun için ona öfkelenmemelisin. Ustelik yemek de yapiyormus ..Esin durumunun farkında ,yardımcı kadın tutabilir maddi imkan varsa ..bu arada annen çok da uzakta değilmiş .iki üç günde bir gelip yardımcı olabilir .annen için alt metin girmişsin fakat yeterli değil benim için .kayinvalidene yüklenip anneni sıyırıyor gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?