- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.814
- 248
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Kac senelik evliyim 3 hamilelik gecirsim birisinde düşük tehlikem vardi annem uzakta zaten . Esimin ailesi dibimde oturrur ve daha 1 bardak su vermemislerdir bana. Hatta dusuk tehlikesini de onlar yuzunden geçirmiştim benimle kavga ettiler bebegime besik aldim diye cok uzuldum o gece hastanelik oldum . Hala aklima geldikce kin duyuyorum . Bu hayatta kimseden bisey beklemeyeceksin inan ki canim sag elin sol ele faydasi yok. Doguma kadar her isimi surunerek kendim yapmistim Allah yardim etti demek ki cocugum dunyaya geldi. Allah yardimcin olsun seni o kadar iyi anliyorum ki.merhaba kızlar
Sizlere birşey danışmak istiyorum.
2 aylık hamileyim ve hamileliğim cok sıkıntılı geçiyor.
Doktor sadece lavaboya kalkacaksın dedi.
Böyle olunca evimin işlerinide eşimle yapmaya calısıyoruz. Kv ile altlı üstlüyüz.
Ama yemek dışında hiç bişeye karışmıyolar.
Sadece yemeğe cağırıyo sağolsun ama yemekle bitmiyor ki.
Çok af edersiniz giyecek iç çamaşırım kalmamıştı artık kalktım beyaz attım makineye eşim silkeledi ben çamaşır teline astım.
Hiç sormuyolar bile bi işin var mı diye tamam saolsun yemek olayı için minnettarım ama dediğim gibi bi onla bitmiyor ki. Eşim haftada bir süpürge açıyor çamaşırları beraber asmaya calısıyoruz.
Bazen cok zoruma gidiyo. Cocuk doğunca eminim cok kıymetli olur ama şuan düşmesin diye kendimi paralıyorum
Bide hastaneye davet etmediğim halde enrivaki yapıp gideriz diyo. Ultrosona giderken torun normalde değil.
İlgili görünüp aslında ilgilenmemek dedikleri böyle bişey sanırım.
Bu arada annem evime biraz uzak oturuyo günlük işler için gelmesi zor oluyo büyük temizlik için zaten gelecek kendisi
Yapsalar iyi olur tabi ama beklentiye girmeniz doğru değil. Kendi annenizden rica edin yada bir yardımcı bulunmerhaba kızlar
Sizlere birşey danışmak istiyorum.
2 aylık hamileyim ve hamileliğim cok sıkıntılı geçiyor.
Doktor sadece lavaboya kalkacaksın dedi.
Böyle olunca evimin işlerinide eşimle yapmaya calısıyoruz. Kv ile altlı üstlüyüz.
Ama yemek dışında hiç bişeye karışmıyolar.
Sadece yemeğe cağırıyo sağolsun ama yemekle bitmiyor ki.
Çok af edersiniz giyecek iç çamaşırım kalmamıştı artık kalktım beyaz attım makineye eşim silkeledi ben çamaşır teline astım.
Hiç sormuyolar bile bi işin var mı diye tamam saolsun yemek olayı için minnettarım ama dediğim gibi bi onla bitmiyor ki. Eşim haftada bir süpürge açıyor çamaşırları beraber asmaya calısıyoruz.
Bazen cok zoruma gidiyo. Cocuk doğunca eminim cok kıymetli olur ama şuan düşmesin diye kendimi paralıyorum
Bide hastaneye davet etmediğim halde enrivaki yapıp gideriz diyo. Ultrosona giderken torun normalde değil.
İlgili görünüp aslında ilgilenmemek dedikleri böyle bişey sanırım.
Bu arada annem evime biraz uzak oturuyo günlük işler için gelmesi zor oluyo büyük temizlik için zaten gelecek kendisi
Hiç haketmeyen bir insana karşı neden bu kadar iyi niyetli ve tavizkar davranıyorsunuz?Bu hassas donemde karsidanda hassasiyet bekleniyor maalesef.Ama kendimden bir ornek vereyim benimde sorunlu gebeligim, temizlik yapmak agir is yapmak kesinlikle yasak ve bunu cevrem iyi bilir cunku erken doğum yapiyorum.Iki tarafta uzak bana bayramda kayinvalideye gittik normalde temizlikcisi var durumlari cok iyi onu cagirmak yerine kovayi supurgeyi elime tutusturdu.Bende deli gibi alip ust kati silip supurdum ki ayip olmasin diye.Ust kat dediysem villa ve cok buyuk odalar banyolar balkonlar.Sonra sancidan tepetaklak oldum kp ne oldu geline diyo adam acidi resmen ama kv ne dese begenirsin madem evinin isini yapamayacak kadar sorunlu gebeligin oluyo neden caresine bakmadin, benim kizim olsaydi aldirirdi dedi (kesinlikle aldirmaz tup bebekle cocuk sahibi oldu zaten).Ve ben bahceye cikip gozyasi doktum.Sende takmamaya calis esin destek veriyormus zaten gerisini onemseme...
Keske soyleyebilseydim pismanim tabii ama lafin altinda kalacak biri degil agzi iyi laf yapar beni bastirirdi kesin.Esim tam destek bana,annesinin beni uzdugunu farkedince bayramin 2.gunu donme karari aldi zaten 2 yildir gitmiyorduk onlar geliyordu.Esim yine gitmek istememisti ben kp ısrar etti ayıp olur diye esimi ikna ettim.Kv beni sindirdi sanırım bildigin cekiniyorum kadindan.Hiç haketmeyen bir insana karşı neden bu kadar iyi niyetli ve tavizkar davranıyorsunuz?
Bahçeye çıkıp ağlamak yerine söylenen sözlere ne kadar kırıldığınızı söyleseydiniz keşke...
Bunu bir hissederse sizi daha çok ezer.Keske soyleyebilseydim pismanim tabii ama lafin altinda kalacak biri degil agzi iyi laf yapar beni bastirirdi kesin.Esim tam destek bana,annesinin beni uzdugunu farkedince bayramin 2.gunu donme karari aldi zaten 2 yildir gitmiyorduk onlar geliyordu.Esim yine gitmek istememisti ben kp ısrar etti ayıp olur diye esimi ikna ettim.Kv beni sindirdi sanırım bildigin cekiniyorum kadindan.
Çok haklısınız kp sordu niye canın sıkkın erkenden gidiyorsunuz annen birşeymi yapti dedi keşke anlatsaydım yok birşey dedim adamda farkında ama kadın despot...Bunu bir hissederse sizi daha çok ezer.
Madem eşiniz de arkanızda saygısızlık etmeden kibarca verin cevabını, ayıp olur vs diye gereksiz yere ziyaretine de gitmeyin.
Onun yaptığı ayıp değil mi? Misafir gelen gelinine yaptığına bakın...
Kayınpederiniz de gelmenizi istiyorsa karısını dilini tutması için uyarsın. Nasıl alıştırırsanız öyle gider, kendinizi ezdirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?