- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 31
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Yemek yapması bile mucize.bu hayatta kimseden bir şey beklemeden yaşamayı ogrendim siz de aynısını yapın.ayrica haftada bir yardımcı bayan tutun
Teşekkürler cevabın için haklısınHaftada bir iki gun yarim gün de olsa yardımcı almak rahatlatabilir
Minnet etmeyin boşverin
Kayinvalidene güvenerek hamile kalmadın sanırım ? Bakmak zorunda değil ,yardımcı olabilir fakat içinden gelirse ..bunun için ona öfkelenmemelisin. Ustelik yemek de yapiyormus ..Esin durumunun farkında ,yardımcı kadın tutabilir maddi imkan varsa ..bu arada annen çok da uzakta değilmiş .iki üç günde bir gelip yardımcı olabilir .annen için alt metin girmişsin fakat yeterli değil benim için .kayinvalidene yüklenip anneni sıyırıyor gibisin
Annem calısıyo gitsemde evde kimse olmuyor haftasonu geçiyorum onlara. Teşk cevap içinYapsaydı tabi insani olarak daha iyi ama yapmıyorsa da ‘neden?’ Diye takmayın bence kafanıza .
Hiç kimse , gelini de olsa , kızı da olsa kimsenin ev işini yapmak zorunda değil bence. İyi en azından yemek işini yapıyormuş. Benim öyle bir durumum olsa her gün yemek yapmaz şahsen benim kayınvalidem . Eğer durumunuz varsa haftada 2 defa yarım gün bir kadın alabilirsiniz . Ya da anneniz uzak oturuyorsa da siz oraya gidip kalın, ya da anneniz gelsin kalsın . Kayınvalidenizden daha yakın en azından
Bu arada aynı zamanlarımız ... dilerim hayırlısı ile alırsınız bebeğinizi kucağınıza
Aynı şehirdeyiz ama annem haftaiçi çalışıyor. Haftasonları büyük temizliğe gelecek annem ben günlük işlerimi bile yapamıyorum onlar için gelmesi zor anneminaileniz nerde?
Teşekkürlerİnsanlardan bir şey beklemek ve bu şekilde beklenti gerçekleşmeyince üzülmek yerine durumunuz bu derece ciddi ise yardımcı tutmanızı tavsiye ederim.Yarın size yapılan iyilikler en ufak sorunda başa kakılır.Ayrıca onlar açısından baktığınız zamanda onlarda kendilerine göre hayatlarını idame ettirdiklerini ancak bu kadar yardım edebildiklerini iddia ederlerse aksini ispat edemezsiniz.Bi parçada haklı olabilirler.
Umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
Teşekkürler cevabın içinYemeğe çağırdığına dua etmelisiniz bazı insanlar evine karışılsın istemez oda öyle düşünmüş olabilir.
Aynı şehirdeyiz ama annem haftaiçi çalışıyor. Haftasonları büyük temizliğe gelecek annem ben günlük işlerimi bile yapamıyorum onlar için gelmesi zor annemin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?