Ben mi abartıyorum kızlar?

Depresiff polianna

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
395
165
23
31
merhaba kızlar

Sizlere birşey danışmak istiyorum.
2 aylık hamileyim ve hamileliğim cok sıkıntılı geçiyor.

Doktor sadece lavaboya kalkacaksın dedi.
Böyle olunca evimin işlerinide eşimle yapmaya calısıyoruz. Kv ile altlı üstlüyüz.
Ama yemek dışında hiç bişeye karışmıyolar.
Sadece yemeğe cağırıyo sağolsun ama yemekle bitmiyor ki.
Çok af edersiniz giyecek iç çamaşırım kalmamıştı artık kalktım beyaz attım makineye eşim silkeledi ben çamaşır teline astım.
Hiç sormuyolar bile bi işin var mı diye tamam saolsun yemek olayı için minnettarım ama dediğim gibi bi onla bitmiyor ki. Eşim haftada bir süpürge açıyor çamaşırları beraber asmaya calısıyoruz.
Bazen cok zoruma gidiyo. Cocuk doğunca eminim cok kıymetli olur ama şuan düşmesin diye kendimi paralıyorum
Bide hastaneye davet etmediğim halde enrivaki yapıp gideriz diyo. Ultrosona giderken torun normalde değil.
İlgili görünüp aslında ilgilenmemek dedikleri böyle bişey sanırım.
Bu arada annem evime biraz uzak oturuyo günlük işler için gelmesi zor oluyo büyük temizlik için zaten gelecek kendisi

Kayinvalidene güvenerek hamile kalmadın sanırım ? Bakmak zorunda değil ,yardımcı olabilir fakat içinden gelirse ..bunun için ona öfkelenmemelisin. Ustelik yemek de yapiyormus ..Esin durumunun farkında ,yardımcı kadın tutabilir maddi imkan varsa ..bu arada annen çok da uzakta değilmiş .iki üç günde bir gelip yardımcı olabilir .annen için alt metin girmişsin fakat yeterli değil benim için .kayinvalidene yüklenip anneni sıyırıyor gibisin

Yapsaydı tabi insani olarak daha iyi ama yapmıyorsa da ‘neden?’ Diye takmayın bence kafanıza .

Hiç kimse , gelini de olsa , kızı da olsa kimsenin ev işini yapmak zorunda değil bence. İyi en azından yemek işini yapıyormuş. Benim öyle bir durumum olsa her gün yemek yapmaz şahsen benim kayınvalidem . Eğer durumunuz varsa haftada 2 defa yarım gün bir kadın alabilirsiniz . Ya da anneniz uzak oturuyorsa da siz oraya gidip kalın, ya da anneniz gelsin kalsın . Kayınvalidenizden daha yakın en azından

Bu arada aynı zamanlarımız ... dilerim hayırlısı ile alırsınız bebeğinizi kucağınıza

Kendileri sıkıntılı hamilelik gecirmediysr anlayamiyorlardir. Bi sekilde hallolir ev isleri. Psikoloji de onemli siz rahat olun bosverin ev islerini. Yemek yapilmasi bile cok onemli bir arti bence... Insanlar yasamadiklari seyleri anlayamayabilirler. Ya da anlatin yardima ihtiyacim var deyin.

Kimseye güvenerek iş yapmam ben. Ama insanlıktan bahseden insanların böyle yapması tuhaf geliyo. Ayrıca hassas bi dönemdeyim. İlgili görünüp ilgi göstermemek tuhaf değil mi?
Annemi sıyırdığımı nerden cıkardın?
Annem haftanın 5 günü calısan bi kadın. Annemi sıyırmam mümkün değil çünkü sürkeli kızım geliyim diyen bi kadın ama bü camasır için annemi cağırmam saçma evde bekar görümce bütün gün evde duran kv varken. Ben kimseden bişey bekleyen biri değilimdir bunu bi kez daha belirtiyim ama ilgili görünüp aslında ilgilenmemek cocuk doğunca sahiplenmeleri falan canımı sıkıyor düşündükçe

Direk soyleseniz zorlanıyorum yardım eder misin diye hatta eşinizde söyleyebilir , ne bileyim disunememistir belki surat ifadesinden anlarsınız zaten istemeyerek zoraki yaparsa hiç minnet etmez yardımcı birini tutarsınız arada bir

İnsanlardan bir şey beklemek ve bu şekilde beklenti gerçekleşmeyince üzülmek yerine durumunuz bu derece ciddi ise yardımcı tutmanızı tavsiye ederim.Yarın size yapılan iyilikler en ufak sorunda başa kakılır.Ayrıca onlar açısından baktığınız zamanda onlarda kendilerine göre hayatlarını idame ettirdiklerini ancak bu kadar yardım edebildiklerini iddia ederlerse aksini ispat edemezsiniz.Bi parçada haklı olabilirler.
Umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

Annem calısıyo gitsemde evde kimse olmuyor haftasonu geçiyorum onlara. Teşk cevap için

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…