- 23 Ağustos 2020
- 6.756
- 12.726
- 198
- Konu Sahibi Dea_Tacita15
-
Hangi köyden geldiniz ne demek? Kendiniz saygısızca bir hareket olduğunu ima ediyorsunuz ve bu hareketi köylülere yakıştırıyorsunuz , köyden gelenlermi saygısız oluyor ? Çok yakışıksız bir kelime oldu.Bizim aile apartmanında bile ben izin vermiyorum kiracılarıma. Ayakkabı dizilir mi kapı önüne bir kere koku yapar, ikincisi çirkin bir görüntü. Hangi köyden ya da müstakil evden geldinizse geldiniz de apartman kültürü denen bir şey var. Ben uyardığım halde yapanın ayakkabılarını attım bir daha yapmadı. Kusura bakmayın haksızsınız, kibar bile davranmışlar.
Evet herkesin günlük kullandığı ayakkabıları kapısının önünde. Buna karşı komşum da dahil. Diğer ayakkabılarımız icerde ayakkabılıkta. Dediğim gibi taş çatlasın 3 çift ayakkabı oluyor kapının önünde. Cogu zaman o bile olmuyor. Bir de benim kapım asansöre yakın olduğu icin zaten ekstra dikkat ediyorum. Asansöre biniş ve iniş lerde kimseyi rahatsiz etmesin diye.Ayakkabı sekline takintili ya da duzen ya da simetri takintisi vardir. Neden bu kadar taktiniz kotu bir sey yapmiyor.
Olmadi yazin kimse duzeltmesin diye.
Sizden baska ayakkabi koyan var mi
Kıme ne kı benım ayakkabılarımdan.Sitelerdekı bu ayakkabı dısmanlıgı neyseİyi geceler kızlar. 7 yıl müstakil sayılacak bir evde oturdum. Üçümüz de kiracıydık. Komşularım benden büyüktü. Çok iyi anlaşırdık. Sonra 2 yil once onlar ev aldılar. Oturduğumuz ev çok eskiydi. Biz de siteye taşındık. Fakat sevmedim burayı. Sitede kapı önüne ayakkabı konulamaz diye bir kural yok. Bizim de bazen ayakkabılarımız kalıyor. 2 yildir dengesizin biri ayakkabılarımı kendince düzeltiyor. Gecen hafta yazı astım. Karşı komşum zili bastı bendim dedi. Bu hafta karşı komşum yok yine dengesizin biri düzeltmiş ayakkabımı. Eve yarim saatliğine giriyorum. Hop ayakkabılar düzeltilmiş. Biri duzeltince sanki sen ne bicim kadinsin kapinin önünü bile düzeltmiyorsun diyor gibi geliyor. Eşimle oğluma da 2 yıldır hayati dar ettim. Sadece kullandiklari ayakkabiyi kapinin önünde birakabiliyorlar. Onu bile duzeltiyor bu dengesizler. Bakiyorum diger kapilarin onunu duzeltip duran yok. Ustelik daha fazla ayakkabi var onlarin kapisinin onunde. Kapının onu ayakkabi dolu olur anlarım ama taş çatlasin 3 çift ayakkabi oluyor. İyice sinirimi bozuyor bu durum artik.
Ben mi abartiyorum bilemedim
Karşı komşunun da kapidaysa amaci neymiş sizinkini düzeltirken?Evet herkesin günlük kullandığı ayakkabıları kapısının önünde. Buna karşı komşum da dahil. Diğer ayakkabılarımız icerde ayakkabılıkta. Dediğim gibi taş çatlasın 3 çift ayakkabı oluyor kapının önünde. Cogu zaman o bile olmuyor. Bir de benim kapım asansöre yakın olduğu icin zaten ekstra dikkat ediyorum. Asansöre biniş ve iniş lerde kimseyi rahatsiz etmesin diye.
Kapiya astigim yaziyi kapimdan almış. Asansöre binerken ben düzeltmiştim arada düzeltiyordum dedi. Biraz takintili.Anlayamadim ya. Karşı komşu astığınız yazidan sonra size gelip ne dedi? Siz ne dediniz? Olay kapandi mi o komsuyla? Peki o komsu yokken düzelten kim? Ben de merak ettim
Biz giris katta oturuyoruz asansörü beklerken cani sikilan benim ayakkabilara sariyor herhalde anlamadim ki.Karşı komşunun da kapidaysa amaci neymiş sizinkini düzeltirken?
Acaba söyle mi oluyor ayakkabinin teki sağda digeri solda, e giris katta dediniz, insanlarda görünce belki şunları bi araya getiriyim diyorlardırKapiya astigim yaziyi kapimdan almış. Asansöre binerken ben düzeltmiştim arada düzeltiyordum dedi. Biraz takintili.
Biz giris katta oturuyoruz asansörü beklerken cani sikilan benim ayakkabilara sariyor herhalde anlamadim ki.
Yani ben de onu anlamiyorum.Kıme ne kı benım ayakkabılarımdan.Sitelerdekı bu ayakkabı dısmanlıgı neyse
Yok olmuyor oyle ya asansöre binerken kendileri ya da cocuklar dagitiyor toplayalim diyorlar ya da asansor beklerken canlari sıkılıyor.Acaba söyle mi oluyor ayakkabinin teki sağda digeri solda, e giris katta dediniz, insanlarda görünce belki şunları bi araya getiriyim diyorlardırAmann boşverin en azindan alip atmıyorlarmış.
Yazılanları tam okumadınız sanırım. Cuma namazı cami önü gibi bir görüntü yok zaten. Öyle olup da duzeltilse ben kendimden utanirim. Ayip oldu insanlar rahatsiz olmus diye. Evde 3 kisiyiz. Toplasaniz 3 cift eder. Fazla ayakkabilari iceri aliyorum zaten. Kapi önünde sadece günlük kullanilanlar var. Sitede herkesin kapısının önü de bu şekildeBizim de yeni taşıdığımız evde karşı komşunun kapısı cuma namazı girişi gibi oluyorne korona dinliyorlar ne bir şey maşallah gelen giden hiç bitmiyor. Ben de hiç sevmem kapı önünde ayakkabı bırakılmasini. Komşunuz bence düzelterek kendince içeri alın mesajı vermek istemiş. Bizim karşıdaki dairenin önündeki görüntü bizim de hiç hoşumuza gitmiyor ama mudehale edecek değilim o kadar kafaya taktığım bir şey değil olmasa daha iyi olurdu derim sadece.
Kimsenin haddi degil ama ortak görünen alanlarin bende derli toplu görülmesini isterim. Tabi kimsenin ayakkabisina dokunamam o ayru mesele ama portatif ufak bir ayakkabilik alarak bu sorunu cozebilirsiniz bence.İyi geceler kızlar. 7 yıl müstakil sayılacak bir evde oturdum. Üçümüz de kiracıydık. Komşularım benden büyüktü. Çok iyi anlaşırdık. Sonra 2 yil once onlar ev aldılar. Oturduğumuz ev çok eskiydi. Biz de siteye taşındık. Fakat sevmedim burayı. Sitede kapı önüne ayakkabı konulamaz diye bir kural yok. Bizim de bazen ayakkabılarımız kalıyor. 2 yildir dengesizin biri ayakkabılarımı kendince düzeltiyor. Gecen hafta yazı astım. Karşı komşum zili bastı bendim dedi. Bu hafta karşı komşum yok yine dengesizin biri düzeltmiş ayakkabımı. Eve yarim saatliğine giriyorum. Hop ayakkabılar düzeltilmiş. Biri duzeltince sanki sen ne bicim kadinsin kapinin önünü bile düzeltmiyorsun diyor gibi geliyor. Eşimle oğluma da 2 yıldır hayati dar ettim. Sadece kullandiklari ayakkabiyi kapinin önünde birakabiliyorlar. Onu bile duzeltiyor bu dengesizler. Bakiyorum diger kapilarin onunu duzeltip duran yok. Ustelik daha fazla ayakkabi var onlarin kapisinin onunde. Kapının onu ayakkabi dolu olur anlarım ama taş çatlasin 3 çift ayakkabi oluyor. İyice sinirimi bozuyor bu durum artik.
Ben mi abartiyorum bilemedim
Bir üstte yazdığımı okur musunuz?Kimsenin haddi degil ama ortak görünen alanlarin bende derli toplu görülmesini isterim. Tabi kimsenin ayakkabisina dokunamam o ayru mesele ama portatif ufak bir ayakkabilik alarak bu sorunu cozebilirsiniz bence.
Okumadığım konuya yorum yapmam merak etmeyin. Ben cuma namazı önü diye kendi komşumu örnek verdim zaten. Genel olarak kapı onunde ayakkabı sevmediğimi belirttim. Yani kendim koymuyorum kendi kapımın önüne fazlalık geliyor, dağınık duruyor sanki. Çünkü orası evin dışı. Bize ait olan bir şey evin içinde olması gerekiyor diye düşünüyorum. Ayakkabıyı sokakta bırakmış gibi geliyor yani benim için yanlış. Ama gidip de milletin ayakkabısını düzeltecek kadar da takılacak bir şey değil dedim benim için, olmasa daha iyi olurdu diye de ekledim. Yani özetle komşunuzun tavrı da çok yanlış gelmedi bana. Apartmanda yardımcıniz falan varsa belki bir sonraki sefer o düzeltmistir bizim yardımcı abimiz çok düzen hastası bir adam mesela yapıyor öyle şeyler.Yazılanları tam okumadınız sanırım. Cuma namazı cami önü gibi bir görüntü yok zaten. Öyle olup da duzeltilse ben kendimden utanirim. Ayip oldu insanlar rahatsiz olmus diye. Evde 3 kisiyiz. Toplasaniz 3 cift eder. Fazla ayakkabilari iceri aliyorum zaten. Kapi önünde sadece günlük kullanilanlar var. Sitede herkesin kapısının önü de bu şekilde
Ben ayakkabilarinizin daginikligindan bahsetmedim eminim sadece yönleri falan düz değildir. Ve komşunuzun bi düzen takıntısı olabilir tabiki gelip sizin düzeninize karismasi da hos değil ama elinde olmayabilir. Kendince duzelecek unsurlari vardir. Ama tabi diger evlerinkini nicin duzeltmiyor orasi da muamma kalıyor. Kendisine sorun bence ve konusun bu durumdan hoslanmadiginizi soyleyin. Ne birinin ayakkabisina dokunmak isterim ne de biri benim ayakkabılarıma dokunsun.Bir üstte yazdığımı okur musunuz?
Bir bakin bakalım kimin ayakkabilari hep duzenli duruyor. O yapıyordur herhalde. Kamera takin bu kadar taktysaniz diyeceğim ama bosanmadik masraf. Zarar vermedgi surece bosverin benceEvet herkesin günlük kullandığı ayakkabıları kapısının önünde. Buna karşı komşum da dahil. Diğer ayakkabılarımız icerde ayakkabılıkta. Dediğim gibi taş çatlasın 3 çift ayakkabı oluyor kapının önünde. Cogu zaman o bile olmuyor. Bir de benim kapım asansöre yakın olduğu icin zaten ekstra dikkat ediyorum. Asansöre biniş ve iniş lerde kimseyi rahatsiz etmesin diye.
Tam olarak benim sıkıntım da bu. Ben karismam kimsenin kapisinin onune. Zaten rahatsiz edici olmayacak sekilde dikkat ediyorum Kimse de benimkine karismasin. Bir de ayakkabilari ust uste koyuyor. Yani benim ayakkabimin ustune oglumun ayakkabisini koyuyor o da sanki ayakkabilarin ustune basilmis gibi oluyor ondan takiliyorum bu kadar.Ben ayakkabilarinizin daginikligindan bahsetmedim eminim sadece yönleri falan düz değildir. Ve komşunuzun bi düzen takıntısı olabilir tabiki gelip sizin düzeninize karismasi da hos değil ama elinde olmayabilir. Kendince duzelecek unsurlari vardir. Ama tabi diger evlerinkini nicin duzeltmiyor orasi da muamma kalıyor. Kendisine sorun bence ve konusun bu durumdan hoslanmadiginizi soyleyin. Ne birinin ayakkabisina dokunmak isterim ne de biri benim ayakkabılarıma dokunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?