Ben mi abartiyorum? Site hayati

Merdiven temizlik görevlisi de düzeltiyor olabilir
Cumartesi günü temizlik sirketi elemanlari geliyor. Onlari biliyorum zaten. Onun disinda bir eleman yok. Ayni sirket elemanlari da sabah çöpleri aliyorlar. Ama zaten 4 bloğun çöpleri diger gidecekleri siteler derken ayakkabi filan görmüyorlar. Mesela copleri cop kovasiyla cikarma kurali var. Kadinlar 7-7.30 gibi çöpleri aliyorlar ben de 9 gibi kalkiyorum kovayi iceriye aliyorum ama ben kovamin icinde kullanilmis maske buluyorum. Benim komsularimdan biri sagolsun maskesini ise giderken benim kovamin icine atmis gecmis. Eski komşularım belki okul eğitim seviyesi anlaminda daha düşüktü burdakilerin hepsi buz de dahil universite mezunu ama insanlik olarak temizlik olarak eski komsularimin eline su dokemezler.

Son düzenleme:
Sizi anlayabiliyorum alin karsiniza ben yapiyorum diyeni bir daha yapmamasini sert bir sekilde soyleyin. Kimse kimsenin ozel alanina girmemeli. Rahatsızlığı varsa sadece belirtebilir, düzeltemez

Manyaklıkta çığır açmış
İşsiz güçsüz insanlar böyle ne yapacaksın

Sanırım giriş kattasiniz ve asansore binerken tüm apartman görüyor kapınızın önünü takıntılı biri düzeltiyor bu kadar taktiysaniz bu duruma kendiniz duzeltseniz veya içeri alsanız bu kadar basit şeyler için üzmeyin kendinizi sinirlenmeyin.

Korona olduk diye ilan edin. ayakkabılara dokunsun dursun pz.v..ler. de görelim bakalım.

Pardon da ne haddinize milletin ayakkabisina dokunup da atmak? Daire onune ayakkabi konmasini ben de tasvip etmiyorum ama en fazla uyarirsiniz veya yonetimle kapi onune konmayacak diye karar alirsiniz. Aile apartmanindaki sizin gibi hadsiz davrananlar yuzunden insanlar neler cekiyorlar boyle. Ah ayakabilarini attiginiz kiraci ben olacaktim ki...

beyin hücrelerinizi bu basit konu için yormayın. içeri almak en mantıklı çözüm. takıntılı biri belli ki

Uslubunuz cok irite edici emin olun kapinin onune ayakkabi koymak sizin su sozlerinizden daha kibar.insanlari bu sekilde kucuk dusuremezsiniz

karsı komsunuzun kapısının onune veya merdıven cıkısına engel oluyorsa ondan duzeltıyordur
mecbur kalıyordur yanı

mesela su goruntu hıc hos degıl
bunun bır sonrakı adımında su gerceklesır

resmen ayak koktu buralar pöf

kapı onune ayakkabılık koyarsınız ona dızersınız temız temız

Kapiya astigim yaziyi kapimdan almış. Asansöre binerken ben düzeltmiştim arada düzeltiyordum dedi. Biraz takintili.

Biz giris katta oturuyoruz asansörü beklerken cani sikilan benim ayakkabilara sariyor herhalde anlamadim ki.
o komsu takıntılı oldugundan yapmamıs ama
o yokken baskası da duzeltmıs kım acaba dıyorsunuz :)
gırıste oturuyorsunuz ve asansor yanındasınız
ayakkabılarınız engel oluyormus demek kı :) ayakkabınıza basmamak ıcın ayaklarıyla ıtelemek suretıyle duzeltıyorlardır duzgun olsa zaten duzeltmezlerdı degıl mı :)

Bravo. Demek ki uyarılmaktan anlamıyorlar.

Son düzenleme:
Siz de ayakkabılarınızı içeri alın. Evinizin girişine koyun. Madem aman canım nolcak diyorsunuz, kendi evinizde antrede bırakın.

Ama koyamazsınız. Neden. Çünkü kendi evinizin içi kıymetli. Ortak kullanım alanı kıymetsiz.

Esas saygısızlık dışarda bırakmaktır.

Dedemlerin köydeki evinde biz de dışarıda bırakırdık. Ama şehre gelirken köydeki adetlerinizi bi bıraksanız keşke. Şehirli olmayı öğrenseniz.

Köyden gelmişlere kurban olun..!!!! Zira uslübunuz dağdan inmiş gibi!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…