- 3 Şubat 2009
- 10.177
- 17.945
- 823
- 45
- Konu Sahibi Dea_Tacita15
-
o komsu takıntılı oldugundan yapmamıs ama
o yokken baskası da duzeltmıs kım acaba dıyorsunuz :)
gırıste oturuyorsunuz ve asansor yanındasınız
ayakkabılarınız engel oluyormus demek kı :) ayakkabınıza basmamak ıcın ayaklarıyla ıtelemek suretıyle duzeltıyorlardır duzgun olsa zaten duzeltmezlerdı degıl mı :)
kesınlıkle katılıyorumYani gorguyu falan gectim de insan bu kadar dusuncesiz olur mu ya , cidden anlayamiyorum bu ayakkabi birakanlari bir baskasi takilip dusebilir , kucağında bebek tasiyan biri gormez ve takilir yani insanlarin bu bencilligi ve saygisizligi beni benden aliyor
yarım saatliğine içeri girince de düzeltiliyorsa burada iyi niyet yok demektir. Böyle gözetlenmek beni çok rahatsız eder
Her asansöre binen bir el atıyor demek kiKonu sahibi giris katta oturuyormus ve asansor varmis kapısının yaninda , kimsenin gozetledigini sanmiyorum , sitede kac kisi girip cikiyordur , insanlar hakli olarak ayaklariyla itiyorlardir o ayakkabilari , iyi de yapiyorlar , saygisizlik resmen insanlarin geçtiği yola ayakkabi firlatmak
Bende olsam ben ayagimla iterim , cok saygisizca birsey bu sekilde ayakkabi birakmakHer asansöre binen bir el atıyor demek ki
Bu bir gerçek evet herkes ister oturduğu apartman bal dök yala olsun. Konu sahibi neden özellikle benim ayakkabılarım diyor ya, apartman girişindeki kapı önleri zaten her zaman daha çok dikkat çeker.Bende olsam ben ayagimla iterim , cok saygisizca birsey bu sekilde ayakkabi birakmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?