- Konu Sahibi Dea_Tacita15
Koymayın ayakkabınızı sizde. Ben koymam ayakkabılarımı dünya para verip alıyorum çalınsa ezilse üzülürüm. Hem kimseye ayakkabı kokumla rahatsızlık vermek istemem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dokunmuyorlardır, tepikliyorlardır. Ben de karşı komşunun benim kapıma kadar gelen ayakkabı sergisine tekmeler savuruyorum arada.Apartmanda kendini bilmez insanlardan bıktığım için en üst kat dublex başka bir daireye taşındım. En azından artık gürültü, benim kapının önüne kadar dizilen ayakkabılar yok. Sürekli bi şeyler silkeleme, balkona halı kilim atma, ayakkabıları dışarı koymak, çocuk bisikletlerini merdiven aralarına koymak bence toplu yaşama uygun değil. Başkasının ayakkabısına hayatta dokunmam çok ilginçmiş komşular.
O zaman konu sahibi olayı net anlatmıyor kapıları dibdibe olabilir bilemedim.Dokunmuyorlardır, tepikliyorlardır. Ben de karşı komşunun benim kapıma kadar gelen ayakkabı sergisine tekmeler savuruyorum arada.
Giriş katta asansör kapısıyla aynı alandaymış evi. Gelen geçen tekmeyi basıyordur muhtemelen.O zaman konu sahibi olayı net anlatmıyor kapıları dibdibe olabilir bilemedim.
Salon hanımefendisi konuştuBizim aile apartmanında bile ben izin vermiyorum kiracılarıma. Ayakkabı dizilir mi kapı önüne bir kere koku yapar, ikincisi çirkin bir görüntü. Hangi köyden ya da müstakil evden geldinizse geldiniz de apartman kültürü denen bir şey var. Ben uyardığım halde yapanın ayakkabılarını attım bir daha yapmadı. Kusura bakmayın haksızsınız, kibar bile davranmışlar.
Sen bir de oturduğumuz siteyi gör halılar asılır ayakkabılar var. Hele ara katta koca koca ekmeklerı cam önüne diziyorlar. Ya kuşlara mınık mınık koyarsında hadi ama koca ınsan yıyecek gibi ıkı tam ekmeği koca koca parçalayıp koymazsın. Domates bıle koymuşlardı. 3 ayda yapışmış ızı löp kalmıştı o dereceDokunmuyorlardır, tepikliyorlardır. Ben de karşı komşunun benim kapıma kadar gelen ayakkabı sergisine tekmeler savuruyorum arada.
İkinci resimdeki ev saray yada 10 odalı malikane olsa gerek yoksa okadar insan nereye sığacak . E normaldir , adamlar malikanede oturuyor nede olsakarsı komsunuzun kapısının onune veya merdıven cıkısına engel oluyorsa ondan duzeltıyordur
mecbur kalıyordur yanı
Eki Görüntüle 2725023
mesela su goruntu hıc hos degıl
bunun bır sonrakı adımında su gerceklesır
Eki Görüntüle 2725024
resmen ayak koktu buralar pöf
kapı onune ayakkabılık koyarsınız ona dızersınız temız temız
Dedenizde mi apartmanda oturuyordu ? Şehir - köy ayrımı yapmaktansa şahsi müstakil yada ortak kullanım diye belirseniz daha iyi olucak sankiSiz de ayakkabılarınızı içeri alın. Evinizin girişine koyun. Madem aman canım nolcak diyorsunuz, kendi evinizde antrede bırakın.
Ama koyamazsınız. Neden. Çünkü kendi evinizin içi kıymetli. Ortak kullanım alanı kıymetsiz.
Esas saygısızlık dışarda bırakmaktır.
Dedemlerin köydeki evinde biz de dışarıda bırakırdık. Ama şehre gelirken köydeki adetlerinizi bi bıraksanız keşke. Şehirli olmayı öğrenseniz.
KAPI ÖNÜNDE AYAKKABI BIRAKILMAZ!!!
Belki anlaşılır böyle![]()
Dedenizde mi apartmanda oturuyordu ? Şehir - köy ayrımı yapmaktansa şahsi müstakil yada ortak kullanım diye belirseniz daha iyi olucak sanki![]()
İşte bende onu diyorum, sonuçta müstakil ev ister içeri al ister dışarda bırak . Ama şu insanların her görgüsüzlügü her kıroluğu köylülere yakıştırması beni çok üzüyor .tamam zaten demiş dedem köyde oturuyordu diye. Dedemizin köylü olması ayıp değil. köydeki kapımızın önü komşuyu rahatsız etmez. Köydeki lükslerimizi bir kenara bırakıcaz şehirde yaşarken. Dipdibe yaşıyoruz mecburen biraz dikkat etmek lazm.
İşte bende onu diyorum, sonuçta müstakil ev ister içeri al ister dışarda bırak . Ama şu insanların her görgüsüzlügü her kıroluğu köylülere yakıştırması beni çok üzüyor .
Bak sizde aynı yakıştırmayı yaptınız. Köylülükten ziyade yaşadığı ortama uyum sağlamak aslında. Benim ailemde köyde oturuyor suan ve asla ayakkabıları dışarda olmaz. Siz herhalde köyde yaşayanlar fakir yada kerpiç evlerde oturuyor sanıyorsunuz .ayakkabı bırakmak bence de köylülük. Şehirlilik değil kesinlikle. Bu da alınacak bir şey değil. Yaşadığımız yere uyum sağladığımız sürece problem olmaz.
Belki anlaşılır böyle![]()
Ahahah kendilerini aşmış onlar. Hırsız hmmm ayakkabı yok o zaman evde yoklar mı diyormuş?kız bana zorla koydurdurlar
hırsız giriyormuş
kapı önünde ayakkabı dursun vs dediler
herkes eski vs bir iki ayakkabı koydu kapı önüne bizim sitede
bu arada apartman kapılarını kapatmak daha kolay ama nedense hırsıza karşı kapı önüne ayakkabı koyma modu geçerli
hatta tatile giderken koy diye tembih ettiler