ciddi konuştum şakaya vurdum söylemekten vazgeçmiyoBir daha söylerse ne münasebet senin çocuğun dövsün diye mi ben çocuk doğuruyorum, çocuğumu sahipsiz mi sandın sen de, çok meraklıysa doğursun bir tane daha onu dövdürsün. Şöyle vururum, döverim üzerinden şaka yapılmasından hiç haz etmiyorum.
Fazla gitmiyorum aslında. Kv çağırmıştı onun içinGörüşmek zorunda mısınız yahu bu ne böyle?
Sinirimin ısrarla bozulduğu yere gitmem.
Battaniye altında gün öldürmek daha mantıklı.
Fazla gitmiyorum aslında. Kv çağırmıştı onun için
Bunu yaptım ilk zmanlar ama o kadar çok dile getiriyorki insan sıkılıyoBu söylenenler kiskanacagi tahmin edilen çocuğun yanında söyleniyorsa, çocuk bunu duyuyorsa şu an ztn böyle büyüyor, yani bunu duyarak bunu normal sanarak büyüyor... Ilk önce çocuğun yanında böyle konuşulmasını engelleyin bence. Sonra insan içinde bıkmadan usanmadan boz kadını, çocuğuna boyle mi öğreteceksin de ama herkesin içinde...
Sizi önemsemiyor o zaman ya eşiniz sert çıkacak yada sizde görmezden geleceksiniz. Merak etmeyin bebek doğsun, eşiniz çocuğunuza dokunmasına bile izin vermeyecek böyle şeyler için üzmeyin kendinizi.ciddi konuştum şakaya vurdum söylemekten vazgeçmiyo
Teşekkür ler yazığınız için bunu söylicemBence abartmıyorsunuz . Hamile kadına denir mi bu ki hemen de olmamış çocuğunuz . Bende 5 sene beklerim tabi çocuğum kıymetli olacak ne yollardan geçtim ben bilirim . Çocuk dövdürmek için mi yaptım? Bundan sonra öyle bşe derse bence sen bir tane daha yap senin kini dövsün deyin bu ne böyle . Tavrınızı koyun söyleme cesareti bulamasın . Bence çok da görüşmeyin mesafe en iyisi yarın çocuk doğunca bunlar başka şeyler de der yaparlar
Eşim bunlar sadece laf gerçekten yapabileceğine inanıyormusun diyorSizi önemsemiyor o zaman ya eşiniz sert çıkacak yada sizde görmezden geleceksiniz. Merak etmeyin bebek doğsun, eşiniz çocuğunuza dokunmasına bile izin vermeyecek böyle şeyler için üzmeyin kendinizi.
Benim ilk hamileliğim de, kaynım 5 yaşındaydı. Kv demin etkisi ile döverim filan diyordu çocuğum için. Kızım 5 aylıkken tayinimiz çıktı uzağa taşındık, peşinden bir çocuğumuz daha oldu şimdi görüştüğümüzde en iyi oyun arkadaşları amcaları. benim yaramazlar tepesinden inmiyor amcalarının, kaynım odaya kaçıp kapı kilitliyor kızlardan kaçmak için
Çok anlayışsız anlatsam da anlamaz cinsten görüşmüyoruz fazla zatemSenin çocuğun benim çocuğumu döverken anası olarak sende mal mal bakacak mısın de.
allahım ne biçim yetiştiriyor bu millet bebesini ya. Şimdiden kavgaya döğüşe büyütüyor çocuğu. Çocuğa yazık
Ben 19 haftalık hamileyim. Beş yıl olmadı benim çocuğum ,öyle oldu . Eltimin çocuğu bir buçuk yaşında ve eşime aşırı düşkün, eşim de ona tabi normal olarak yiğeni sonuçta. Eltim hamile olduğumu öğrendiğinden beri sürekli, oğlunun çocuğumu kıskanacağını, hatta onu döveceğini söylüyordu. Bir kaç defa söyledi, evimiz barkımız ayrı görüşmeyiz ollur biter dedim. Sesini kesti ama bugünlerde yine başladı söylemeye. Özellikle öbür eltimin yanında daha çok söylüyor. Dün akşamki olayı anlatıcam, eşim sen abartıyosun şaka yapıyor, ciddi de olsa dövebilir mi, ya da benim onun çocuğunu daha çok seviceğimimi düşünüyorsun diyo. Her neyse dün akşamki olay.
Kvlere gittim. Çocuk amcasını bırakmıyo, bu aarada çocuğu bende çok seviyorum çocuğum olmadığı için çok bağlandım. Çocuk eşime gelip tırmanıyor seviyor falan, kv de dedi ki ay elanur senin çocuğun olunca bırakın babamı dicek ddi. Eltim ordan atlıyo ilk bir seneye kadar bişi olmaz yani yine, eşim çocuğu sever anlamında. Eltimde(çocuğunn annesi) aynennn diyo bastıra bastra. Ben güldüm geçtim. Sonra bana diyoki ay elanur çocuğum vallahi anca döver senin çocuğunu laf arasında diyo. Çok gıcık oldum. Ses çıkarmadım güldüm geçtim. Şunu farkkettim benim sinirlendiğimi görünce aha çok diyo. Fikirlerinizi bekliyorum. Belki ben abartıyorum olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?