Ben mi abartıyorum sizce?

Sen çocuğuna kimin babası kimin amcası olduğunu öğretirsen kıskanmaz daha babayla amcayı ayıramıyor çocuk diyebilirsin

Dövmek ne münasebet. Bir daha söylerse benim çocuğum sahipsiz mi kimse hiç bişey yapamaz yaptırtmam demelisin.

Yav he he kalk git diyecen manyak mı ne. Kısaca sahip çıkmayacam bebeme oturup gülcem mal mal diyo

Alin karsiniza konusun.Abla bu sekilde cocugun yaninda konusulmaz etkilenir cocuklar deyin.O sakaya vursada siz cidddiyeyinizi koruyun.Hala aptal sakasina devam ederse de toplum icindeyken " onlar kuzen olacak ne dövmesi terbiyesizlik etme" deyin

Kim haklı kim haksız konusuna girmeyeceğim; ancak hamilelerin üzülmesi çocuk için iyi değil derler. Bence doğuma kadar seni üzen kişi ya da ortamlardan uzak dur.

Kardes gibi gorurse dovmez sen kardeslerini hep dovdun mu diye sor eltine ve hatirlat ikinci cocugu yapmasin eger cocugunun saldirgan olacagini dusunuyorsa

Hadi eltim hadsiz,etrafında hiç mi aklı basinda biri yok?Madem öyle sende herkesin yanında bir daha bu şekilde söylerse,karnındaki bebeğe birşey olursa senden bilirim.O ve etrafındakiler mesajı alır zaten!..Esinde cevrendekiler sana daha hassas davranır belki...duygusal ve hassas olduğunu anlarlar!...

Bence çocuğuna nefret tohumları aşılama ve böyle yetiştirdiğin çocuğa da bence kardeş yapma der bozarım herkesin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…