Rn iyisi bunu demekCok sacma muhabbet ama madem surduruyor, dayak yemesin deagsgshshshs dıyıp kahkaha at. Sinirlerini de hıc bozma.
Anladıgı dil bu, bunu dıyıp gul sendeRn iyisi bunu demek
Bir daha söylerse ne münasebet senin çocuğun dövsün diye mi ben çocuk doğuruyorum, çocuğumu sahipsiz mi sandın sen de, çok meraklıysa doğursun bir tane daha onu dövdürsün. Şöyle vururum, döverim üzerinden şaka yapılmasından hiç haz etmiyorum.
Ben 19 haftalık hamileyim. Beş yıl olmadı benim çocuğum ,öyle oldu . Eltimin çocuğu bir buçuk yaşında ve eşime aşırı düşkün, eşim de ona tabi normal olarak yiğeni sonuçta. Eltim hamile olduğumu öğrendiğinden beri sürekli, oğlunun çocuğumu kıskanacağını, hatta onu döveceğini söylüyordu. Bir kaç defa söyledi, evimiz barkımız ayrı görüşmeyiz ollur biter dedim. Sesini kesti ama bugünlerde yine başladı söylemeye. Özellikle öbür eltimin yanında daha çok söylüyor. Dün akşamki olayı anlatıcam, eşim sen abartıyosun şaka yapıyor, ciddi de olsa dövebilir mi, ya da benim onun çocuğunu daha çok seviceğimimi düşünüyorsun diyo. Her neyse dün akşamki olay.
Kvlere gittim. Çocuk amcasını bırakmıyo, bu aarada çocuğu bende çok seviyorum çocuğum olmadığı için çok bağlandım. Çocuk eşime gelip tırmanıyor seviyor falan, kv de dedi ki ay elanur senin çocuğun olunca bırakın babamı dicek ddi. Eltim ordan atlıyo ilk bir seneye kadar bişi olmaz yani yine, eşim çocuğu sever anlamında. Eltimde(çocuğunn annesi) aynennn diyo bastıra bastra. Ben güldüm geçtim. Sonra bana diyoki ay elanur çocuğum vallahi anca döver senin çocuğunu laf arasında diyo. Çok gıcık oldum. Ses çıkarmadım güldüm geçtim. Şunu farkkettim benim sinirlendiğimi görünce aha çok diyo. Fikirlerinizi bekliyorum. Belki ben abartıyorum olabilir.
Ona göre normal çünkü çocuğu üzülmesinNasıl sohbetler... Eltinin kafasi pırıl pırıl.
Parmak kadar çocuğun aklına soktuğu laflar hiç normal değil
napacakmış kocanız sırf yeğeni kıskanmasın diye kendi çocuğunu mu sevmeyecekmiş? ne saçma insanlar var ya.Ben 19 haftalık hamileyim. Beş yıl olmadı benim çocuğum ,öyle oldu . Eltimin çocuğu bir buçuk yaşında ve eşime aşırı düşkün, eşim de ona tabi normal olarak yiğeni sonuçta. Eltim hamile olduğumu öğrendiğinden beri sürekli, oğlunun çocuğumu kıskanacağını, hatta onu döveceğini söylüyordu. Bir kaç defa söyledi, evimiz barkımız ayrı görüşmeyiz ollur biter dedim. Sesini kesti ama bugünlerde yine başladı söylemeye. Özellikle öbür eltimin yanında daha çok söylüyor. Dün akşamki olayı anlatıcam, eşim sen abartıyosun şaka yapıyor, ciddi de olsa dövebilir mi, ya da benim onun çocuğunu daha çok seviceğimimi düşünüyorsun diyo. Her neyse dün akşamki olay.
Kvlere gittim. Çocuk amcasını bırakmıyo, bu aarada çocuğu bende çok seviyorum çocuğum olmadığı için çok bağlandım. Çocuk eşime gelip tırmanıyor seviyor falan, kv de dedi ki ay elanur senin çocuğun olunca bırakın babamı dicek ddi. Eltim ordan atlıyo ilk bir seneye kadar bişi olmaz yani yine, eşim çocuğu sever anlamında. Eltimde(çocuğunn annesi) aynennn diyo bastıra bastra. Ben güldüm geçtim. Sonra bana diyoki ay elanur çocuğum vallahi anca döver senin çocuğunu laf arasında diyo. Çok gıcık oldum. Ses çıkarmadım güldüm geçtim. Şunu farkkettim benim sinirlendiğimi görünce aha çok diyo. Fikirlerinizi bekliyorum. Belki ben abartıyorum olabilir.
Ona göre normal çünkü çocuğu üzülmesin
Ben 19 haftalık hamileyim. Beş yıl olmadı benim çocuğum ,öyle oldu . Eltimin çocuğu bir buçuk yaşında ve eşime aşırı düşkün, eşim de ona tabi normal olarak yiğeni sonuçta. Eltim hamile olduğumu öğrendiğinden beri sürekli, oğlunun çocuğumu kıskanacağını, hatta onu döveceğini söylüyordu. Bir kaç defa söyledi, evimiz barkımız ayrı görüşmeyiz ollur biter dedim. Sesini kesti ama bugünlerde yine başladı söylemeye. Özellikle öbür eltimin yanında daha çok söylüyor. Dün akşamki olayı anlatıcam, eşim sen abartıyosun şaka yapıyor, ciddi de olsa dövebilir mi, ya da benim onun çocuğunu daha çok seviceğimimi düşünüyorsun diyo. Her neyse dün akşamki olay.
Bana benim çocuğum seninkini dövecek dese kalkar giderim o evden.... Herkes haddini bilsinBen 19 haftalık hamileyim. Beş yıl olmadı benim çocuğum ,öyle oldu . Eltimin çocuğu bir buçuk yaşında ve eşime aşırı düşkün, eşim de ona tabi normal olarak yiğeni sonuçta. Eltim hamile olduğumu öğrendiğinden beri sürekli, oğlunun çocuğumu kıskanacağını, hatta onu döveceğini söylüyordu. Bir kaç defa söyledi, evimiz barkımız ayrı görüşmeyiz ollur biter dedim. Sesini kesti ama bugünlerde yine başladı söylemeye. Özellikle öbür eltimin yanında daha çok söylüyor. Dün akşamki olayı anlatıcam, eşim sen abartıyosun şaka yapıyor, ciddi de olsa dövebilir mi, ya da benim onun çocuğunu daha çok seviceğimimi düşünüyorsun diyo. Her neyse dün akşamki olay.
Bilmiyorum eşim de çok düşkün çocukda. Biraz her dediğini yapmasından sanırımCocuk niye amca delisi babasi yok mu şahsen benim cocugumun onceligi babasıdır.
Çocuğuna sahip çıkar , güzelce de eğitirsen kimsenin çocuğunu dövmez diyebilirsin. Azıcık kafası basiyorsa utanır ,demez bi daha.ciddi konuştum şakaya vurdum söylemekten vazgeçmiyo
Bu kadar takıldığınız için uzatıyorlar bence. hiç kimse yeğeni de olsa başka bir çocuğu kendi çocuğundan fazla sevemez. bunu eltin de herkeste biliyor bu konuya çok takımmışsın boşuna kuruluyorsun. farkında olmadan küçük çocuğu da kırarsın gül geç he de geç bebegin doğunca eltinden önce sen yeğenine yine sefkatle yaklaşıp bebeğinin abisi veya ablası olduğunu onu koruması gerektiğini şöyle ufacık çocuğu elti savaşlarına yem etmeyin anası yapıyor siz yapmayın.Ben 19 haftalık hamileyim. Beş yıl olmadı benim çocuğum ,öyle oldu . Eltimin çocuğu bir buçuk yaşında ve eşime aşırı düşkün, eşim de ona tabi normal olarak yiğeni sonuçta. Eltim hamile olduğumu öğrendiğinden beri sürekli, oğlunun çocuğumu kıskanacağını, hatta onu döveceğini söylüyordu. Bir kaç defa söyledi, evimiz barkımız ayrı görüşmeyiz ollur biter dedim. Sesini kesti ama bugünlerde yine başladı söylemeye. Özellikle öbür eltimin yanında daha çok söylüyor. Dün akşamki olayı anlatıcam, eşim sen abartıyosun şaka yapıyor, ciddi de olsa dövebilir mi, ya da benim onun çocuğunu daha çok seviceğimimi düşünüyorsun diyo. Her neyse dün akşamki olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?