Ben mi abartıyorum sizce?

Tepki vermeyin gıcıklığına söylüyor. Hatta kahkaha atın,olur olur yapacak birşey yok diyin. Siz gıcık oldukça dahada yapar.eltilere asla zayıf noktanızı göstermeyin

Duymazlıktan gelin, cevap dahi vermeyin.
Görüşme sıklığınızı gözden geçirin, siz bu ortamlara müdahil olmak zorunda değilsiniz. Tatsızlık çıkmasın diye diye bu hallere geliyoruz zaten, insanlar bu yüzden laf söyleyebilme hakkını kendilerinde görüyorlar. Nazik olmak bu devrin işi değil.

Cevabını eşin verecek bu durumda. Seni sinir etmeye çalışıyor..Eşinin sevgisine güveniyor.Eşin eltine oturaklı bir şey söylesin .Anca böyle anlar böyleleri..Seni aklınca ciddiye almıyor üzülmeni filan umursamıyor..Eşinin sesiz kalması ona cesaret veriyor.

yanlis bu şekilde sinirlendirdigini görüp mutlu olur..

sizinde dediginiz gibi siz kafaya takdıkça daha çok üstünüze gelir.
komik misin nesin deyip ti'ye alın umursamadiginizi gösterin.
illaki birşey söylemek istiyorsaniz " anladigim kadariyla sen benim bebegimi epey kıskanıyorsun" deyin gülün dalga gecer gibi :))
hatta cocugum cocugunu döver dediginde "siz evde çocuğunuza şiddet mi tembih ediyorsunuz..nasil egitiyorsunuz öyle " deyin.

Benim eltimde boyle birsey demisti ben cevabini verip bozmustim bir daha demedi ama eltimn kizi o kadar cok kiskanclik yapip bunaltiyor ki anlatamam, yani cocugu severim sorunum yok ama bir araya gelmek ölum gelirdi beni ve amcasini asiri kiskanip rahat birakmiyordu Allaha sukur simdi eltimle konusmuyorum rahatim ya o zamanlar isten gelirdim bebgine kv bakardi eltimi kizi da kv ye gelirdi oynamak icn eltimle beraber aman yarabbim isten zaten yorgun geliyrum bebegm beni gormedigi icin huzurluk yapiyor kucagimdan inmiyor ekstra eltimn kizi da bbegimi kiskanip kicagima tirmaniyor anneside hic birsey demezdi...cocuga sureklu soylerdim anlamazdi yani gercekten severd ama asiri bunalmistim ....Allah yardimcinz olsun dogumdan sonrasida zor en iyisi iletisimi kesmek

Nasıl sohbetler... Eltinin kafasi pırıl pırıl.
Parmak kadar çocuğun aklına soktuğu laflar hiç normal değil

napacakmış kocanız sırf yeğeni kıskanmasın diye kendi çocuğunu mu sevmeyecekmiş? ne saçma insanlar var ya.
çocuktur bu çabuk öğrenir çabuk unutur. şımartmamak gerek. kontrolü çocuğa verirsen en başında, bunu çok iyi fark eder ve kullanır.
eltiniz kendi çocuğunu dizginleyecek,eğitecek elbette. bu onun görevi.
görüşmezsiniz bir süre,yeğeniniz de alışır o sürede. çocuk bu adı üstünde,masumdur,alışır,unutur.
canınızı sıkmayın böyle bir mesele yüzünden. yeğeniniz dediğim gibi çocuk,nolduğunun farkında bile değildir. burada sinsilik yapan eltiniz. biraz mesafe koyun bence aranıza

Senin eşinin ailesi densiz zaten de elti dışardan aslında nasıl da uyum sağlamışlar birbirlerine, hepsi dangalak. Yeğen ayrı evlat ayrı , dövmek filan ne saçma şeyler ben tenezzül edip cevap bile vermezdim heralde

Bana benim çocuğum seninkini dövecek dese kalkar giderim o evden.... Herkes haddini bilsin

Bu kadar takıldığınız için uzatıyorlar bence. hiç kimse yeğeni de olsa başka bir çocuğu kendi çocuğundan fazla sevemez. bunu eltin de herkeste biliyor bu konuya çok takımmışsın boşuna kuruluyorsun. farkında olmadan küçük çocuğu da kırarsın gül geç he de geç bebegin doğunca eltinden önce sen yeğenine yine sefkatle yaklaşıp bebeğinin abisi veya ablası olduğunu onu koruması gerektiğini şöyle ufacık çocuğu elti savaşlarına yem etmeyin anası yapıyor siz yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…