- 16 Haziran 2017
- 12
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi Bilinmezhatalar
-
Is yapmazsam kavga çıkar ben de bir ay gidiyorum zaten ama bir ay onunkinin yanina gitmek istemiyorum bunu soyleyince olay cikiyor kusuyor kavga ediyor o zaman da mutsuz oluyoruz yuvam dagilacak diye korkuyoryum
Uzulmeyin hic. Yaptiginiz seyi sevgiyle yapin. Orayabgitmek zorundaysaniz gidince esinize surat asmayin. En azindan doyadoya zamanini gevirsin. Sizinde eglenmenizi saglasin. Kavgayla gurultuyle ikinizide zehir olur. Emin ol evli olmayan insanlar icin feminist duygulari ortaya cikarmak cok daha kolay. Fedakarlik yaptiginiz insan esiniz. sevdiginiz adam. Onunda kendince fedakarligi kendisi 1 ay kalamamasina ragmen sizede benimle don dememek.Evlenince erkeğin ailesinin değeri artıp kadının ki ikinci plana geliyor galiba alışmaya çalışıyorum ama bu durum beni çok üzüyor ona söylediğimde yapicak bisey yok katlanacaksin diyor evet dövmüyor sovmuyor yardim ediyor ama diğer kısım eksik kaliyor(
Bizim soyle bir farkliligimiz var. Hepimiz ayni sehirdeyiz. Ama yazin esimin ailesiyle memlekete gidiyoruz 1 ay. Evde epey kalabalik oluyor. Kendi ailemde 1 gun kaldik evlendigimizden beri. Fakat esimin ailesinde ayni sehirdeyken bile kaldigimiz olur. Bazi seylere sabir gosterin. Ben karsiliginda Allahin razi olacagina inaniyorum.Konusunca evet haklısınız ama yaşayınca çok özlüyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?