Ben mi abartıyorum yardım edin

Bilinmezhatalar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2017
12
1
1
39
4 yıldır evliyim ailemden 8 saat uzakta yaşıyorum eşimin ailesine 1 saat uzaktayiz 2 hafta evimizde kaliyor diger hafta mutlaka onun ailesinin yanina gidiyoruz her gitmemuzde de elimden gelen hizmeti yapmama ragmen eşim bir turlu tam olarak tatmin olmuyor yok pilavi yapmadin yok cay koymadin surekli birşeylerden söyleniyor simdi uzun tatile cikicaz ama bir sy gene onun ailesinin yaninda kalicaz sonra ki bir ay benimkilerin yaninda ama o sadece 10 gun durup gidecek ben de siz de az durayim diyorum olmaz diye kiyamet kopuyor ailemi ozlemekten yoruldum eşim cok iyi ama bu konularda cok anlayışsız ailesine laf gelirmiş ben orda az kalirsam kavga ettim olmadi guzellikle soyledim olmadi ağladım olmadi ne yapmam lazim kizlar bu arada çocuğum yok ve eşim cocuk olunca benimle gidicen benimle gelicen ben cocugumundan ayrı kalamam diyor cok üzgünüm ((

Tamam o zaman diyip ipleri koparmaya calisiyor yuvam dagilmasin istiyorum ailem sadece bundan yuva bozulmaz diyorlar kayinvalidemler evet iyiler ama sonucta kayinvalide

Sürekli uzak olduğunu ailenden bilerek evlendin diyor ben hic bir zaman onunkilere giderken sorun cikarmam ama bizim tarafta 5 gun fazla kalsak olay olur bir kere bir hafta fazla kaldim diye kustu ne yapicagimi bilemiyorum

Bir dahakine eşinin ailesinin yanında hiç bir iş yapma !
Çünkü yapmak zorunda değilsin . Sen o evin gelini/kızısın ,hizmetçisi değil !
Bütün işi senin yapman kadar saçması yok ki kadir kıymet bilmiyorlar !

Kendi ailenin yanında da 15 günden az kalma
Yılın en az 15 haftasında eşin ailesini görüyorken senin az görmen haksızlık değil mi ?

Is yapmazsam kavga çıkar ben de bir ay gidiyorum zaten ama bir ay onunkinin yanina gitmek istemiyorum bunu soyleyince olay cikiyor kusuyor kavga ediyor o zaman da mutsuz oluyoruz yuvam dagilacak diye korkuyoryum

Is yapmazsam kavga çıkar ben de bir ay gidiyorum zaten ama bir ay onunkinin yanina gitmek istemiyorum bunu soyleyince olay cikiyor kusuyor kavga ediyor o zaman da mutsuz oluyoruz yuvam dagilacak diye korkuyoryum

Bence evlilik terapistine gidin .
Bildiğin evin içinde olan şey erkek egemenliği .
Bu ne ya ! Onun ailesine hizmette kusur etme ama o sana neden pilav yapmadın desin ?
O ailesini 2 haftada bir görsün . Sen 3-5 gün fazla görmene karışsın .
HAaa bir de ailesin laf gelir ! Gelin hanımı babasının evinde nasıl fazla kalır !
Sanki bundan önce kaldığı yer babasının evi değildi .
Hayır yani babanın evini mi beğenmiyor ? Babanın evini beğenmeyen seni nasıl beğeniyor ?

Yine feminst damarım tuttu

Terapiste gitmeyi kabul etmiyor ya ipleri kopar ya da bu sekilde devam diyor normal zamanda cok iyi yemek yapar evi toplar bana ilgilidir ama tek bu gitme kalma konusunda çok katı asla lafini ettirmiyor

1 ay orda , 1 ay burda ne ya, ben en çok bu kısımlara takıldım nedense. 1 ay kimse kv evinde kalmak istemez tabi ki.
Eşiniz bu hakkını kullanabiliyor ama siz kullanamıyorsunuz.
Onun ailesine laf gelirmiş ya sizin ailenize de laf gelebilir, ona ne diyecek?
Ayrıca kendi evinizde kalın 1 saatlik mesafe için 1 ay kayınvalide de kalmanın mantığı ne? Aynı şey kendi aileniz için de geçerli ama hadi diyelim onları seyrek görüyorsunuz yine de çok. Hiç tatil falan yapmıyor musunuz?

Ailemin yazligi var oraya gidiyoruz eşim denizi sevmiyor ayri tatil yapmiuoruz o yuzden kayinvalidem birakmiyor ozluyorum diyor eşimin arkadaslari orada gelmek istemiyor tstili evimizde gecirmemiz imksnsiz onlara gore okullar tatil olsa hemen ariyorlar orada ne yapicaksiniz sıkılacaksınız buraya gelin eşim gudelim mi diye siruyor bana yok desem kavga cikacak el mahkum gidiyorum ama sinirden kendimi yiyorum

Ben biraz gercekci olucam. Toplumun cogu kesim ataerkil aileden olusuyor. Biraz orf aden gibi bir sey bu. Gonul ister ki esiniz de ailenizin yaninda 1 ay kalsin. Ama kalamaz. Kadinlarin lafi da bitmiyor, kendine cikaracaklari ugraslarida. Ama bi erkek evin icinde ne yapabilir ki? Disarida da baska bir memlekette yapabiliecegi bir seu yok. Ben saygi gordugunuz surece -ailesinin yaninda sizi azarlamamak, yeri geldiginde sizi ovmek, sizinlede vakit gecirmek gibi- boyle seyleri alismaniz gerektigini dusunuyorum. Siz sonucta 1 ay kalicaksiniz. Ve gervekten de kimse kocaniz kalmadi diye laf yapmaz. Elalem benim umrumda olmadi hicbir zaman. Ama evliliginiz zarar gorsun istemiyorsaniz bazen olmak zorunda.

Evlenince erkeğin ailesinin değeri artıp kadının ki ikinci plana geliyor galiba alışmaya çalışıyorum ama bu durum beni çok üzüyor ona söylediğimde yapicak bisey yok katlanacaksin diyor evet dövmüyor sovmuyor yardim ediyor ama diğer kısım eksik kaliyor (

Uzulmeyin hic. Yaptiginiz seyi sevgiyle yapin. Orayabgitmek zorundaysaniz gidince esinize surat asmayin. En azindan doyadoya zamanini gevirsin. Sizinde eglenmenizi saglasin. Kavgayla gurultuyle ikinizide zehir olur. Emin ol evli olmayan insanlar icin feminist duygulari ortaya cikarmak cok daha kolay. Fedakarlik yaptiginiz insan esiniz. sevdiginiz adam. Onunda kendince fedakarligi kendisi 1 ay kalamamasina ragmen sizede benimle don dememek.

Konusunca evet haklısınız ama yaşayınca çok özlüyor insan
Bizim soyle bir farkliligimiz var. Hepimiz ayni sehirdeyiz. Ama yazin esimin ailesiyle memlekete gidiyoruz 1 ay. Evde epey kalabalik oluyor. Kendi ailemde 1 gun kaldik evlendigimizden beri. Fakat esimin ailesinde ayni sehirdeyken bile kaldigimiz olur. Bazi seylere sabir gosterin. Ben karsiliginda Allahin razi olacagina inaniyorum.

Yuvam dağılmayacak diye sen çabala eşin egemenliğini ilan etmekle meşgul olsun bu arada. Ya her şeyi göze alıp resti çekersin, ya eşin ne derse kabul edersin, ya da pasif direnişle eşinin değişmesini bekler durursun. Seçim senin.

Sürekli dır dır ediyorsun onu yapmadın bunu yapmadın çay koymadın diye. Senin çenen yüzünden kalmak istemiyorum diye. Hiç değilse çenesinden kurtul. Baktın olmuyor iki tabak bardak fırlatırsın yere sinir krizi geçirirsin delirdi der uzak durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…