Ben mi abartıyorum yardım edin

İpleri koparabilen bir adam var karşında :)
yani evet bunun için yuva yıkmaya hazır bir adam var
hiç düşünmeden hemde kolayca basitçe...

sen değilsin "bunun için" yuva yıkan, o tatlım...

Bir de şu adamlara iyi demiyor musunuz valla inanamıyorum.
Kuzum bu adam seni kendine eş olarak almamış ailesine ve kendisine hizmetci olarak almış.
Farkında değil misin?
Yani senin hiç bir söz hakkın yok. Sen istenileni yapmak ve laf söz getirmemek üzere programlanmış bir kölesin.
Bunu görmüyor olamazsın.
Çocuk olunca çocuğa hizmet+kocaya hizmet+kaynananlara hizmet.
Bazen kadınlara inanamıyorum ya. Gerçekten inanamıyorum.

Bence bişey deme git 1 ay kal annenlere gidince de kal 1 ay sorun çıkarırsa da senin ailende kaldıysak burda da kalırım seninkini yıl içinde görüyorum aileme uzağım de bunun için yuva yıkacaksa da yıksın(ki zor blöf yapıyor seni sindirmeye çalışıyor) sesini çıkarmazsan köle olarak kalmaya devam edersin

Siz yuvam yıkılmasın diye uğraşıyorsunuz da adam sizi kırmamak için hiç uğraşmıyor. Ben de bunu anlamıyorum seven insan incitmez konu ne olursa olsun, bir kere olur konuşulur hatasını anlar, tekrar etmez. Sizin yaşadığınız süreklilik kazanmış artık. İpleri kopartan o, siz de katlanansınız. Yuva yıkan siz değilsiniz ki. Eşiniz sizi birey olarak kabul etmiyor, söz hakkı vermiyor. Gitmeyin yahu. Adam beni boşar diye istemediğim şeyi yapıyor olsam sürekli zorla o adamın yanında durmak istemezdim bir daha ben.

Herşeyi çok iyidir, ilgidir şudur budur bir tek bu konuda böyle? Hangi seven adam annesinde kalmadı diye eşini gözden çıkarabilir söyler misin? En ufak şeyde hadi annenin evine denilebiliyorsa ilgiden filan bahsetmeyin Allah aşkına.

Bu ne allah aşkına başka bi isteği varmiymis bu pasa hazretlerinin sinir oldum ya adam işine gelirse diyo resmen ve kabul ediyorsunuz tabi ki istediğini yaptırır size azıcık dişinizi gösterin ya senin yuvan icin korktuğun kadar o korkuyo mu hayır onun yuvası değil mi tek taraflı olmuyo bu isler

yakın olan aileye 3 haftada bir gitmek bana çok gelmedi.
ama sürekli siz hizmetlenmemelisiniz, eşinizin eli armut mu topluyor. tamam yaşlı insanlar iş yapmasınlar, çocukları gelmiş rahat etsinler de, eşinizin sizden daha fazla gönüllü olması lazım bu işlere.

yaz tatilinde de bir evde bir ay kalmak ikiniz için de zor bence, 15 gün kalıp evinize geri dönün, eğer tatiliniz çok uzunsa tatilin sonuna doğru yeniden gidin. ne kendi ailenizde ne kvnizde daha fazla kalmayın. hem ev sahibine zor hem misafire bence uzun misafirlik işi.

Herşey adamın isteğine göre oluyor neden iyi olmasın. 2 haftaya bir annesinin evinde, orda ailesinin her türlü hizmeti görülüyor, eksik birşey olursa şikayetini yapabiliyor. Yaz tatili planını kafasına göre planlayabiliyor, eşinin bunlara itiraz etme hakkı yok zaten. Herşey adamın istediği gibi, muhtemelen günlük ev yaşantılarında da onun dedikleri oluyordur.
Böyle adamın her dediğini yaptığın sürece iyi olur tabi.
Bir karşı gelsin bakalım o çok iyi ve ilgili kocadan eser var mı, direk ipleri koparır.
Kadınlarımız malesef bunu ilgi, sevgi sanıyor.

Terapiste gitmeyi kabul etmiyor ya ipleri kopar ya da bu sekilde devam diyor normal zamanda cok iyi yemek yapar evi toplar bana ilgilidir ama tek bu gitme kalma konusunda çok katı asla lafini ettirmiyor

Hikayen bana hic yabanci gelmedi. Böyleleri asla degismiyor. Ya tavrini koyup bu bu diyeceksin. Yada kocan seni nereye cekiyorsa oraya gideceksin. Bosver sen onun olmazsa biter laflarina. Bildigin blöf yapiyor.

Böyle bir durum ne insanca nede dinimizde yok. Seni ailene gitme konusunda asla ve asla kisitlayamaz. Bunuda hatirlat kocana

Cok istiyorum böyle demek ama o zaman da ipleri kopariyor eşim bunun için yuva yikilir mi bilemiyorum pisman olmaktan korkuyorum
Yuvayi sen yikmiyorsun yalniz kocan yikiyor. O bosanmasin diye kendi ailene gitmeyip onun ailesine gitmek dogru gelmiyor bana. Biraz kararli ol. Kolay gelsin.

Tüm yorumlara sonsuz katılıyorum. Ancak siz bu düşüncede devam ederseniz veya alıntıladığım üyenin yorumları doğrultusunda ilerlerseniz hayatınız boyunca ezilmeye mahkum kalırsınız. Lütfen bir birey olduğunuzun,fikirleriniz ve istekleriniz olabileceğinin farkına varın. Eşiniz size psikolojik şiddet uyguluyor. Güçlü kadın olun.

Ben mesela guclu bir kadinim. Haklarimin da yapabileceklerimin de farkindayim. Ama "evlilik" dedigimiz seyin bir imzadan ibaret olmayacagini anlayabilecek olgunluktayim, fark bu sanirim. Karsinizdaki erkek zaten sizi ezmiyorsa, herkesin kendi sirtina koydugu "fazladan" beklentiyi herkese karsi yerine getirmeye calisiyorsa, ben bu durumlarda kostek degil destek olmayi tercih ediyorum.

Konu sahibine; cok sukur 2 yillik evliyim. Daha 1 kere bosanmayi dusunmedim. Esimin aileside dahil kimseye kotu bir izlenim vermedim. Annem -esimin annesi- en iyi bildigi konularda bile fikir danisacak kadar saygi gosterir. Yani bu 1-2 ay icinde evlenip pat diye bosanabilen "ozgur ve guclu" ruhlu abla fikirlerine cok kaptirmayin kendinizi. Esinizin ve ailesinin saygi ve sevgisinden eminseniz, dedigim gibi davranmayi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…