- 16 Haziran 2017
- 12
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi Bilinmezhatalar
-
Herşey adamın isteğine göre oluyor neden iyi olmasın. 2 haftaya bir annesinin evinde, orda ailesinin her türlü hizmeti görülüyor, eksik birşey olursa şikayetini yapabiliyor. Yaz tatili planını kafasına göre planlayabiliyor, eşinin bunlara itiraz etme hakkı yok zaten. Herşey adamın istediği gibi, muhtemelen günlük ev yaşantılarında da onun dedikleri oluyordur.Herşeyi çok iyidir, ilgidir şudur budur bir tek bu konuda böyle? Hangi seven adam annesinde kalmadı diye eşini gözden çıkarabilir söyler misin? En ufak şeyde hadi annenin evine denilebiliyorsa ilgiden filan bahsetmeyin Allah aşkına.
Terapiste gitmeyi kabul etmiyor ya ipleri kopar ya da bu sekilde devam diyor normal zamanda cok iyi yemek yapar evi toplar bana ilgilidir ama tek bu gitme kalma konusunda çok katı asla lafini ettirmiyor
anlamadım ben 1 hafta onlar gelip kalıyor sonra 1 hafta siz onlarda siz hiç yalnız yaşamıyormusunuz?
Yuvayi sen yikmiyorsun yalniz kocan yikiyor. O bosanmasin diye kendi ailene gitmeyip onun ailesine gitmek dogru gelmiyor bana. Biraz kararli ol. Kolay gelsin.Cok istiyorum böyle demek ama o zaman da ipleri kopariyor eşim bunun için yuva yikilir mi bilemiyorum pisman olmaktan korkuyorum
Ben biraz gercekci olucam. Toplumun cogu kesim ataerkil aileden olusuyor. Biraz orf aden gibi bir sey bu. Gonul ister ki esiniz de ailenizin yaninda 1 ay kalsin. Ama kalamaz. Kadinlarin lafi da bitmiyor, kendine cikaracaklari ugraslarida. Ama bi erkek evin icinde ne yapabilir ki? Disarida da baska bir memlekette yapabiliecegi bir seu yok. Ben saygi gordugunuz surece -ailesinin yaninda sizi azarlamamak, yeri geldiginde sizi ovmek, sizinlede vakit gecirmek gibi- boyle seyleri alismaniz gerektigini dusunuyorum. Siz sonucta 1 ay kalicaksiniz. Ve gervekten de kimse kocaniz kalmadi diye laf yapmaz. Elalem benim umrumda olmadi hicbir zaman. Ama evliliginiz zarar gorsun istemiyorsaniz bazen olmak zorunda.
Uzulmeyin hic. Yaptiginiz seyi sevgiyle yapin. Orayabgitmek zorundaysaniz gidince esinize surat asmayin. En azindan doyadoya zamanini gevirsin. Sizinde eglenmenizi saglasin. Kavgayla gurultuyle ikinizide zehir olur. Emin ol evli olmayan insanlar icin feminist duygulari ortaya cikarmak cok daha kolay. Fedakarlik yaptiginiz insan esiniz. sevdiginiz adam. Onunda kendince fedakarligi kendisi 1 ay kalamamasina ragmen sizede benimle don dememek.
Tüm yorumlara sonsuz katılıyorum. Ancak siz bu düşüncede devam ederseniz veya alıntıladığım üyenin yorumları doğrultusunda ilerlerseniz hayatınız boyunca ezilmeye mahkum kalırsınız. Lütfen bir birey olduğunuzun,fikirleriniz ve istekleriniz olabileceğinin farkına varın. Eşiniz size psikolojik şiddet uyguluyor. Güçlü kadın olun.Bizim soyle bir farkliligimiz var. Hepimiz ayni sehirdeyiz. Ama yazin esimin ailesiyle memlekete gidiyoruz 1 ay. Evde epey kalabalik oluyor. Kendi ailemde 1 gun kaldik evlendigimizden beri. Fakat esimin ailesinde ayni sehirdeyken bile kaldigimiz olur. Bazi seylere sabir gosterin. Ben karsiliginda Allahin razi olacagina inaniyorum.
Ben mesela guclu bir kadinim. Haklarimin da yapabileceklerimin de farkindayim. Ama "evlilik" dedigimiz seyin bir imzadan ibaret olmayacagini anlayabilecek olgunluktayim, fark bu sanirim. Karsinizdaki erkek zaten sizi ezmiyorsa, herkesin kendi sirtina koydugu "fazladan" beklentiyi herkese karsi yerine getirmeye calisiyorsa, ben bu durumlarda kostek degil destek olmayi tercih ediyorum.Tüm yorumlara sonsuz katılıyorum. Ancak siz bu düşüncede devam ederseniz veya alıntıladığım üyenin yorumları doğrultusunda ilerlerseniz hayatınız boyunca ezilmeye mahkum kalırsınız. Lütfen bir birey olduğunuzun,fikirleriniz ve istekleriniz olabileceğinin farkına varın. Eşiniz size psikolojik şiddet uyguluyor. Güçlü kadın olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?