Bence ilk dakika kendisini belli edip zamanınızı çalmadığı için çok çok şanslısınız, ilk başlarda rol yapıp ay sonra özünü gösterse, bir şeyler paylaşmış olduğunuz için daha çok üzülürdünüz. Bence bununla kazandığınız tecrübe paha biçilemez olmuş. Tanımadığım adamlar yer veriyor bana. Rahatsızlığı vardır belki diyeceğim ama olsa söylerdi bence. Bence görüşmeyin
Saçmalamış. Öküzlük ettim dese incileri dökülür sanki. Yok gerçekten normal bir durum olduğunu düşünüyorsa da bilemem.zaten ben söledim lafımı inmeye yakın içimde tutamadım dedim ki ben içimde tutmam sölerim sen cidden olgunlasmamıssın dedim insan nezaketen yer verir dedim .. tam vercektim oturdun diyor lan gecmiş 10 durak bırak ya dedim sonra da metrobüste kmseye yer vermem diyor ben kimseyim demek ki onun için.. anlam da veremiyorum hadi beni begenmedi hoslanmadı desem niye hala yazıyor yani kendisi görüşmek istiyor manyak mıdır nedir
bahtsızım şansıma tükürim ben
zaten ben söledim lafımı inmeye yakın içimde tutamadım dedim ki ben içimde tutmam sölerim sen cidden olgunlasmamıssın dedim insan nezaketen yer verir dedim .. tam vercektim oturdun diyor lan gecmiş 10 durak bırak ya dedim sonra da metrobüste kmseye yer vermem diyor ben kimseyim demek ki onun için.. anlam da veremiyorum hadi beni begenmedi hoslanmadı desem niye hala yazıyor yani kendisi görüşmek istiyor manyak mıdır nedir
Hıyarın teki, vakit kaybettiğinize değmez iyi ki erkenden yapmış böyle bir öküzlük de fazla bağlanmadan kurtuldunuz. Bence şanslısınız.
zaten ben söledim lafımı inmeye yakın içimde tutamadım dedim ki ben içimde tutmam sölerim sen cidden olgunlasmamıssın dedim insan nezaketen yer verir dedim .. tam vercektim oturdun diyor lan gecmiş 10 durak bırak ya dedim sonra da metrobüste kmseye yer vermem diyor ben kimseyim demek ki onun için.. anlam da veremiyorum hadi beni begenmedi hoslanmadı desem niye hala yazıyor yani kendisi görüşmek istiyor manyak mıdır nedir
öküzmüş ciddenYeni biriyle tanıstım dün de bulusup kahve içtik akşam. İşyerlerimiz aynı istikamette metrobüs ile gidiliyor 40 durak kadar filan herneyse . Normalde denk gelemezdik cünkü ben hep gec kalan biriyim bugün o gec kalmıs sabah yazdı bnde o zaman durakta bekleyim beraber gidelim dedim neyse benden 2 durak önce zincirlikuyudan binmiş oturmus tabi.. Şimdi düşündüm bu oturarak gelcek ee konuscaz edicez ben yanında nasıl durcam diye.. Sonra bindim bende en öndeydi günaydınlastık. Yanında mal gibi dikildim adam bir rahat oturuyor ki.
İnsan nezaketen oturmak ister misini demez mi ya :/ ben mi abartıyorum bana yerini vermek zorunda değil dimi.. bozuldum baya önemsiz hissettim kendimi ne salaksın dedim onla gideyim dedin bide sonra yanındaki kız kalktı birkaç durak sonra indi yani yanına oturdum pek oralı olmadım müzik dinledim filan içimden diyorum öküzün tekiymiş .. Oysa dün de begenmiştim onu ne tatlı gözleri yemyesil filan diye cidden heyecanlanmıstım. Hep böyle salaklar denk geliyor bana son iki sevgilim de bencildi zaten ve pinti.
Bu gidişle kimseyi bulamam diye düşünüyorum cocuktan sogudum hemen o hareketten sonra. Birde dönüşte yine metrobüste bulusup beraber dönelim dedi muhtemelen aksam yazacak sizce napim ?
Iyi demissinizAÇIK AÇIK SÖLEDİM MESAJ ATTI NE ZAMAN CIKCAN DİYE ODUNSUN BİLE DEDİM ÖZÜR DİLİYOR ŞİMDİ DE UYKUSUZLUĞUMA VER FİLAN DİYOR SALAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?