Ben mi abartıyorum yoksa bana hep öküzler mi denk geliyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AÇIK AÇIK SÖLEDİM MESAJ ATTI NE ZAMAN CIKCAN DİYE ODUNSUN BİLE DEDİM ÖZÜR DİLİYOR ŞİMDİ DE UYKUSUZLUĞUMA VER FİLAN DİYOR SALAK

uygulama dediğin tinder'sa eğer sevgili bulmak için orda olduğunu sanmıyorum :). sonradan ilişkiye dönen çok fazla tinder tanışmaları var ama, onların da ilişki niyetiyle başlamadığı kesin. sizin de öyle bir niyetiniz yoksa, tinder'dan tanıştığınız birine çok da kafa yormayın bence.

Saçmalamış. Öküzlük ettim dese incileri dökülür sanki. Yok gerçekten normal bir durum olduğunu düşünüyorsa da bilemem.

Böyle engellilere yer verin toplu taşımada büyüklük sizde kalsın .

Yuhhh diyorumm. Adamda ki rahata bak. Yol ver gitsin. Ama yok ben bir buyukbasi minnos ev kedisi yaparim diyorsan buyur kuzum

Hıyarın teki, vakit kaybettiğinize değmez iyi ki erkenden yapmış böyle bir öküzlük de fazla bağlanmadan kurtuldunuz. Bence şanslısınız.

Hıyarın teki, vakit kaybettiğinize değmez iyi ki erkenden yapmış böyle bir öküzlük de fazla bağlanmadan kurtuldunuz. Bence şanslısınız.

Sinirlerim bozuk işyerinde de problem yasadım zaten suan patlamaya hazır bomba gibiyim içim içimi yiyor gidip yemek yiyip uyumalıyım hemen

kadın olduğunuz için yazıyor, ekmeğinin peşinde diyim siz anlayın şimdi özen göstermeyen adam sonra hiç göstermez.

öküzmüş cidden

Ben cok toplu ulasim kullanmadim ama bazen yasli amcalar bile yer veriyordu bayan oldugum icin. Bencede sogumakta haklisin. Yanindaki bayani korumayan onun icin hassas olmayan erkeklerden uzak durmak lazim. Bazi kinularda gercekten anlayisli olup aman olsun be dememek lazim. Evlenince surekli yan yana olunca cekilmiyor oyle tipler. Yuz verme bence. Baskasi cikar karsina iyi biri insallah

Bu odunu sabahları sana yer tutması için kullan. iyi bi fırça çek her sabah sana yerini verir sıkılınca atarsın müstehak buna

Ben sevgili flört durumlarını geçtim normal arkadaşlarıma mutlaka teklif ederim sen yorgunsan otur lütfen diye.
Bu kadar düşüncesiz ve kaba birine yüz vermeyin bence mutlaka başka falsosu vardır zaten zaman kaybı tamamen.
Insan yarım ağız bari teklif eder yahu ay öküz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…