2 yıllık evliyim bizimki daha yeni yeni oturmaya başladı. Biz ailesi yüzünden çok kavga ettik. Annesi bana çok şeyler söyledi falan filan bide ben 1 yıl kayınvalidemle aynı evde kaldım. Ben bulaşık yıkamaya çıksam eşimi doldururdu. Ufak bi kaybolmamda eşime bakmışım ki hemen değişmiş. Çok çektim ben. Şimdi de yüzüne vuruyorum sen bana böyle dedin şunu yaptın bunu yaptın diye. Beni kapının önüne koyduğunu bilirim ailesi için. Annesi için çok yaptı bana. Bide benim kv çok yalancıdır çok fazla yalan söylüyodu eşime. Oda hemen inanıyodu hemen doluyodu bana karşı. Şimdi yaptıklarından kendi de pişman ama tabi ben darbeyi yedim.
Diyorum iş işten geçti artık yaşattın sen bana onları. Merak etme evliliğin oturur. Oturmasaydı benimki oturmazdı. Kaç defa Boşanma derecesine geldiğimizi biliyorum eşimle. Ayrı eve çıkmak için zor ikna ettim ben çıktıktan sonra da hep yaptıklarını yüzüne vurdum yeni yeni farkında hatalarının. Senin eşin sana karşı dolmuyosa kv doldurmuyosa haftada 1 kere git gel bence. Yoksa seni cephe alırlar oğlumuzu bizden uzaklaştırmaya çalışıyo felan diye.