• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum ?

goles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
1.214
415
123
Ankara
Daha geçen hafta konu açmıştım sevgilimin annesi ile ilgili neyse ki o konuyu konuştuk kapattık annesi dünya Tatlısı bi kadın çok seviyorum nereye gitsek bana bişeyler alır sürekli beni sevdiğini dile getirir ama bazen ufak bişeyler yakalayıp farklı düşünüyorum önümüzde ki yaz düğün aralık gibi nişanımız olucak Allah kısmet ederse. Neyse asıl takıldığım yer arabada gidiyoruz sevgilim bi araba gördü evlenince bundan sana bana birde pedere alırız gibi bi laf etti ordan annesi oooo sen evlenene kadar baban 90 yaşına gelir dedi bi an çok bozuldum hiç yorum yapmadım sevgilim seneye anne ne 90 yaşı dedi bi sessizlik oldu.düşünüyorum bu kadın beni çok seviyor ve belli ediyor ama arada bi beni yanıltıyor bu durumdan ne anlamalıyım abartıyor muyum sadece paylaşmak istedim

Yaşlı ve ne dediğini bilmeyen bir kadın mı? Çok konuşur mu? Alzheimer, panik atak vb. olabilir benim sevgilimin annesinin de biraz gel gitleri oluyor. Çok takmayın ya yaşlı deyin geçin.

annesi dünya Tatlısı bi kadın çok seviyorum nereye gitsek bana bişeyler alır sürekli beni sevdiğini dile getirir ama bazen ufak bişeyler yakalayıp farklı düşünüyorum
Öncelikle Kv adayınla ilgili samimi düşüncelerin bunlar değil. Bir insan hem dünya tatlısı, çok düşünceli olup, hem fesat, laf sokan, hin düşünen olamaz. Eğer kadınla ilgili düşüncelerin ilk yazdıkların olsaydı, espiri yapıyor der, üzerinde durmaz, buraya bu konuyu açmazdın.

Yaşlı ve ne dediğini bilmeyen bir kadın mı? Çok konuşur mu? Alzheimer, panik atak vb. olabilir benim sevgilimin annesinin de biraz gel gitleri oluyor. Çok takmayın ya yaşlı deyin geçin.
50 yaşında felan çok yaşlı değil. 3 4 yıl pskolojik sorun yaşamış ama hiç öyle bi tuhaflık sezmedim

Kp 89 yasinda mi. :KK53:

Taka taka bunu mu taktin. Bos aninda patavatsizca soylenmis bir cumle iste.

Ka
Öncelikle Kv adayınla ilgili samimi düşüncelerin bunlar değil. Bir insan hem dünya tatlısı, çok düşünceli olup, hem fesat, laf sokan, hin düşünen olamaz. Eğer kadınla ilgili düşüncelerin ilk yazdıkların olsaydı, espiri yapıyor der, üzerinde durmaz, buraya bu konuyu açmazdın.
kadınla ilgili düşüncelerim yazdığım gibi çok iyi tanımıyorum tanıdığım kadar çok iyi çok sevdim sadece bazı konuşmalar beni düşündürüyor bana karşı gerçekten samimi diye burda o kadar konu okuyoruz o kadar da düşünmem normal

Ah canım benim. Seni seviyorum seni seviyorum diyen kişiler göz boyamaya çalışıyor bence. Birebir yaşadım. Sürekli bi şeyler alarak seni elinde tutmaya çalışabilir karşılık bekler ama sen bi bluz bi biblo için kimsenin kölesi olmazsın bu seferde döner adını nanköre çıkarır.alma istemiyorum dersen olay çıkar kavgalı olsan zorla alır getirir mecbur bırakır insanı. Çok zor bi tip inşallah farklıdır kayinvaliden

Hem dünya tatlisi seni cok sever hemde sana bdv'ye konu actircak kadar morel bozan bir kayinvalide?
bir karar ver sen en iyisi

Ka

kadınla ilgili düşüncelerim yazdığım gibi çok iyi tanımıyorum tanıdığım kadar çok iyi çok sevdim sadece bazı konuşmalar beni düşündürüyor bana karşı gerçekten samimi diye burda o kadar konu okuyoruz o kadar da düşünmem normal
Bence de tam olarak konundaki sorun bu, bdvdeki kv konularına biraz ara vermelisin, Kvdeme bakış açım burda yazanlara göre şekillenecek olsaydı, kimsesiz çocuklar yurdunda büyümüş biriyle evlenirdim, insanların karakterleri farkıdır, okuduğunuz konularla hayatınızdaki insanları özdeşleştirmeyin.

Hem dünya tatlisi seni cok sever hemde sana bdv'ye konu actircak kadar morel bozan bir kayinvalide?
bir karar ver sen en iyisi
Moralim neden bozulsun ki zaten belirtim ben mi abartıyorum bu durumu konu başlığı paylaşmak istedim o kadar

Kesinlikle bu arkadaşın yorumuna katılıyorum.
Bence sen gayet laflarının altında bir şey arıyorsun.

Hani belki kadın çok istiyordur evlenmenizi. O bir yıl ona 50 yıl gibi geliyordur. Ohoo sen evlenene kadar biz 100 yaşımıza geliriz diyordur(!)

Böyle de düşünebilirdin eğer çok tatlı olduğunu düşünseydin.

Valla eski kafa ne dersen de ben isler resmiyete dökülmeden böyle mıçmıç olmayı hic iyi bulmuyorum kayinvalideyle.Niye hediye alsın bana habire yani ortaya fol yok yumurta yok.

Seni sevmiştir ama yaşınız küçükse evlenmenizi istemiyor olabilir erkenden.En kötü senaryo seni sevmedi ama numara yapıyor ki bu en korkutucu kaynana tipidir.Ortaligi karıştırır ama sana hep iyi davrandığı icin melek gibi kadın olduguyla kalır.Samimiyeti azalt derim ben,net

Moralim neden bozulsun ki zaten belirtim ben mi abartıyorum bu durumu konu başlığı paylaşmak istedim o kadar

Öylesine bir saka edinmis bunu kafana takmaman lazim daha evlilige adim atacaksin cok duyacaksin böyle laflar
takma.

Bence de tam olarak konundaki sorun bu, bdvdeki kv konularına biraz ara vermelisin, Kvdeme bakış açım burda yazanlara göre şekillenecek olsaydı, kimsesiz çocuklar yurdunda büyümüş biriyle evlenirdim, insanların karakterleri farkıdır, okuduğunuz konularla hayatınızdaki insanları özdeşleştirmeyin.
Bence sizde ufak bi sorun paylaşan insana bu kadar ön yargılı davranmayın ben sadece takıldığım bi konuyu burda paylaşmak istedim kv adayını canavar ilan etmedim

Acele etsin bekletmesin diye şaka maksatlı demiştir.Bir an önce evlenin diye.
Herseye gücenmeyin
Neden o kadar sürecegini düşündün ki ?diye sormaktan cekinmeyin.
Gelin mıymıy olmaz ses çikarmalı arada.Sonra bu niye bunu dedi ki acaba diye diye dert sahibi olur.

50 yaşında felan çok yaşlı değil. 3 4 yıl pskolojik sorun yaşamış ama hiç öyle bi tuhaflık sezmedim

Psikolojik sorunlardan etkilenebiliyorlar ya yaşı fazla olmasa da menopozdur şudur budur.
Çok takılma bence çok zaman geçer demek istemiştir o bir yıl da az bir zaman değil olumlu düşünün olumlu olsun.

Valla eski kafa ne dersen de ben isler resmiyete dökülmeden böyle mıçmıç olmayı hic iyi bulmuyorum kayinvalideyle.Niye hediye alsın bana habire yani ortaya fol yok yumurta yok.

Seni sevmiştir ama yaşınız küçükse evlenmenizi istemiyor olabilir erkenden.En kötü senaryo seni sevmedi ama numara yapıyor ki bu en korkutucu kaynana tipidir.Ortaligi karıştırır ama sana hep iyi davrandığı icin melek gibi kadın olduguyla kalır.Samimiyeti azalt derim ben,net
Kesinlikle çok doğru tespit

Back
X