• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum ?

Daha geçen hafta konu açmıştım sevgilimin annesi ile ilgili neyse ki o konuyu konuştuk kapattık annesi dünya Tatlısı bi kadın çok seviyorum nereye gitsek bana bişeyler alır sürekli beni sevdiğini dile getirir ama bazen ufak bişeyler yakalayıp farklı düşünüyorum önümüzde ki yaz düğün aralık gibi nişanımız olucak Allah kısmet ederse. Neyse asıl takıldığım yer arabada gidiyoruz sevgilim bi araba gördü evlenince bundan sana bana birde pedere alırız gibi bi laf etti ordan annesi oooo sen evlenene kadar baban 90 yaşına gelir dedi bi an çok bozuldum hiç yorum yapmadım sevgilim seneye anne ne 90 yaşı dedi bi sessizlik oldu.düşünüyorum bu kadın beni çok seviyor ve belli ediyor ama arada bi beni yanıltıyor bu durumdan ne anlamalıyım abartıyor muyum sadece paylaşmak istedim
Böyle patavatsızlık çok ama şimdiden işle yavaştan . alışmasın bir şeyler yapmaya bence ailesine önünü alamazsın. Ben ufak bir konuda içime atıyorum ama sözlümü bir şekilde farklı yerden kendime çekip pişman ediyorum onları. Farklı konularda da tepkini direk koyuyorum onlara direk. Pat diye veriyorum cevaplarını

Bence oğlunun evliliğe maddi anlamda hazır olmadığını ima etmiş olabilir yani hani oğlum sen para biriktirip evlenene kadar ...anlamında
Yada iş kurması askerlik gibi bir durum var ise onu kastetmiş olabilir.

Belki bi an önce evlenin demek istemiştir
Yoksa sizinle bu kadar ilgilenmez

İnsanların her söylediğinde mantık aramayın öylesine söylenmiş bir şey

Kime göre 1 sene sonra evleniyorsunuz? Mesela ailenizin haberi var mı? Sevgiliniz de annesine söylememiş ki kadın kafasında o düşünceyi bayağı uzak görüyor demekki, kurduğu cümleden bunu çıkardım. İnsanlar bazen kendi aralarında plan yapabilir ama aile de evlilikte ne kadar reşit de olsanız söz hakkına sahip. Kayınvalide adayınız sevgilinizi evliliğe hazır görmüyorsa vardır bir bildiği.

Kime göre 1 sene sonra evleniyorsunuz? Mesela ailenizin haberi var mı? Sevgiliniz de annesine söylememiş ki kadın kafasında o düşünceyi bayağı uzak görüyor demekki, kurduğu cümleden bunu çıkardım. İnsanlar bazen kendi aralarında plan yapabilir ama aile de evlilikte ne kadar reşit de olsanız söz hakkına sahip. Kayınvalide adayınız sevgilinizi evliliğe hazır görmüyorsa vardır bir bildiği.
Nişan düğün tarihi belirlendi belirttim aileler biliyor oğlu maddi ve manevi anlamda evliliğe hazır 1,5 yıl olucak birlikteyiz ailesinin de bu ilişkiyi desteklediğini sürekli dile getiriyor

Neden gezerken sana sürekli hediye alıyor gittiğiniz yerden? Bana çok saçma geldi neden aldırıyorsun bu kadar samimiyet gereksiz şimdiden.

Back
X