Ben mi abartıyorum?

Shalini

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
3.646
4.274
333
Merhabalar yaklasik 3 haftadir biriyle gorusuyorum. Bu gorustugum kisiyle daha oncesinden tanisiyorduk. (Ocak ayindan beri) Ocaktan mayis a kadar 3 kez gorustuk. O zamanlar aramizda bisey yoktu. Bana acilmamisti. 3. Bulusmamizda yemek yiyecektik oyle konusmustuk. Bulustugumuzda kafeye gittik. Saatlerce oturduk ben açliktan ölüyorum tabi. Hadi gidelim dedi. Yuruyorduk. Yemek yiyelim mi dedi. Ben de tamam dedim ama restorana girerken yemesek mi yesek mi falan yapti.ayaklari bi ileri bi geri gitti diyebilirim. yemegi yedik.hesaplar odenecekken ben de cuzdanimi cikarinca "tamam sen de kendi hesabini öde" dedi. Şok oldum o an.orda benim hesabi odemem degil de o davranisi beni şok etti.ben de kendimce aramizda bisey yok sonucta, abartiyorum diye dusundum. 1 gun sonra bana mesaj atti. "Bana xxx kafede çay ısmarlasana" diye.ben de mesajlarina cevap vermedim. Gorgusuz gibi geldi cunku. 3 hafta once de bana acildi beni tanimak istedigini soyledi. Ben de kabul ettim bir kez daha şans vermek istedim.birlikte yemege ciktik gayet guzeldi her sey. Bugün de mesajlasirken bana "bayramdan sonra işe gitmeden önce xxx kafede kahvalti yapalim. "Caylar senden simitler benden " dedi. Bir kiza gorustugu kisi tarafindan "ısmarla" denmesi ya da boyle hesaplar yapmasi cok itici degil mi?( maddi durumu iyi, ozel sektorde mühendis) Benim moralim cok bozuluyor. Ben mi abartiyorum yoksa normal mi? Iyi tarafindan da bakamiyorum. Yorumlariniza ihtiyacim var

Davranış itici gibi

Ama sizin başkasına ödetmem imajınız mı var dıştan bakılınca ben senin paranı yemem vs ise öyle demiştir

Bir de birşey ısmarla demek de kibarca çıkalım demek gibi mi düşünüyor işte topu dana atıyor egemen olmuyor gel ısmarlayayım değil de sen ısmarla sen üstün ol gibi

Ben oyle ince dusundugunu hic sanmiyorum. Kendi hesabimi kendim oderim havasi yaratmadim hiç

çooook itici...
bana x ısmarla ne yahu? ilk davetlerde davet eden kimse hesabı o öder, ilerleyen zamanlarda artık yeterli samimiyet oluşunca ister alman usulu ödersiniz ister bi sen bi ben yaparsınız, ama adam dakka bir gol bir kendini belli etmiş.

Kendini ne zannediyor acaba bu nasıl bir tavır böyle hiç hoşuma gitmedi bence görüşmeyi bırakmalısınız.
Bir bayanla yemeğe çıkıldığında böyle mi yapılır görgü kuralı gereği kızkızayken bile davet ettiysek hesabı ödüyoruz bu nedir böyle..

***İlk buluşmada erkek ısmarlamalı.

Diğer görüşmeler kişiliklere göre değişir. Mesela ben davet ettimse (karşımdaki kim olursa olsun kendim öderim) ama durduk yere karşımdaki sen ısmarla derse hiç hoşuma gitmez.

Bu kişinin konuşma tarzı hiç hoşuma gitmedi. Daha güzel şekilde yazabilirdi....

Hakkında hayırlısı olsun, içine sinmediyse uzatmamanı öneririm.

Amin tesekkurler. Hesabi ben ödeyecektim zaten ama sen kendi hesabini kendin öde deyince şoklanmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…