maddi durumu iyi, ozel sektorde mühendis
Ben oyle ince dusundugunu hic sanmiyorum. Kendi hesabimi kendim oderim havasi yaratmadim hiçDavranış itici gibi
Ama sizin başkasına ödetmem imajınız mı var dıştan bakılınca ben senin paranı yemem vs ise öyle demiştir
Bir de birşey ısmarla demek de kibarca çıkalım demek gibi mi düşünüyor işte topu dana atıyor egemen olmuyor gel ısmarlayayım değil de sen ısmarla sen üstün ol gibi
Pek yeni nesil sayilmaz. 33 yaşında. Biktim artik her defasinda boyle cimrilerle ugrasmaktanYeni nesilin adamlarıda bir tuhaf olmuş bacım.20 sene önceki centilmen erkekler nerdeeeeee.
Kaç bencede.
Ders veresim var ama nasilKaç kaç kaç
Cimri mi görgüsüz müdür nedir ardına bakmadan kaç davranışları çok itici
Ders veresim var ama nasil
Zaten "benim karnim acikti yemek yiyelim" dedi.Saatlerdir yemek yemeyip ki kensidi de acıkmıştır daha sonra yesek mi yemesek mi muhabbeti ve alman usulü ödeme tarzı
Bence de şans falan verme
Neden bu kadar öküzler ya da nasil bu kadar ökuz olabiliyorlar?Aman aman...
Başlamadan bitsin.
Amin tesekkurler. Hesabi ben ödeyecektim zaten ama sen kendi hesabini kendin öde deyince şoklanmistim***İlk buluşmada erkek ısmarlamalı.
Diğer görüşmeler kişiliklere göre değişir. Mesela ben davet ettimse (karşımdaki kim olursa olsun kendim öderim) ama durduk yere karşımdaki sen ısmarla derse hiç hoşuma gitmez.
Bu kişinin konuşma tarzı hiç hoşuma gitmedi. Daha güzel şekilde yazabilirdi....
Hakkında hayırlısı olsun, içine sinmediyse uzatmamanı öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?