Ben mi abartıyorum?

Öğretmen misin acaba? Bu durum bana öğretmenlik yaptığım dönemi hatırlattı, öğretmen olduğum için talip yağıyordu ama çürük elma yağmuru
Evet ögretmenim. Talip yagsa neye yarar hepsi birbirinden b..k. benim anlamadigim karsima cikanlar hep cimri ve görgüsüz. Gorusmeye gitmeden dua ediyorum Allahim bu da gorgusuz olmasin diye. Actigim konulara bakarsaniz gorursunuz hep ayni dert:)

Herkes öğretmen bir kadınla evlenmek ister özellikle orta ve orta-üst gelirli insanlar, çünkü giriş çıkış saati belli, ortamı belli risk sıfır. Böyle olunca da çok garip tiplerle yüz göz olunuyor. İlk görüşmede maaşını babana mı verirsin diyeni duydum.

Ben genelde hiç ödemem ki, sevmem de bu tipleri. Paran yoksa çağırma davet etme ya. Davet ettiysen öde.

Hesabı her zaman erkek öder düşüncesi bana ters geliyor erkeklere bu kadar yüklenmek saçma , fakat sizin durumda karşınızda ki adam gerçekten çok pintiymiş hayat geçmez onunla , sürekli bir ısmarlama lafı geçirmiş çekilmez hiç.

Gecen yil biriyle gorustum o da ogretmendi. Ilk gorusmede o maastan soz edince ben de ev islerinde erkeklerin eslerine yardim etmesi gerektiginden kendi islerini kendilerinin yapmasi gerektiginden (ütü) bahsettim. O da bana o zaman maas kartini ben hak ederim demez mi? Ev islerinde bana yardim ederse benim maas kartim onda kalirmis. Muhabbet maas kartinin onda kalmasi gerektigi uzerine konusmaya devam edince cumlelerini bitirmeden ben gidiyorum deyip kacmistim :)

Kizzz bu adam sana ilerde bir bardak şu vermez.verirse de iki gün sonra kendine ISMARLATIR.
yazık etme hem vaktine hem kendine

Küçük bir şehirde misiniz? Üç büyük şehirden birinde mi? Ya ne olmuş bu erkeklere, iş bulmak zorlaştı iyice. Biraz da buna bağlıyorum. Benim eşim kendi ütüsünü yapar, babam da yapardı, bu büyük bir olay değil ki, müsait olan yapar bitirir, maaş kartı istemek falan,insan nasıl utanmaz ya

Esimle ogrenciyken nisanlandik.

Bir kere bile hesap odetmedi.

Ben orali olmadim degil. Sende ogrencisin siraya koyalim bir sen bir ben diye cok konustum. Hayir olmaz dedi.

Odemek istedigimde kizdi koy o cuzdani yerine diye.

Bende sirf altinda kalmamak icin sigara boregi sarma felan yapip goturuyordum ona.

Simdi diyorum tut ki ayrilsaydik bana o kadar yemek yedirdin hepsinin de hesabini sen odedin icin gider miydi? Sacmalama ben bir yemegin hesabini yapacak insan miyim diyor.

Bunlar cok basit hesaplar.

Tabiki bir o oderse ikinciye ondan once davranip siz odersiniz bu normal bir sey ama kendi agziyla imalarda bulunmasi daha mekana gitmeden sunu sen ode bunu ben odeyim hesabi yapmasi cok cirkin.

bence abatıyorsunuz.
cimri olmadığından emin olana kadar şans verin.
bende nişanlıma yemek ısmarladım çok.
hadi kahve ısmarlayım dedim. o teklif etti.
bunu sen öde ben başka bişey ödeyim dedi...
bu akşam yemekler sende diye çok çıktık dışarı.
ne var ki bunda?
yani erkeğin her zaman parası olacak tüm maddi yükü erkek taşıyacak diye bişey yok ki.

ya sen kendi hesabını öde ne demek
bence kaç kaç kaç
resmen itici
ben olsam buz gibi soğurdum bidaha görüşmezdim

Bi simit yaa ya da 2 çay ne kadar olabilir ki. Tas catlasin 20 lira. Ciddi ciddi bana çaylar senden diyor. Insan utanir, nasil bu kadar gurursuz anlayamadim

Ben her sey erkek yapsin odesin demiyorum ki. Insan centilmenlik bekliyor ve sen ismarla deyince itici geliyor. Samimi olsak aylardir gorusuyor olsak takmazdim belki. Ama daha ilk bulusmadan sonra diyor bana. Bir de cimrilik boyle seylerde ortaya cikiyor. Baska nerde gorebilirim ki cimri oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…