Ben mi abartıyorum?

Bence son kez buluş ye iç hesabı kitle bidahada görüşme

Yok bence buluş,hesabıda öde ve "aç karnın doydumu beleşçi cimri herif,sakın birdaha karşıma çıkma" de neye uğradığını şaşırsın,en azından bundan sonra kimseye böyle görgüsüzlük yapmaz belki..

Neden cikayim ki karsisina. Sirf ona ders vericem diye. Zamanima yazik. Hem ben egitmis olurum sizin dediginizi yaparsam. Öküz öküz devam etsin hayatina

Laflar çok itici ya :/ senden benden ısmarla vb. Mesela bana "sana bi yemek ısmarlayayım" denince bile itici gelirdi bekarken, şimdi kocam diyince çok tatlı geliyor tabi

Laflar çok itici ya :/ senden benden ısmarla vb. Mesela bana "sana bi yemek ısmarlayayım" denince bile itici gelirdi bekarken, şimdi kocam diyince çok tatlı geliyor tabi
6 ay once de gorustugum cocuk bana (gorusmeye baslayali 1 hafta bile dolmadan) istedigin bi film varsa gidebiliriz sinemaya, hiç onemli degil" demisti :)) aklima o geldi:))

Demek ki adam pinti. Bu tur insanlardan uzak durun. Ilerde cok pisman olursunuz.

6 ay once de gorustugum cocuk bana (gorusmeye baslayali 1 hafta bile dolmadan) istedigin bi film varsa gidebiliriz sinemaya, hiç onemli degil" demisti :)) aklima o geldi:))
Senin için bu büyük fedakarlığı yapacak olan kişiyi kaybetmedin umarım

ah onu kaybettim iste. O da yazlari beni ırgat olarak calistiracakti. Uzum toplayip cigneyip pekmez yapacaktik benim tatilimde. Hatta burda da konu acmistim :) hepsi birbirinden öküz
Öğretmen misin acaba? Bu durum bana öğretmenlik yaptığım dönemi hatırlattı, öğretmen olduğum için talip yağıyordu ama çürük elma yağmuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…