Ben mi abartıyorum ?

Bahargrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
13
7
86
Merhabalar ,fikir almak istediğim bir konu var .Belki de ben bu durumu abarttım bilemiyorum o yüzden buraya yazma gereği hissettim.
Büyük bir sorun olmasa da Eşimle evlendiğimizden beri (8 ay) işi gereği farklı illerde yaşayıp evliliğimizi sürdürüyoruz .Her haftasonu evimize geliyor.Görüşemediğimiz için birbirimizi çok özlüyoruz.Fakat bu haftasonu il dışından ablası geliceği için benim yanıma gelemiceğini söyledi .Ben de eşi olduğumu bir haftasonlarımız olduğumu söyleyip tartıştık ,bu durumu çok büyütüp içime dert ediyorum :((

Bence bu kadar yüz vermeyin sizin düşündüğünüzu onun düşunmesine fırsat verin siz değil o çok özledim gelemiyorum diye üzülsün fazla muhabbet tez ayrılık getirir misali ağır taşı kimse yerinden oynatamaz ilişkide sevgiyi göstermek n büyük aptallık benim fikrim

Asıl konu daha ne kadar bu şekilde devam edeceği bu haftasonu evliliginin..8 ay bence çok uzun bir süre evlilikle böyle düzensizlik için.

• Beğen
Reactions: KV_
Eşinizin işinin olduğu şehre taşınsanız sizde olmaz mı?
Böyle ayrı gayrı hemde yeni evlisiniz biraz tuhaf ...

• Beğen
Reactions: KV_
Eşinizin işinin olduğu şehre taşınsanız sizde olmaz mı?
Böyle ayrı gayrı hemde yeni evlisiniz biraz tuhaf ...
Ben devlet kurumunda çalıştığım için tayin durumum zor ,eşim işini değiştirip haziran da benim olduğum şehre temelli gelicek

Bu konunun devamında şöyle böyle görümce diye yeni başlıklar bekliyoruz :D

Durumunuz cok zor. Evet biraz buyutmussunuz ama sizi anliyorum. Bence cok ustune gitmeyin ve tartismayin. Onunda sizi anlamasi onemli neden kirildiginizi anlatin yeterli bence

Bakın her haftasonu evinizde buluşuyormuşsunuz.
"Bazı" haftasonları değil.
Bir kere de gelmese,ablası ile görüşse ne çıkar?
Ablası da haftasonu gelebiliyor demekki
Bu kadar büyütmeye gerek yok.
Art niyet olur,sıkça olur o zaman haklı olursunuz.

Back
X