- 5 Ocak 2018
- 33
- 10
- 3
- 29
İyi günler arkadaşlar. Dün sevgilimle anneme hediye tablo bakıyorduk. Alttaki tablolara bakmak için eğilmiştim. O sırada kapıdan birileri girdi. Bizde kapı ağzındaydık sevgilim beni kolumdan tutup kaldırdı, ters ters dikkat et dedi. Halbuki üzerimde frikik vereceğim bi kıyafet yoktu. Neyse la havle dedim kasaya geçtik. Sıra beklerken kasadaki kız arkasını döndü eğildi poşet almak için yani benim biraz önceki durumumdaydı. Bi müddet kaldı öyle. Sevgilim zaten o yöne bakıyordu ama kız eğilince yönünü değiştirme gereği duymadı bakmaya devam etti. Belki fevri davrandım bilmiyorum ama tüm sinirim tepeme çıktı o an. Mağazadan çıktık bi yere oturduk açtım ağzımı yumdum gözümü. Sen baktığın için bana bakılmasını istemiyosun. Kendin bakıyosun o yüzden benim üstümde böyle baskı kuruyosun -kısa giyinmeme vs karışır-, neyse istediğine bak senin de gözün öyle doysun yeter ki bana karışma gibi bi sürü laf saydım. O da ben zaten oraya bakıyodum o niyetle bakmadım neyine bakıcam diye kendini savundu. Saçma yerlere çekiyosun seni sakınmamla ne alakası var bakıyorum diye yapmıyorum bunu hatta özellikle bakılmak, egosunu tatmin etmek için açık giyinenlere prim vermem nefret ederim dedi. Buna da ayrı sinir oldum tamam gerçekten öyle insanlar da var ama böyle bi genel yargıya varması insanları kıyafetlerine göre yargılaması da saçma. Her neyse sonuç olarak genel tavrına baktığımda gözü dışarda biri değil. Ama bana karşı her kısıtlayıcı tavrında kendi de yaptığı/baktığı için bana böyle mi davranıyo düşüncesi içimi kemiriyo. Ona göreyse tam aksi kendi için hiç bi şey istemiyo istediği her şey benim iyiliğim için ve sakındığı için.