Ben mi abartıyorum?

Acik giyiniyorum , herkes bana baksin istiyorum , acik giyinerek egomu tatmim ediyorum , manyagim cunku ben

Hayır aslında öyle bir tip değil ama dikkatlidir genel olarak kız olsun erkek olsun çevreyle ilgilidir.
Anladım . Yani insan mesela çok dikkat çekici şeyler gördüğünde kadın erkek fark etmiyor aşırı Şeyler dikkat çektiği için herkes bakar örnek veriyorum tuhaf sac renkleri vs .
Ama onun dışında Sürekli boğuyorsa seni bu şekilde o zaman düşünmen gerekir .

“Kolumdan tutup kaldırdı, ters ters dikkat et dedi”
Bence esas sıkıntı burda. Farkında mısınız, bu kaba girişimin ileride nerelere gelebileceğini. Benim bitmekte olan evliliğimden örnek vereyim. Evlenmeden önceki giyim tarzımda hiçbir değişiklik olmadı, makyajımı abartı olmadan yaparım, açık giyinmem. Evlendikten sonra “giyim tarzını değiştir, neden makyaj yapıyorsun,kolsuz giyemezsin, kime süsleniyorsun, diz altı elbiselere bile giyemezsin bunun gibi tavırlar başladı. Ben şok tabi. Sen beni böyle beğendin evlendin ne bu şimdi desem de saygısız tavırlar devam etti.
Ki bu kabalık ve saygısızlık sadece giyimde değil her alanda kendini göstermeye başladı. Sevgi bir yere kadar da saygı yoksa çok zor.

Back
X