cidden sorunlusun...Ben bir erkeğin eşinden veya sevgilisinden başka bir kadına bakmasını(göz kayması da dahil) güzel bulmasını kadın hakkında yorum yapmasını(bu yorumlar dış görünüş ise ister iyi ister kötü olsun ) abes buluyorum ve çok kızıyorum. Artık o kişiye sapık gözüyle bakıyorum. Eski erkek arkadaşım kuzenim dahil çoğu kişi bunun abartı olduğunu söylüyor. Bu özellikle ilişkilerimi zedeliyor. Bunu çözüp rahat bi insan olmak istiyorum. Sizce düsündüklerim normal mi yoksa cidden sorunlu muyum
Ben bir erkeğin eşinden veya sevgilisinden başka bir kadına bakmasını(göz kayması da dahil) güzel bulmasını kadın hakkında yorum yapmasını(bu yorumlar dış görünüş ise ister iyi ister kötü olsun ) abes buluyorum ve çok kızıyorum. Artık o kişiye sapık gözüyle bakıyorum. Eski erkek arkadaşım kuzenim dahil çoğu kişi bunun abartı olduğunu söylüyor. Bu özellikle ilişkilerimi zedeliyor. Bunu çözüp rahat bi insan olmak istiyorum. Sizce düsündüklerim normal mi yoksa cidden sorunlu muyum
Aslında evet bu davranışları bir kadın yaptığında birini yakışıklı bulduğunda abes bulmuyorum ve ben de yapıyorum. Bu yüzden aslında kendimle de çelişiyorun. Bu düşünce mi de değiştirme lazım gerçekten geçen kuzenim biri hakkında yorum yapınca ister istemez kızdım aslında kocaman adam kendimden utandım sonra.cok abarti. bi kadin guzelse guzeldir yani neden kiskanayim esim onayladi diye
siz hic mi gordugunuz ya da tvde seyrettiginiz biri icin "yakisikli, hos vs adam" diye dusunmuyorsunuz. ben dusunuyorum vallayoksa sapik miyim ben de
bu yapilan yoruma bagli aslinda. cirkinlesmeden bastan asagi suzmeden gozle taciz etmeden guzel bi kadin deyip gecmek bence problem degil.Aslında evet bu davranışları bir kadın yaptığında birini yakışıklı bulduğunda abes bulmuyorum ve ben de yapıyorum. Bu yüzden aslında kendimle de çelişiyorun. Bu düşünce mi de değiştirme lazım gerçekten geçen kuzenim biri hakkında yorum yapınca ister istemez kızdım aslında kocaman adam kendimden utandım sonra.
Yok erkek arkadaşım sadece bir artistigüzel bulduğunu söylemişti sadece yoldan geçen birine değil. Yoldan geçene yapsa kavga ederdim herhaldeYa güzel buluyorsa dahi neden erkek arkadaşın seninle paylaşama isteği hissediyor ki . Biz kadınlar kıskancız sonuçta .
Peki tüm düsüncelerim mi sorunli sence. Bilip düzeltmek amacım.cidden sorunlusun...
bu biraz fazla. çevrene de sana da zarar. bize sorduklarında aaa kıvanç tatlıtuğ çok yakışıklı demeyi biliyoruz. veya ne karizmatik adam demeyi yanımızdan geçene erkekler bakamıcaklar. sapıklıkla alakası yok. onlarda bakar sende bakarsın. gözü dışarıda demek değil ki buBen bir erkeğin eşinden veya sevgilisinden başka bir kadına bakmasını(göz kayması da dahil) güzel bulmasını kadın hakkında yorum yapmasını(bu yorumlar dış görünüş ise ister iyi ister kötü olsun ) abes buluyorum ve çok kızıyorum. Artık o kişiye sapık gözüyle bakıyorum. Eski erkek arkadaşım kuzenim dahil çoğu kişi bunun abartı olduğunu söylüyor. Bu özellikle ilişkilerimi zedeliyor. Bunu çözüp rahat bi insan olmak istiyorum. Sizce düsündüklerim normal mi yoksa cidden sorunlu muyum
bir yere oturduğumuzda ister istemez, çevredeki insanlara gözümüz takılır ve yorumlar yaparız...hatta çok beğendiğimiz tiplerde görebiliriz ve beğenebiliriz...ama beğendiğimiz kişiyi alıpta evimize götürmüyoruz...o an orda kalıyor...karşımızdaki insana zorla kendimizi sevdiremeyiz, seviyorsa seviyordur, sevmiyorsada yapacak birşey yoktur...ilişkilerde baskı kullanmak, genelde ters teper...örneğin çok değişik, yada güzel birini gördüğümde, eşimi ben dürtükler, baksana ne güzel kız değilmi derim..bu ksıkançlık durumu birazda özgüvensizlikten kaynaklanıyor...kendini bilen insanlar, zaten sevdiğinin yanında nasıl davranması gerektiğini bilir...örneğin, yiyecek gibi değilde, göz ucuyla bakar...Peki tüm düsüncelerim mi sorunli sence. Bilip düzeltmek amacım.
Peki eski erkek arkadaşım şey demişti bi arkadaşımız için ' sürekli dekolte giyiyor ' diye kötülemisti . Ben şey diye düşündüm demek çok dikkatini cekiyor dekolte giyenler ki aklında kalmış. Sizce yanlış mıydı düsüncem2 tarafta hoş birini görünce istemsizce inceliyor. Size şuna bak aşırı çok güzel, vucut hatları çok iyi falan diye abartarak söylemiyorsa pek düşünmenize gerek yok. Sapık teşhisi ağır kaçar.
Ha hoşlanmadığınızı söylerseniz, o da baksa bile sizinle paylaşmaz. Olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?