ben mi abartıyorum?

bazegosh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
40
22
3
40
merhaba kızlar ilk konumu açıyorum çok uzatmadan mevzuya girmek istiyorum bir oğlum var henüz bir yaşında sünnet ettirmeyi düşünüyoruz eşimin ailesi herseyimize müdahale ediyor kendi yapmak istediklerini eşimi kullanarak bana zoraki yaptırmaya çalışıyorlar oğlumu bi kaç ay içinde sünnet ettirmeyi düşünüyoruz mevzusu açıldığında görümcem oğlumun sünnet derisini istiyormuş alacakmışız o saklayacakmış öyle dedi bana da çok saçma geldi bende olurmu öyle şey çok saçma doktora ne diyeceğiz dedim verilmez öyle şeyler hastanede çöpe atılır dedim başta eşimde olmaz öyle şey dedi ama sonradan tutturdu oğlumun sünnet derisini alacağım diye bende seninkini alıp saklamışlar mı senin ki nerde dedim o da oğlumu kasdederek onun babası oymuş alacakmış .. ben mi yanlış düşünüyorum çok saçma değil mi annesi olarak böyle birseyide istemiyorum ayrıca benim yerime kara verilmesi çok sinirimi bozuyor bu her konuda böyle huzurumuzuda kaçırıyorlar bu şekilde

Aaayyyy bu ne saçmalık ya?
Ne alaka saklanınca ne oluyormus?
Ayrı bir cahillik kokusu aldım şimdi

Napacaklarmış sünnet derisini yahu o nasıl bir çeşit manyaklık?
Görümcenize söyleyin kolye yaptırıp boynuna taksın
valla bende anlamadım canım bu kadar ısrarla istenmesini hatıra saklayacakmış eşya değil ki bu vucut parçası bide yani özel bölge ne bileyim ya garipsiyorum gerçekten

Allah Allah ne insanlar var neyapacaksın diye sormadınız mı?
Hastaneye sizinle gelip doktordan kendisinin istemesini söyleyin
Doktor ne yapacagını merak edebilir

Görümcenin talebi ister mantıklı olsun ister saçma olsun çocuk sizin çocuğunuz olduğu için eşiniz üzerinden cocugunuzla ilgili yaptirimda bulunmalari çok saçma. Ayrıca talep zaten saçma. Hatta ne bileyim tiksindirici, ürpertici.

bide herseye karışıyorlar kayınvalidem kendi zile bile bastırmazmış çocukları uykudan uyanmasım diye ama benim çocuğumu ışığa sese alıştırcakmışız ellerine niye eldiven takıyormuşum annesi yine takmışmımış o eldivenleri elli kerede yüzünü çiziyor mecbur takıyorum dediğim halde hemde işte babasının yanında bana benzetirler arkamı dönerim babası yokken annesiyle hiç alakası yok derler emzirmemden tutunda yatırmama kadar laf söylüyorlar çocuk daha yeni doğduğu zamanlar uyuması lazım seveceğim diye uyutmuyorlar yavrum perişan oluyordu bebek görmeye geldiklerinde kalabalığın içine koyuyorlar herkesin eline veriyorlar
işte yok bizden anne baba olacakmışta onlarda görecekmiş falan filan laflar yani sinirlenmekte haksızmıyım kaldıki kimseye de vermedim bebeğimi baksın diye herseyini kendim yapıyorum

Ben çektirdiğim dişi almıştım da sünnet derisi ne çirkin bişeydir bu ne ya
Bence göbeğini sakladıysanız verin onunla oyalansınlar

Bu arada oğlum sünnet olduğunda doktor biz talep etmeden sünnet derisini verdi bize. Gazlı beze sarmış bırakmışlar daha doğrusu ben o anı görmedim.
Böyle bakakaldık kayınvalidemle napacağız bunu diye, sonra o aldı ben gömeyim bunu en iyisi diyerek.
Yani ne yapmak için istenir gerçekten anlamak mümkün değil.

İlk saç, ilk tırnak hatta ilk kakayı saklayan çok duydum ama sünnet derisini saklayana hiç rastlamadım. Nihayetinde deri çürüyüp kurtlanmaz mı?

Sünnet derisini veriyorlar zaten.
Yalnız sünneti 1-6 yaş arasında sağlık sıkıntısı yoksa kolay kolay yapmıyor doktorlar, tavsiye de etmiyorlar.

yani verilse bile gömülmeli bence o bölge saklanır mı yaa kız olunca kızımızın kukusundanda bi parça saklayalım oldu olacak

Son düzenleme:
yani verilse bile gömülmeli bence o bölge saklanır mı yaa kız oluna kızımızın kukusundanda bi parça saklayalım oldu olacak
Gömülmesi için veriliyor benim bildiğim bizede vermişlerdi biz istemeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…