valla bende anlamadım canım bu kadar ısrarla istenmesini hatıra saklayacakmış eşya değil ki bu vucut parçası bide yani özel bölge ne bileyim ya garipsiyorum gerçektenNapacaklarmış sünnet derisini yahu o nasıl bir çeşit manyaklık?
Görümcenize söyleyin kolye yaptırıp boynuna taksın
korkarım onuda yaparlar utanacaklarını sanmamAllah Allah ne insanlar var neyapacaksın diye sormadınız mı?
Hastaneye sizinle gelip doktordan kendisinin istemesini söyleyin
Doktor ne yapacagını merak edebilir
İlk saç, ilk tırnak hatta ilk kakayı saklayan çok duydum ama sünnet derisini saklayana hiç rastlamadım. Nihayetinde deri çürüyüp kurtlanmaz mı?merhaba kızlar ilk konumu açıyorum çok uzatmadan mevzuya girmek istiyorum bir oğlum var henüz bir yaşında sünnet ettirmeyi düşünüyoruz eşimin ailesi herseyimize müdahale ediyor kendi yapmak istediklerini eşimi kullanarak bana zoraki yaptırmaya çalışıyorlar oğlumu bi kaç ay içinde sünnet ettirmeyi düşünüyoruz mevzusu açıldığında görümcem oğlumun sünnet derisini istiyormuş alacakmışız o saklayacakmış öyle dedi bana da çok saçma geldi bende olurmu öyle şey çok saçma doktora ne diyeceğiz dedim verilmez öyle şeyler hastanede çöpe atılır dedim başta eşimde olmaz öyle şey dedi ama sonradan tutturdu oğlumun sünnet derisini alacağım diye bende seninkini alıp saklamışlar mı senin ki nerde dedim o da oğlumu kasdederek onun babası oymuş alacakmış .. ben mi yanlış düşünüyorum çok saçma değil mi annesi olarak böyle birseyide istemiyorum ayrıca benim yerime kara verilmesi çok sinirimi bozuyor bu her konuda böyle huzurumuzuda kaçırıyorlar bu şekilde
Gömülmesi için veriliyor benim bildiğim bizede vermişlerdi biz istemeden.yani verilse bile gömülmeli bence o bölge saklanır mı yaa kız oluna kızımızın kukusundanda bi parça saklayalım oldu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?