Ben mi abartıyorum?

Diğer arkadaşların ne yorum yaptı peki çocukların istenmemesine?
Onlar kabul etmemesine takıldılar. Aradan zaman geçti kabul etmedi diyorlar. Ben kabul etmeyisine değil çocuk mevzusuna takildim. Bu konuda fikir ayrılığımız var sanirim onlarla. Bana göre kabul etmemesinden çok çocuk istememesi sorun oldu.

İstedikleri gün kabul edemeyebilir, müsait olmayabilir anladım da. Çocuk neden istemiyormuş madem öyle kendi çocuğunu neden getiriyormuş?

Çocuk dediğimiz 9 yasinda bu arada iyiyi kötüyü ayırt edebilecek yaştalar. 2 3 yasinda ufak çocuk değiller

Çocuk dediğimiz 9 yasinda bu arada iyiyi kötüyü ayırt edebilecek yaştalar. 2 3 yasinda ufak çocuk değiller
Yok artık.
Ben nedense 3-4-5 yaşlarında bir çocuk hayal etmiştim. O zaman iyi sabır varmış sizde, hiç üzülmeyin düşünmeyin, görüşmeme kararı çok yerinde

Bunlar her zaman her grupta yaşanır haksızlığa gelemeyen tip hangisiyse o bir güzel doldurulur kadın savunucu olduğunda da arkasında o şikayetçi tayfadan kimse kalmaz hatta diğer şahısa da gidip sen bakma ona derler bir güzel görüşmeye devam ederler piskoloji bozan tiptir bunlar uzak durun o gruptan çıktığınızda da hemen sizi ararlar neden böyle yaptın diye maksat gitcek kapımız eksilmesin onlara göre. benim dostluk anlsyışım bu değil iki yüzlü insanlara katlanmak zorunda değilsiniz

Çocuk istemeyen arkadaşınız uyanık mı sanıyormuş kendini. Herkesin evi eşyaları kendine kıymetli, değerli. Dünyanın parasıyla alınıyor.

Diğer arkadaşlarınız da iki yüzlüymüş. Sizi kurban mı seçmişler kadına söylenesiniz diye. Kendileri de şikayetçi değil miydi bu durumdan çünkü illaki siz de aranızda bu kişinin çocuğunu konuşmuşsunuzdur. Onlara da sorsaydınız siz ne biçim insanlarsınız diye.

Bende mobilyalarımı tüm eşyalarımı yenilemiştim hayırlı olsuna gelindi ilk kez serdigim yatak ortumun püsküllerini kopartıp atmış bir şey demedim.

Bende yapamıyorum işte onlar gibi iki yüzlülük yüzüne gülüp arkadan atıp tutmak herkesin harcı değil. Haksızlığa tahammül edemeyip bundan böyle görüşmelerde bulunmayacağımi bize de çocuklu gelindigini bir sorun yaratmadigimizi dile getirdim. Güya onlarda kızıyordu ona kötü ben oldum işte. Herkes kendini belli etmiş oldu bu olay sayesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…