- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi yamuk prencess
-
Keşke deseydiniz, bu tiplerin hakkından başka türlü gelinmiyor çünkü.Bende mobilyalarımı tüm eşyalarımı yenilemiştim hayırlı olsuna gelindi ilk kez serdigim yatak ortumun püsküllerini kopartıp atmış bir şey demedim.
Kendini üzmeye değmez bu kalibredeki insanlar boşver yeni ortam yarat iki gez toz bak nasıl yanaşırlar beni niye çağırmıyosun haber vermiyosun diyeBende yapamıyorum işte onlar gibi iki yüzlülük yüzüne gülüp arkadan atıp tutmak herkesin harcı değil. Haksızlığa tahammül edemeyip bundan böyle görüşmelerde bulunmayacağımi bize de çocuklu gelindigini bir sorun yaratmadigimizi dile getirdim. Güya onlarda kızıyordu ona kötü ben oldum işte. Herkes kendini belli etmiş oldu bu olay sayesinde.
Inanın bu daha çok işime gelir su saatten sonra çünkü ben arkadaşlığında saygı çerçevesinde olmasından yanayım. Hatta gruptan ayrılsam mi diye ben de düşünmedim değil.
Var oyle cinsler canim cok iyi yapmissin.gorusmemek en iyisi zaten artik eskisi gibi samimi olamazsiniz bu laflardan sonra.hiiic takma isine bakMerhaba. Bizim bir arkadaş grubumuz var. Içimizden birisinin cocugu oldukça hareketli ve zarar vermeyi seven bir cocugu var. Abartarak yazmıyorum gerçekten tutarsız hareketleri olan bir çocuk laftan falan anlamıyor. Örneğin bana geldiklerinde yatak odama girip bütün camasirlari cekmeceden çıkarıp ortaya saçan ve kötü kelimeler kullanan bir çocuk Klozete oyuncaklari atıp üzerine sifonu çekiyor vs. Annesi pek ilgilenmeyip sürekli kendini anlatma dert yanma derdinde. Biz hiç bir zaman kendi çocuklarımızdan ayırt etmedik arkadaşımız kirilmasin darilmasin diye ufak bir ithamda bulunmadık hiç bir zaman bize gelindiğinde ki sık sık ben ve diğer arkadaşlarla toplaniyoruz.
Geçen gün o arkadaşa da gitmek istedik. Fakat bize ona çocuksuz gitmemiz gerektiğini ve gitmek istediğimiz gün başka arkadaşlarla görüşeceğini söyleyerek kabul etmedi. Ben de biraz sinirlendim ve üzüldüm açıkçası. Biz idare ederken onun açıkça bizim çocuklarımızı istememesi ve bunu dile getirip söyleyebilmesi beni kırdı.
Bende çocuğumun olmadığı yere gitmeyeceğimi bize de gelinirken çocuklu gelindigini ve asla bundan hiç bir zaman şikayet etmediğimizi dile getirdim kendisine. Benim sözlerime içerleyip diğer arkadaşı arayarak ağlamış. Ben de artık kendisi ile görüşmek istemediğimi söyledim ve bu konuya takildim. Sizce haksız mıyım?
Ayrıldım az once gruptanBen olsam o muhabbetten sonra ayrılırdım gruptan. Görüşmeyeceğim insanla neden aynı grupta olayımki?
Diğerleriyle görüşmek isterseniz yeni grup oluşturun..
Çok soğudum zaten olaydan sonra kendimi kullanılmış hissettim.Var oyle cinsler canim cok iyi yapmissin.gorusmemek en iyisi zaten artik eskisi gibi samimi olamazsiniz bu laflardan sonra.hiiic takma isine bak
Sizi duygularını saklamadan arkadaşınızın ağzının payını verdiğiniz için takdir ettim. Gerçekten çok iyi yapmışsınız. Görüşmeyin bir dahaMerhaba. Bizim bir arkadaş grubumuz var. Içimizden birisinin cocugu oldukça hareketli ve zarar vermeyi seven bir cocugu var. Abartarak yazmıyorum gerçekten tutarsız hareketleri olan bir çocuk laftan falan anlamıyor. Örneğin bana geldiklerinde yatak odama girip bütün camasirlari cekmeceden çıkarıp ortaya saçan ve kötü kelimeler kullanan bir çocuk Klozete oyuncaklari atıp üzerine sifonu çekiyor vs. Annesi pek ilgilenmeyip sürekli kendini anlatma dert yanma derdinde. Biz hiç bir zaman kendi çocuklarımızdan ayırt etmedik arkadaşımız kirilmasin darilmasin diye ufak bir ithamda bulunmadık hiç bir zaman bize gelindiğinde ki sık sık ben ve diğer arkadaşlarla toplaniyoruz.
Geçen gün o arkadaşa da gitmek istedik. Fakat bize ona çocuksuz gitmemiz gerektiğini ve gitmek istediğimiz gün başka arkadaşlarla görüşeceğini söyleyerek kabul etmedi. Ben de biraz sinirlendim ve üzüldüm açıkçası. Biz idare ederken onun açıkça bizim çocuklarımızı istememesi ve bunu dile getirip söyleyebilmesi beni kırdı.
Bende çocuğumun olmadığı yere gitmeyeceğimi bize de gelinirken çocuklu gelindigini ve asla bundan hiç bir zaman şikayet etmediğimizi dile getirdim kendisine. Benim sözlerime içerleyip diğer arkadaşı arayarak ağlamış. Ben de artık kendisi ile görüşmek istemediğimi söyledim ve bu konuya takildim. Sizce haksız mıyım?
Teşekkür ederim yorumunuz için ince hesaplar yapan insanları sevmiyorum ne yazık ki.Sizi duygularını saklamadan arkadaşınızın ağzının payını verdiğiniz için takdir ettim. Gerçekten çok iyi yapmışsınız. Görüşmeyin bir daha
Ayrıldım gruptan çünkü çok üzüldüm en iyisi uzak kalmak diye düşündüm.Gruptakiler hakkaten cinsmis. Nasıl o gün sizi kabul etmemesine tepki gösterip de cocuksuz gelin demesine ses çıkarmiyorlar tepki gostermiyorlar. Çok tuhaf bir arkadaş grubuymus. Asıl gıcık olunacak durum kendisinin çocukla geldiği halde size aynı şeyi yapmaması, bence gerizekalı gerizekalı konuşmuş. Tepki almadigina göre gruptakiler de aynı kafada. Kendiniz çıkmayın gruptan da diğerlerinin de ne mal olduğunu görün yazismalardan. Bakalım nasıl sizi devre dışı birakacaklar bahanelerini görmüş olursun
Diğer arkadaşlarla telefon vs ile görüşüp yazisiyorlar sanirim. Çünkü o arkadaşın gönderilerine beğeni falan atıyorlar. Aslinda onlar da tepkiliydi fakat ortada kötü olan ben oldum.
Öncelikle o gün için kabul etmişti gitmek istenilen gün için. Iki gün sonra yazdı ve lise arkadaşlarıyla görüşeceğini o gün kabul edemeyeceğini belirtti. Ayrıca çocuklarla gorusuldugunde muhabbet edemediğini söyleyerek çocuksuz gelin dediÇok merak ettim çocuksuz gelin olayını size hangi cümlelerle söyledi ve gerekçe olarak ne dedi?Şaştım, bir insan nasıl heryere çocuğuyla gidip çocuksuz gelin deme cesaretini bulur kendinde?İnsanlar çok ilginç.
Birisi zaten bekar olduğu için ona gitmiyoruz. Birisi kabul etmiyor artık bende yokum sanirim diğer arkadaşta bundan böyle kabul etmez.Böyle adaletsiz birinden kurtulduğunuz çok iyi olmuş. Diğer arkadaşları da kafaya takmayın. Çocuk artık sadece o arkadaşların evine zarar verebilecek, adaletsiz o insanla da bir tek onlar muhatap olacak. Kendi dertlerine yansınlar.
Haklısın benceMerhaba. Bizim bir arkadaş grubumuz var. Içimizden birisinin cocugu oldukça hareketli ve zarar vermeyi seven bir cocugu var. Abartarak yazmıyorum gerçekten tutarsız hareketleri olan bir çocuk laftan falan anlamıyor. Örneğin bana geldiklerinde yatak odama girip bütün camasirlari cekmeceden çıkarıp ortaya saçan ve kötü kelimeler kullanan bir çocuk Klozete oyuncaklari atıp üzerine sifonu çekiyor vs. Annesi pek ilgilenmeyip sürekli kendini anlatma dert yanma derdinde. Biz hiç bir zaman kendi çocuklarımızdan ayırt etmedik arkadaşımız kirilmasin darilmasin diye ufak bir ithamda bulunmadık hiç bir zaman bize gelindiğinde ki sık sık ben ve diğer arkadaşlarla toplaniyoruz.
Valla siz haklısınız diğerlerinin de kendi sorunu bosverin bu bahaneyle mesafe koyunEvet ama arada kötü ben oldum gibi oldu diğerleri ile hiç bir şey olmamış gibi muhabbetleri devam ediyor.
Birisi zaten bekar olduğu için ona gitmiyoruz. Birisi kabul etmiyor artık bende yokum sanirim diğer arkadaşta bundan böyle kabul etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?