Ben mi abartıyorum?

Bence en iyisini yapmışsınız en sevmediğim anne tipi çocuğu ortalığı yıkarken kafasını çevirip oralı olmayan tipler. Size yapılırken ses yok ama kendisine gelince çocuk gelmesin ohh ne güzel dünya. Yaramazlık başka bir şey arsızlık ve annenin oralı olamaması başka bir şey.

Kendini üzmeye değmez bu kalibredeki insanlar boşver yeni ortam yarat iki gez toz bak nasıl yanaşırlar beni niye çağırmıyosun haber vermiyosun diye

Inanın bu daha çok işime gelir su saatten sonra çünkü ben arkadaşlığında saygı çerçevesinde olmasından yanayım. Hatta gruptan ayrılsam mi diye ben de düşünmedim değil.

Ben olsam o muhabbetten sonra ayrılırdım gruptan. Görüşmeyeceğim insanla neden aynı grupta olayımki?

Diğerleriyle görüşmek isterseniz yeni grup oluşturun..

Var oyle cinsler canim cok iyi yapmissin.gorusmemek en iyisi zaten artik eskisi gibi samimi olamazsiniz bu laflardan sonra.hiiic takma isine bak

Gruptakiler hakkaten cinsmis. Nasıl o gün sizi kabul etmemesine tepki gösterip de cocuksuz gelin demesine ses çıkarmiyorlar tepki gostermiyorlar. Çok tuhaf bir arkadaş grubuymus. Asıl gıcık olunacak durum kendisinin çocukla geldiği halde size aynı şeyi yapmaması, bence gerizekalı gerizekalı konuşmuş. Tepki almadigina göre gruptakiler de aynı kafada. Kendiniz çıkmayın gruptan da diğerlerinin de ne mal olduğunu görün yazismalardan. Bakalım nasıl sizi devre dışı birakacaklar bahanelerini görmüş olursun

Sizi duygularını saklamadan arkadaşınızın ağzının payını verdiğiniz için takdir ettim. Gerçekten çok iyi yapmışsınız. Görüşmeyin bir daha

Ayrıldım gruptan çünkü çok üzüldüm en iyisi uzak kalmak diye düşündüm.

Diğer arkadaşlarla telefon vs ile görüşüp yazisiyorlar sanirim. Çünkü o arkadaşın gönderilerine beğeni falan atıyorlar. Aslinda onlar da tepkiliydi fakat ortada kötü olan ben oldum.

Böyle adaletsiz birinden kurtulduğunuz çok iyi olmuş. Diğer arkadaşları da kafaya takmayın. Çocuk artık sadece o arkadaşların evine zarar verebilecek, adaletsiz o insanla da bir tek onlar muhatap olacak. Kendi dertlerine yansınlar.

Öncelikle o gün için kabul etmişti gitmek istenilen gün için. Iki gün sonra yazdı ve lise arkadaşlarıyla görüşeceğini o gün kabul edemeyeceğini belirtti. Ayrıca çocuklarla gorusuldugunde muhabbet edemediğini söyleyerek çocuksuz gelin dedi

Birisi zaten bekar olduğu için ona gitmiyoruz. Birisi kabul etmiyor artık bende yokum sanirim diğer arkadaşta bundan böyle kabul etmez.

Tam diyecektim ki çocuk yaramaz olması normal,hoşgörülü olabilirsiniz diye ama arkadaşınız çok saçma davranmış söylediklerinizi hak etmiş.onunki çocuk da sizinkiler ney acaba gelirken yanlız gelin diyebilecek?çanta mi sigara paketi mi.ağlasin icerlesin istediği kadar.yerinde bir tepki ve karar

Haklısın bence

Birisi zaten bekar olduğu için ona gitmiyoruz. Birisi kabul etmiyor artık bende yokum sanirim diğer arkadaşta bundan böyle kabul etmez.

E birisi bekar gidilmiyor, birisi artık ne hakla ise hiç kabul etmiyor, biri çocukla kabul etmiyor. Ne garip insanlarmış bunlar. Kurtulduğunuz iyi olmuş. Hepsi ayrı bencil. Uzun süre hep bir arada takılamaz zaten onlar da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…