Kizlar merhaba...
Konuya soyle baslayim eşim yuksek lisans yapiyor bunun icin derslere gidiyor. Hocası bi tane wp grubu acmis ordan bazen yazismalar oluyor dersle alakali arada okuyorum telefonundan. Her neyse bugun sinavi var ama dersten sonra sinavim demisti. Dersi 12de basliyor 6da bitiyor 6dan sonra demisti. Ben wp grubunda bazilarinin dersi ekelim vs diye konusmalarini okumustum ama telefonumu mu karistirdin vs der diye bisey demedim. Neyse bugun dersim var diyerek gitti halbuki icimden bi ses biliyordu dersi olmayacagini. Neyse 12de basliyan dersi 3te ara veriyorlardi. 3 te aradim acan yok. Sonra bana bi ses kaydi atmis hocanin yaninda odasinda oturuyoruz diye. Aradan yarim saat gecti aradi dedim ders yok heralde diye yok ders vs dedi gecistirdi beni. Dun de ders notu lazim diye diye kostur kostur okula gitmisti ders notunu aldi geldi ne bakti ne okudu. Bugun de boyle yapti simdi napiyor bilmiyorum okulda. Bi de senin evde canin skilmasin dedi beni anneme birakti. Aldatilmaktan supheleniyorum, burda okuduklarimdan da cok etkileniyorum zaten. Bilmiyorum ki anlayamadim. Bugun aksam gizlice telefonunu alip gsm kayitlarindan aradigi numaralara bakcam. Cok mu abartiyorum, karisik oldu biliyorum ama suan duygularim da karisik zaten.