Ben mi abartıyorum

cerkes84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
188
1
13
41
kızlar daha yeni evliyim. Allaha şükür eşimle bir aman aman büyük bir sorunumuz yok . Benim ailem memlekette olduğu için gidemiyoruz onun ailesi 1minibusluk uzakta ayda 1 gideriz o da bizimknn berberi orada diye .. her gittiğimiz de kızkardeşi yukarı hgdne çıkmaz kocası yoksa kocası varsa adam biz geldik diye geliyor hbri var geldiğimizden eminim.. hgdine çıkmıyor ama biz her çıkışımızda kapısına vuruyoruz eşim vuruyor yani napıyosn ne ediyorsun diye. Bende dayanamadım bna hgdine gelmeyen birinin ayağına gitmem bi dahakine dedim ben böyle ince hesaplar yapamam diye genelde böyle bir çok şeyi umursamıyor boşver bunlar böyle kafaya takmamak lazım diyo ama bu durumda hep incinen ben oluyorum üzülende .. kaç defa konuştum ne yapabilirim ben diyo bu böyle birebir bşy yapsa tabiki tepki veririm ama umursamamak en iyisi diyo . Ben niye milletin ayağına gidiyorum ya buna neden müsaade ediliyor hep böyle konustum defalarca ams aynı dünden beri susuyorum kendi halimde ister istemez bu aramıza yansıyor sonra farkına varıyor yok evde kahvaltı hazırlıyor yok süt getiriyor sürekli böyle aklı sıra düzeltmeye çalışıyor ama olduktan sonra hep bi anlamı kalmıyor ne yapacağım ben abartıyor muyum ya?

abartıyorsunuz

Siz de gitmeyin ayağına zorla mı götürüyorlar
Ben de şu hoşgeldin işine gıcıgım mecburmuyum ya eve çağırıyorsam zaten gelmeni istedıgım içindir

bir de kimse kimseye hoşgeldin demek zorunda değil canı istemıyordur sevmıyordur
O zaman ne oluyor hanı

üf ya bu sorun mu bir de
Niye buna izin veriliyor ne demek istemezseniz gitmezsini ayağına ama eşinize karışamazsınız ne istiyorsa yapar

Elbette mecbur değil gelmeye sorun bu da değil zaten bana gelmeyen birine gitmek istemiyorum ama eşim illa gidelim diyor ilk katta oturduğu için ziline basıyor hadi görüşürüz oluyor söylüyorum çok takılma diyo ama ben kimsenin ayağına gitmek istemiyorum

Eşinin annesine babasına gidiyorsun. Görümcenin evi ayrı .. Size ne ister çıkar ister çkmaz.. Görümcenize gitmiyorsunuz ya..
Sorun o değil ki . Görümceme görünmeden evden çıkamıyoruz pardon apartmandan yani hgdine gelmeyen birine hoşçakala gidiyorum eşim böyle olmasını istiyor sürekli tartışma çıkıyor

Bundan banane ister gelir ister gelmez görümce gelse ne gelmese ne sorun bu değil. Ben hoşçakal demeye gitmek istemiyorum abisine gelmiyor ama abisi hoççakala gidiyo ve üstüne beni de sürüklüyor

Abartmak da degil, abartmanin dik alasi
1 minibüsluk mesafeye sadece ayda 1 kere gittiğiniz icin sukredin. Burada kayinvalidesine haftada 5 gun gitmek zorunda kalan konular gördüm
O ayda 1 kereyi de kocanıza zehir etmeyin. Gorumce neden size hosgeldine gelsin, hacdan umreden mi geliyorsunuz?
Siz kayınvalidenize gidiyorsunuz. Abisi de kardesine 2 dk kapidan nasilsin diyor. Sizi ilgilendiren nedir hic anlayamadım?
Gorumce ve kv ayni apartmanda mi

Neden "hgdne " ?

Ayda bir gittiğiniz bir evi rahat bırakın.

Siz kv. ye gidiyorsunuz , size ne görümceden ?

Ne biliyorsunuz onun evinin halini, durumu , nedenini ?

Bu arada bana " hoşgeldine gelmeyen birinin ayağına gitmem " ne kadar ego kokan bir cümle.

Hepi topu ayda bir gorumcenin kapısını çalıp " nasılsın ? " diye soruyorsunuz. Bunu da eşinize sorun olarak yansitiyorsunuz.

Gerçekten böyle hayat geçmez.

Kraliyet karşılaması gibi hoşgeldin nedir ya? Denk gelirseniz selam dersiniz birbirinize o kadar. Sen de fazla abartmışsın kimse senin etrafında pohpohlayamaz. Kadının işi gücü yok hoşgeldine gelmeliymiş
Sorun gelip gelmemesi değil sorun benim hoşçakala gitmem

Kendi gitsin kardesine sorun yok zaten hgdin demesini de beklemiyorum sadece giderken hoşçakal kısmını anlamıyorum bana hgdine gelmiş olması yada gelmemiş olması mecbur değil ama bende giderken hoşçakala mecbur değilim ama eşim tarafından mecbur bırakılıyorm

Görümceniz annesinin evine isterse çıkar
Abartıyorsunuz
Sorun o değil sorun bana gelmetej birine benim gitmek için zorlanmam

Sorun gelip gelmemesi değil ki bana hgdine gelmeyen bi insana gitmek istemiyorum

Gerçekten çok abartıyorsunuz, bence sorun çıkaracak yer arıyorsunuz.

Hiç haber verip görümcenin evine gittiniz mi? Belki de buraya kadar geliyolar hiç benim evime girmediler diyordur. Kadının gerçekten isi oluyordur, aksama kadar sizin gelmenizi bekleyemez belki tam bir ise baslamis oluyodur. Belki de bu sorun çıkarma kapasitenizi fark etmistir, negatif enerjinizden dolayi sizden uzak duruyodur. Belki kendi annesiyle bir tartisma yasamistir yalniz kalmak istiyodur.

Kapıdan selam vermek niye sizi rahatsız etti hiç anlamadım. Eşinizin kardesi o, siz isterseniz çıkın gidin kayinvalideye, eşinizin kardesiyle iliskisine neden karışıyorsunuz?

Sorun o değil ki . Görümceme görünmeden evden çıkamıyoruz pardon apartmandan yani hgdine gelmeyen birine hoşçakala gidiyorum eşim böyle olmasını istiyor sürekli tartışma çıkıyor
Hoşçakala evine giriyor musunuz ? Yoksa kapdan mı diyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…