- 19 Nisan 2014
- 4.594
- 13.603
- 498
Gelip gelmemesi inanın umurumda değil ben ona gitmiyorum zaten abisine yapmayan bana da yapmaz ama ben niye görünüyorum ve gidiyorum onu anlamıyorum sanırım haklısınız ve eşim sürekli böyle yapıyor umursama ayagına hep böyle karşıma alıp konuşuyorum aman ne olacak modunda bende öyle yapmaya karar verdim haklısınız eşim kendi görünsün isterse kardesine eşimle konuşamıyoruz bu durumu yazacağım
Ben anladım sizi gelip gelmemesi değil mesele sizin ona uğramanız. Amaann nolucak diye diye insanı 'saf' yerine koyup kullanmaya kalkıyorlar sonra. Eşinize uygun şekilde söyleyin, senin gitmene mani olacak değilim kardeşin tabi ki göreceksin ama benim kararıma da saygı duy lütfen diye.Gelip gelmemesi inanın umurumda değil ben ona gitmiyorum zaten abisine yapmayan bana da yapmaz ama ben niye görünüyorum ve gidiyorum onu anlamıyorum sanırım haklısınız ve eşim sürekli böyle yapıyor umursama ayagına hep böyle karşıma alıp konuşuyorum aman ne olacak modunda bende öyle yapmaya karar verdim haklısınız eşim kendi görünsün isterse kardesine eşimle konuşamıyoruz bu durumu yazacağım
Surat yapıyor ben bana gelmeyene gitmem dedim gözümn içine bakıp nasıl yani diyorEşiniz nasıl ki kardeşini yukarı çıkıp sizi görmesi için zorlayamayacaksa, aynı şekilde sizi de kapıda uğramak için zorlayamaz. Ben olsam -içimden gelmiyorsa- erken iner aşağıda beklerdim.
kızlar daha yeni evliyim. Allaha şükür eşimle bir aman aman büyük bir sorunumuz yok . Benim ailem memlekette olduğu için gidemiyoruz onun ailesi 1minibusluk uzakta ayda 1 gideriz o da bizimknn berberi orada diye .. her gittiğimiz de kızkardeşi yukarı hgdne çıkmaz kocası yoksa kocası varsa adam biz geldik diye geliyor hbri var geldiğimizden eminim.. hgdine çıkmıyor ama biz her çıkışımızda kapısına vuruyoruz eşim vuruyor yani napıyosn ne ediyorsun diye. Bende dayanamadım bna hgdine gelmeyen birinin ayağına gitmem bi dahakine dedim ben böyle ince hesaplar yapamam diye genelde böyle bir çok şeyi umursamıyor boşver bunlar böyle kafaya takmamak lazım diyo ama bu durumda hep incinen ben oluyorum üzülende .. kaç defa konuştum ne yapabilirim ben diyo bu böyle birebir bşy yapsa tabiki tepki veririm ama umursamamak en iyisi diyo . Ben niye milletin ayağına gidiyorum ya buna neden müsaade ediliyor hep böyle konustum defalarca ams aynı dünden beri susuyorum kendi halimde ister istemez bu aramıza yansıyor sonra farkına varıyor yok evde kahvaltı hazırlıyor yok süt getiriyor sürekli böyle aklı sıra düzeltmeye çalışıyor ama olduktan sonra hep bi anlamı kalmıyor ne yapacağım ben abartıyor muyum ya?
Surat yapıyor ben bana gelmeyene gitmem dedim gözümn içine bakıp nasıl yani diyor
Eşimle konuştum daha doğrusu yazdım..Hayır abartmıyosunuz o siz geldiniz annesine çıkmiyosa sizde giderken halini hatırini sormaniza gerek yok çıkar evinize gelirsiniz bizde kaynanama giderdik eltim üst katta otururdu hiçte ona çıkıp ben geldım demedim arabayı gördüğü halde inmezdi aramazdı da eşim arardı gelin diye ama yine gelmezlerdi hoçte giderken uğramazdık siz haklısınız gelmiyosa konuşmaya gerek yok eşıniz gitsin siz gitmeyin ben anlıyorum sizi aynı şeyi yaşadığım için benimle görüsmek istemeyen insana zorla beni gör demenin alemi yok kapısına da dayanmam yani
İlk başlarda da yapmıyordu kendi eşi varken eşi çıktığı için mecbur çıkıyordu eşi yoktu hee evde temizlik yapıyordur köpek besliyor işten gelmiştir yorgundur vs vs çıkmamasını anlarım çokta umurumda değil abisine yapıyor ne yapıyorsa ama giderken kapısını çalmak zorunda kalmak istenmiyorumİlk başlarda diyip sonradan kestiyse sorun haline getirmekte haklı olabilirdiniz, öyle her seferinde tartışılacak kadar büyük sorun haline getirmeniz saçma.
Hoşçakal demek istemediğiniz gibi, eşinizinde demesini sorun haline getiriyor gibisiniz.
Hgdine ne demekkızlar daha yeni evliyim. Allaha şükür eşimle bir aman aman büyük bir sorunumuz yok . Benim ailem memlekette olduğu için gidemiyoruz onun ailesi 1minibusluk uzakta ayda 1 gideriz o da bizimknn berberi orada diye .. her gittiğimiz de kızkardeşi yukarı hgdne çıkmaz kocası yoksa kocası varsa adam biz geldik diye geliyor hbri var geldiğimizden eminim.. hgdine çıkmıyor ama biz her çıkışımızda kapısına vuruyoruz eşim vuruyor yani napıyosn ne ediyorsun diye. Bende dayanamadım bna hgdine gelmeyen birinin ayağına gitmem bi dahakine dedim ben böyle ince hesaplar yapamam diye genelde böyle bir çok şeyi umursamıyor boşver bunlar böyle kafaya takmamak lazım diyo ama bu durumda hep incinen ben oluyorum üzülende .. kaç defa konuştum ne yapabilirim ben diyo bu böyle birebir bşy yapsa tabiki tepki veririm ama umursamamak en iyisi diyo . Ben niye milletin ayağına gidiyorum ya buna neden müsaade ediliyor hep böyle konustum defalarca ams aynı dünden beri susuyorum kendi halimde ister istemez bu aramıza yansıyor sonra farkına varıyor yok evde kahvaltı hazırlıyor yok süt getiriyor sürekli böyle aklı sıra düzeltmeye çalışıyor ama olduktan sonra hep bi anlamı kalmıyor ne yapacağım ben abartıyor muyum ya?
İlk başlarda da yapmıyordu kendi eşi varken eşi çıktığı için mecbur çıkıyordu eşi yoktu hee evde temizlik yapıyordur köpek besliyor işten gelmiştir yorgundur vs vs çıkmamasını anlarım çokta umurumda değil abisine yapıyor ne yapıyorsa ama giderken kapısını çalmak zorunda kalmak istenmiyorum
Ya artık öyle olacak yada ben dışarıda bekleyeceğim o kardeşini görsün sohbet etsinEşinizde çıkarken değilde, gün arasında siz yukarıdayken gidip kardeşini görsün böylesi daha mantıklı olur.
Hoş geldin demekHgdine ne demek
Yok canım öyle olmuyor mutlaka kapı çalınıyor ben arkada durursam mutlaka bi laf söyleniyor yada sen bassana zile ne fark eder oluyor sende bi alemsin bi garipsin modu oluyor söyleyince ben o kdr ince hesap yapamam umursama oluyor beni düşürdüğü durumdan hbri yokZaten sen çalmıyorsunki eşin çalıyor. Yani kardeşine hoşçakal diyor. Anladığım kadarıyla sen çal hoşçakal de diye zorlamıyor.
Kendini olayın dışında tut. O abisiyle konuşurken geride durup bir kafa sallayıp geç.
Şöyle düşün yolda eşinin bir arkadaşıyla karşılaştınız. Eşin selamlaşırken sende küçük bir selam verip beklersin mesela onun gibi.
Sen çalmıyorsun zaten kocar çalıyor kapısını çok rahatsızsan eşinden önde çıkarsın o da arkada kalp çalar kapısını.. hala abartıyorsun çözüm çok. Kocanla aranı bozmana gerek yokEşimle konuştum daha doğrusu yazdım..
Saygı duyuyorum doğrusun bisey için zorunda degiliz yazmış.. ama cidden eşi varken çıkıyor çünkü eşi çıkıyor diye gelmek zorunda kalıyor hee mecbur mu tekrar söylüyorum elbette hayır banane bundan bana değil abisine yapıyor ama ben kapısını çalmak zorunda değilim ya
canım öyle olmuyor mutlaka kapı çalınıyor ben arkada durursam mutlaka bi laf söyleniyor yada sen bassana zile ne fark eder oluyor sende bi alemsin bi garipsin modu oluyor söyleyince ben o kdr ince hesap yapamam umursama oluyor beni düşürdüğü durumdan hbri yokSen çalmıyorsun zaten kocar çalıyor kapısını çok rahatsızsan eşinden önde çıkarsın o da arkada kalp çalar kapısını.. hala abartıyorsun çözüm çok. Kocanla aranı bozmana gerek yok
Adamına göre muamele gitmeyin.Bundan banane ister gelir ister gelmez görümce gelse ne gelmese ne sorun bu değil. Ben hoşçakal demeye gitmek istemiyorum abisine gelmiyor ama abisi hoççakala gidiyo ve üstüne beni de sürüklüyor
Sana birşey diyeyim mi ? Sen hayatındaki velinimetin farkında değlsin.. Farkında olsaydın eğer Kapıdan biz gidiyoruz dediniz diye şükrederdin emin ol.. Ya kaynananın altnda görümcen değil sen otursaydn ? Ben öyle oturuyorum.. Kaynanama kim gelirse mecbur çıkıp görünmek zorunda kalıyorum. Kaynanam demese gelen gelin nerde göremedik diyor.. Ki ben evimden çıkmayı sevmem. Kaynm her gelişnde bazen evimden çıkmak istemesem de çıkmak zorunda kalıyorum.. Bence bunlar umursanmamalı.. Kendimden biliyorum. Keşke sizin gibi bir durumda olsaydm..canım öyle olmuyor mutlaka kapı çalınıyor ben arkada durursam mutlaka bi laf söyleniyor yada sen bassana zile ne fark eder oluyor sende bi alemsin bi garipsin modu oluyor söyleyince ben o kdr ince hesap yapamam umursama oluyor beni düşürdüğü durumdan hbri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?