zile basıyorsa sadece kendisi konuşsun sen direk kv evine çık abisini görmek isteyende evine gelsin.Elbette mecbur değil gelmeye sorun bu da değil zaten bana gelmeyen birine gitmek istemiyorum ama eşim illa gidelim diyor ilk katta oturduğu için ziline basıyor hadi görüşürüz oluyor söylüyorum çok takılma diyo ama ben kimsenin ayağına gitmek istemiyorum
harfler parayla değil doğru dürüst yazsanıza şu yazılarınızı, okuyana büyük saygısızlık "hgdne" ne diye bakıp bakıp durdum sonunda hoşgeldine demek istediğinizi düşündüm.kızlar daha yeni evliyim. Allaha şükür eşimle bir aman aman büyük bir sorunumuz yok . Benim ailem memlekette olduğu için gidemiyoruz onun ailesi 1minibusluk uzakta ayda 1 gideriz o da bizimknn berberi orada diye .. her gittiğimiz de kızkardeşi yukarı hgdne çıkmaz kocası yoksa kocası varsa adam biz geldik diye geliyor hbri var geldiğimizden eminim.. hgdine çıkmıyor ama biz her çıkışımızda kapısına vuruyoruz eşim vuruyor yani napıyosn ne ediyorsun diye. Bende dayanamadım bna hgdine gelmeyen birinin ayağına gitmem bi dahakine dedim ben böyle ince hesaplar yapamam diye genelde böyle bir çok şeyi umursamıyor boşver bunlar böyle kafaya takmamak lazım diyo ama bu durumda hep incinen ben oluyorum üzülende .. kaç defa konuştum ne yapabilirim ben diyo bu böyle birebir bşy yapsa tabiki tepki veririm ama umursamamak en iyisi diyo . Ben niye milletin ayağına gidiyorum ya buna neden müsaade ediliyor hep böyle konustum defalarca ams aynı dünden beri susuyorum kendi halimde ister istemez bu aramıza yansıyor sonra farkına varıyor yok evde kahvaltı hazırlıyor yok süt getiriyor sürekli böyle aklı sıra düzeltmeye çalışıyor ama olduktan sonra hep bi anlamı kalmıyor ne yapacağım ben abartıyor muyum ya?
Abartiyosun. Herşeyi bu kadar kafanda kurarsan mutlu olamazsinkızlar daha yeni evliyim. Allaha şükür eşimle bir aman aman büyük bir sorunumuz yok . Benim ailem memlekette olduğu için gidemiyoruz onun ailesi 1minibusluk uzakta ayda 1 gideriz o da bizimknn berberi orada diye .. her gittiğimiz de kızkardeşi yukarı hgdne çıkmaz kocası yoksa kocası varsa adam biz geldik diye geliyor hbri var geldiğimizden eminim.. hgdine çıkmıyor ama biz her çıkışımızda kapısına vuruyoruz eşim vuruyor yani napıyosn ne ediyorsun diye. Bende dayanamadım bna hgdine gelmeyen birinin ayağına gitmem bi dahakine dedim ben böyle ince hesaplar yapamam diye genelde böyle bir çok şeyi umursamıyor boşver bunlar böyle kafaya takmamak lazım diyo ama bu durumda hep incinen ben oluyorum üzülende .. kaç defa konuştum ne yapabilirim ben diyo bu böyle birebir bşy yapsa tabiki tepki veririm ama umursamamak en iyisi diyo . Ben niye milletin ayağına gidiyorum ya buna neden müsaade ediliyor hep böyle konustum defalarca ams aynı dünden beri susuyorum kendi halimde ister istemez bu aramıza yansıyor sonra farkına varıyor yok evde kahvaltı hazırlıyor yok süt getiriyor sürekli böyle aklı sıra düzeltmeye çalışıyor ama olduktan sonra hep bi anlamı kalmıyor ne yapacağım ben abartıyor muyum ya?
kimse sana hoşgeldin demek zorunda değil. Bu kadar detaycı olmakızlar daha yeni evliyim. Allaha şükür eşimle bir aman aman büyük bir sorunumuz yok . Benim ailem memlekette olduğu için gidemiyoruz onun ailesi 1minibusluk uzakta ayda 1 gideriz o da bizimknn berberi orada diye .. her gittiğimiz de kızkardeşi yukarı hgdne çıkmaz kocası yoksa kocası varsa adam biz geldik diye geliyor hbri var geldiğimizden eminim.. hgdine çıkmıyor ama biz her çıkışımızda kapısına vuruyoruz eşim vuruyor yani napıyosn ne ediyorsun diye. Bende dayanamadım bna hgdine gelmeyen birinin ayağına gitmem bi dahakine dedim ben böyle ince hesaplar yapamam diye genelde böyle bir çok şeyi umursamıyor boşver bunlar böyle kafaya takmamak lazım diyo ama bu durumda hep incinen ben oluyorum üzülende .. kaç defa konuştum ne yapabilirim ben diyo bu böyle birebir bşy yapsa tabiki tepki veririm ama umursamamak en iyisi diyo . Ben niye milletin ayağına gidiyorum ya buna neden müsaade ediliyor hep böyle konustum defalarca ams aynı dünden beri susuyorum kendi halimde ister istemez bu aramıza yansıyor sonra farkına varıyor yok evde kahvaltı hazırlıyor yok süt getiriyor sürekli böyle aklı sıra düzeltmeye çalışıyor ama olduktan sonra hep bi anlamı kalmıyor ne yapacağım ben abartıyor muyum ya?
Ya Allah askına hgdine ne ya sen bakınca anlıyo musun?Sorun gelip gelmemesi değil ki bana hgdine gelmeyen bi insana gitmek istemiyorum
Ayağına gitmiyorsunuz ki zaten yolun ucunda o varmış. Siz kayinvaldenize gidip oturun ida gelip size hoşgeldiniz desinElbette mecbur değil gelmeye sorun bu da değil zaten bana gelmeyen birine gitmek istemiyorum ama eşim illa gidelim diyor ilk katta oturduğu için ziline basıyor hadi görüşürüz oluyor söylüyorum çok takılma diyo ama ben kimsenin ayağına gitmek istemiyorum
Hgdne 'yi anlamak için 2 kere okudum konuyuNeden "hgdne " ?
Ayda bir gittiğiniz bir evi rahat bırakın.
Siz kv. ye gidiyorsunuz , size ne görümceden ?
Ne biliyorsunuz onun evinin halini, durumu , nedenini ?
Bu arada bana " hoşgeldine gelmeyen birinin ayağına gitmem " ne kadar ego kokan bir cümle.
Hepi topu ayda bir gorumcenin kapısını çalıp " nasılsın ? " diye soruyorsunuz. Bunu da eşinize sorun olarak yansitiyorsunuz.
Gerçekten böyle hayat geçmez.
Mecbur gidiyorum eşim surat yapıyor ben burada görümceyi çekiştirmiyorum eşimn yapmasını anlatıyorumVay be ne önemli bir sorun ya. Herkeste bi ego. Çıkın şu prenses sendromundan. Adam kardesini goruyor sen de eşi oldugu icin gidiyorsun mecbur. Istemezsen gitmezsin
Elbette değil bende kimseye demek zorunda değilim o zaman ben bnu kastediyorum bana gelince eşim tarafından mecbur bırakılıyorumkimse sana hoşgeldin demek zorunda değil. Bu kadar detaycı olma
Giderken değil çıkarken bende görünmek zorundaymşmsiz de gittiğinizde direkt kv kere çıkın ,eşiniz zile basıp ne diyecekler desin,gorussunler ,siz oralı olmayın.
kızlar daha yeni evliyim. Allaha şükür eşimle bir aman aman büyük bir sorunumuz yok . Benim ailem memlekette olduğu için gidemiyoruz onun ailesi 1minibusluk uzakta ayda 1 gideriz o da bizimknn berberi orada diye .. her gittiğimiz de kızkardeşi yukarı hgdne çıkmaz kocası yoksa kocası varsa adam biz geldik diye geliyor hbri var geldiğimizden eminim.. hgdine çıkmıyor ama biz her çıkışımızda kapısına vuruyoruz eşim vuruyor yani napıyosn ne ediyorsun diye. Bende dayanamadım bna hgdine gelmeyen birinin ayağına gitmem bi dahakine dedim ben böyle ince hesaplar yapamam diye genelde böyle bir çok şeyi umursamıyor boşver bunlar böyle kafaya takmamak lazım diyo ama bu durumda hep incinen ben oluyorum üzülende .. kaç defa konuştum ne yapabilirim ben diyo bu böyle birebir bşy yapsa tabiki tepki veririm ama umursamamak en iyisi diyo . Ben niye milletin ayağına gidiyorum ya buna neden müsaade ediliyor hep böyle konustum defalarca ams aynı dünden beri susuyorum kendi halimde ister istemez bu aramıza yansıyor sonra farkına varıyor yok evde kahvaltı hazırlıyor yok süt getiriyor sürekli böyle aklı sıra düzeltmeye çalışıyor ama olduktan sonra hep bi anlamı kalmıyor ne yapacağım ben abartıyor muyum ya?
Pardonda gitmediğimizi nereden biliyorsunuz.. bana hoşgeldine beklemiyorum ayrıca sadece bildiği halde beni saymayan birine görünmek istemiyorum ama eşim tarafından mecbur bırakılıyorumPardon da şöyle bir kapıdan uğradık sizin de değeriniz bu demek oluyor eşinizle yaptığınız..
Belki art niyetli değilsiniz ama iyi niyetli de değilsiniz neden bir günden bir güne olsun görümcenizi arayıp size gelicez bu sefer diye kapısına gitmiyorsunuz ? Neden aynı apartmandalar diye sanki aynı evdelermis gibi muamele bekliyorsunuz gorumcenizden ? Bir de onun acısından bakın derim belki o da bize hiç gelmiyorlar saymiyorlar birde ayaklarına hoşgeldine mi gitcem diyor olamaz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?