Ben mi abartıyorum

zile basıyorsa sadece kendisi konuşsun sen direk kv evine çık abisini görmek isteyende evine gelsin.

O eşinin kardeşi takma kafana o konuşsun.

Tüm derdiniz kapıdan bir selam vermeniz mi?

Yukarı çıkmıyorsa abisinin sorunu, giderken selam vermeyi normal görüyor demek ki kardeşine.

Sizde eşinizin yanında bulunmuş olun ne olacak?

siz de gittiğinizde direkt kv kere çıkın ,eşiniz zile basıp ne diyecekler desin,gorussunler ,siz oralı olmayın.

harfler parayla değil doğru dürüst yazsanıza şu yazılarınızı, okuyana büyük saygısızlık "hgdne" ne diye bakıp bakıp durdum sonunda hoşgeldine demek istediğinizi düşündüm.

sorun çıkartmaya,ego savaşına çevirmeye yer arıyosunuz.abartmayın.

Abartiyosun. Herşeyi bu kadar kafanda kurarsan mutlu olamazsin

kimse sana hoşgeldin demek zorunda değil. Bu kadar detaycı olma

Ayağına gitmiyorsunuz ki zaten yolun ucunda o varmış. Siz kayinvaldenize gidip oturun ida gelip size hoşgeldiniz desin ilahi siz çok hoşsunuz
Ben abimin eşini sevmezdim çok fazla onlar üst katta otururlardı her sabah gelin gelip bana günaydın derdi hiç cevap vermezdim. Gorumceyim ya var mi ötesi tabi o zamanlar birazda ergendim
Evlendim 6 ay benim gorumcem de bana hoşgeldin demedi. Hemde kaynanamlarda oluyordu hep gitmeme eşim e hiç söylemedim bile bana niye hoşgeldin demiyor diye. Çokta tinnnnn yani . Sonra beni evine davet etmeye eski günler için üzgün olduğunu felan söylemde başladı. Yine bende tiinnnnn.... zaten çokta kaynaşmadım. Ya bırakın eşiniz nasıl yapıyorsa yapsın. Bacisidir tabiki girmek isteyecek. O onun ilgi gösterdiği beraber büyüdüğü kız kardeşi. Her kapsirisini kaldırır.
Kapısını çalsin ne konuşuyorsa konuşsun. Sende yanında çokta kaynaşmadan ne samimi ne rahatsız görünerek dur yanında. Etkisiz eleman olduğunu hissettir. Gülümse geç. Çok ta şey yapmamak lazım.
Allah bask a dert vermesin diyorum ve derdinize bir kahkaha atıyorum

Vay be ne önemli bir sorun ya. Herkeste bi ego. Çıkın şu prenses sendromundan. Adam kardesini goruyor sen de eşi oldugu icin gidiyorsun mecbur. Istemezsen gitmezsin

Hgdne 'yi anlamak için 2 kere okudum konuyu

Abarttığınızı düşünüyorum. Ayda 1 çok az zaten. Ben kayınvalidemle çok yakın oturuyorum haftanın 3 günü gidiyoruz onlara. Başlarda gün tutuyordum sürekli çağırdığı için sinirleniyordum. Bugün 3. Gün kesin çağırcak yine diyordum gıcık oluyordum. Sonra bana dedi ki “ kızım ben farkındayım her çağırdığımda gelmek zorunda hissediyorsun öyle hissetme işin varsa ya da gelesin yoksa ben gelmeyim anne de ben kırılmam” dedi. Ben de ona dedim ki anne ben geleceğim zaman geleceğim derim sen çağırma o zaman dedim tamam dedi. Sonra bir baktım haftanın 3 günü ben diyorum anne gelcez yemeğe ya da çaya. Bizim bir aile olduğumuzu böyle küçük hesaplara gerek olmadığını farkettim hem kendi huzurum hem eşimin huzuru için. Bir aileyiz diye bak, onun kardeşi benim kardeşim diye düşünürsen kendini kasmassan daha rahat olursun

Şimdi teorik olarak siz kv ye gidiyorsunuz görümce o evde yaşamıyor onun evine gitmiyorsunuz yani. Dolayısı ile kendisi de şöyle düşünüyor olabilir ben ayrı evi olan bir bireyim buraya kadar geliyorlar anneme oturuyorlar ama bana gelmiyorlar ben niye ayaklarına gidip hoş geldin diyeyim diye düşünüyor olabilir
Karşılıklı beklentileriniz oluşmuş ama aşılmayacak bi mesele değil yani ve eşinize yansıtıp huzursuz olunacak bir mesele hiç değil hele ki
Çok zorunuza gidiyorsa bu durum sadece eşiniz uğrar kardeşiyle görüşür siz uğramazsıniz sorulursa da annene gelmiyorsun biz geldiğimizde görmek istemiyor diye düşündüm rahatsız etmek istemedim dersiniz.

Vay be ne önemli bir sorun ya. Herkeste bi ego. Çıkın şu prenses sendromundan. Adam kardesini goruyor sen de eşi oldugu icin gidiyorsun mecbur. Istemezsen gitmezsin
Mecbur gidiyorum eşim surat yapıyor ben burada görümceyi çekiştirmiyorum eşimn yapmasını anlatıyorum

Pardon da şöyle bir kapıdan uğradık sizin de değeriniz bu demek oluyor eşinizle yaptığınız..
Belki art niyetli değilsiniz ama iyi niyetli de değilsiniz neden bir günden bir güne olsun görümcenizi arayıp size gelicez bu sefer diye kapısına gitmiyorsunuz ? Neden aynı apartmandalar diye sanki aynı evdelermis gibi muamele bekliyorsunuz gorumcenizden ? Bir de onun acısından bakın derim belki o da bize hiç gelmiyorlar saymiyorlar birde ayaklarına hoşgeldine mi gitcem diyor olamaz mi ?

Bi de sizin bu mesajı görünce kaynım geldi aklıma geçen gün bizde kaldı yemeği tatlıyı yedi uyuyakaldı birden şekeri mi yükseldi neyse bir ara gözünü açar gibi oldu ne oldu dedik döndü bana “yemek çok tuzluydu tatlı da çok tatlıydı” dedi döndü uyumaya devam etti gülmekten öldüm sonra kendi kendime düşündüm eğer kaynım değil görümcem bunu deseydi acaba batar mıydı bana dedim. Alt katta oturan kaynın olsaydı ve yukarı çıkmasaydı bu sefer de konu “eltim hoşgeldine gelmiyor” olacaktı yine kaynım olmayacaktı. Bu yüzden benim kızkardeşim diye düşün görümceni. Koy ver gitsin yaa görümceni yemeğe davet etmelisin bir de sen yengesin akşam yemeklerine davet et o zaman samimiyeti ilerletirsiniz böyle şeyler sorun olmaz

Pardonda gitmediğimizi nereden biliyorsunuz.. bana hoşgeldine beklemiyorum ayrıca sadece bildiği halde beni saymayan birine görünmek istemiyorum ama eşim tarafından mecbur bırakılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…